AdaMoss Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Pritelkyne nosi Mondaine - takovy to co maji ve Svycarsku jako nadrazni hodiny akorat v malym vydani :-)...poridil jsem ji do zacatku quartzky. Uvidime, kam se to vyvine.
Mzhanel Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Jakékoliv Michael Kors. Ale chce Tag Heuery, tak asi budu muset šetřit:-D
xprcz01 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Jediná volba pro mou ženu, když jsem jí cca před rokem kupoval nové hodinky, byla značka Daniel Wellington. O ničem jiném nechtěla slyšet. Tak je tedy má...
SCIFI Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 (upraveno) Jediná volba pro mou ženu, když jsem jí cca před rokem kupoval nové hodinky, byla značka Daniel Wellington. O ničem jiném nechtěla slyšet. Tak je tedy má...Uplne Vidim jak sedi u večeře parta Číňanů u svickove wellington a říkají si jak pojmenovat hodinky aby se to tvarilo luxusne a tradicne. To me vždycky napadne když jdu na Chodově kolem jejich stánku. Upraveno 28. dubna 2016 uživatelem SCIFI
xprcz01 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Uplne Vidim jak sedi u večeře parta Číňanů u svickove wellington a říkají si jak pojmenovat hodinky aby se to tvarilo luxusne a tradicne. To me vždycky napadne když jdu na Chodově kolem jejich stánku.Tak to sedí, souhlas. Doufám, že se mi podaří postupem času ji přesvědčit, kam by příště její kroky, co se týká hodinek, měly směřovat. Jestli se mi to ale podaří, budu potřebovat maximalizovat budget, protože hezký příklad je telefon. Pár let zpátky používala dlouho jeden androidí Samsung. Pak jsem ji naučil na iphone a teď už chce každý rok nový, navíc ideálně s kapacitou 64GB :-)
Kid_A Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Hold ji budes muset koupit portofina. A budes mit klid:-)
xprcz01 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Hold ji budes muset koupit portofina. A budes mit klid:-) To víš, že jo a každý rok bude chtít nové :-)
Janikkk Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Trojka u nas Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Xenomorfus Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Citizen Sunrise Diamond...jsou to jen 30-ky, ale na mladou ručku jako udelane ;-)
Moty Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Uplne Vidim jak sedi u večeře parta Číňanů u svickove wellington a říkají si jak pojmenovat hodinky aby se to tvarilo luxusne a tradicne. To me vždycky napadne když jdu na Chodově kolem jejich stánku.tohle vypadá spíš na prasečí panenku:-)
organic Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Trojka u nasThumb up za ty malinké SMP. Paráda
AdaMoss Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Sestřička sice není protějšek, ale myslím, že tenhle kousek se povedl...
Kid_A Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Trojka u nas Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk pekne to mate
Rodkopf Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 (upraveno) Pekne to mate chlapci-i Rolady, Omegy, i Union! Ja uz ji konecne budu moci vzit Do spolecnosti! Ruka je Moje Gesendet von iPhone mit Tapatalk Upraveno 6. května 2016 uživatelem Rodkopf
financ Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Pekne to mate chlapci-i Rolady, Omegy, i Union! Ja uz ji konecne budu moci vzit Do spolecnosti! Ruka je Moje Gesendet von iPhone mit Tapatalkhodinky pěkný, ale nesluší ti
Rodkopf Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 hodinky pěkný, ale nesluší tiOholim si ruku Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se