Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Fajn obchod, fajn chlap, vše proběhlo korektně a v přátelském duchu. Díky za pokec. Ať nový kousek dělá radost. Mohu všem jen doporučit. Jirka

Odesláno

S Michalem byla radost obchodovat. Co jsem potreboval ochotne objasnil, prijemny pokec. Hodinky dorazily hned nasledujici den bezchybne zabaleny. Proste neni co resit.

Jeste jednou moc diky.

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

obchod uplne v pohode - maximalni spokojenost, kdykoliv priste znova

• po 4 týdnech...
Odesláno

Jednání bez problémů, zboží zcela přesně odpovídající popisu v inzerátu. Naprostá spokojenost, doporučuji a těším se na nějaký případný další obchod. Děkuji.

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Michala naprosto doporučuji, co napsal a slíbil to platilo do posledního slova. Kdykoliv znovu zopakuji. A děkuji!!!

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Takže opakování obchodu. Jednoznačně platí, co jsem psal výše. Co Michal řekne, dodrží do posledního bodu, na jeho slovo se dá 100% spolehnout. Díky.

Odesláno

Díky Michalovi za obchod, vše jak jsme si řekli, rychle, jasně, v pohodě. Akorát jsem spěchal a parkoval na chodníku, tak jsme nemohli probrat ani hodinky ani světověj mír, ale to třeba zvládneme příště, protože se slušnými a inteligentními lidmi se rád potkám při dalších obchodech znovu. Díky.

• Po roku...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Díky bohu za tohle fórum a takové členy jako je Majk1. Člověk se nebojí někam poslat peníze, aby mu pak nic nepřišlo.

Obchod proběhl skvělě a předmět odpovídal popisu, moc díky, Honza.

• po měsících...
  • Po roku...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...