Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 18. 6. 2014 v 15:51, brumko napsal:

Vyriešené. :lol2:

Já bych to tak asi taky řešil :D A ještě koupil gumu... :)

Já bych to asi potřeboval vidět vyfocené, nejsem si jistý kde je problém.

Odesláno

O stránku zpět jsem se chlubil s novým gumákem a vyjadřoval obavu ze subtilních stěžejek. No a je to tady. Včera jsem se v práci podrbal za krkem a najednou hodinky na zemi. Uletěl pružný konec stěžejky a pružina uvnitř byla rezavá. Takže obavy byly na místě. Možná to bylo i trochu kratší délkou stěžejek, než je tomu u originálu, kde jsou ty kraje ve vývrtu v nožkách víc zasunuté.

Takže bacha na nekvalitní stěžejky u neoriginálních řemínků z eBay!!!

Potupně jsem dojel domů s hodinkama v batohu a doma jsem hned nasadil poctivé tlusté Seiko stěžejky a NATO strap, u kterého podobná nehoda nehrozí.

Takže to berte i jako příspěvek do aktuální diskuze.

Odesláno

Zeptám se odborníků, protože sám Monsta nemám. Myslíte si, že cena 70 Kč za kus za originální stěžejky (20 mm x 2,5 mm) je ještě přijatelná? Poptávka je na 2, maximálně 4 kusy, takže celá krabice za lepší cenu by asi nebyla k ničemu. Za tuto cenu se dají objednat v jednom hodinářství, které je AD Seiko. Díky.   

Odesláno

Zdravím ,

tak mě dnes dorazily oranžové MONSTRA , kupované na zdejším bazárku. Předtím jsem si je prohlížel jenom z fotek, ale naživo a na ruce jsou opravdu parádní. Pořád na ně tupě zírám , čím dál víc se mi líbí, bohužel i synátorovi :-( , tak snad mi nesebere hračku. Hned jsem ještě objednal oranž nato. Dnes nemůžu , ale zítra přidám fotky ( snad ).

Jsou fakt boží.....

M.

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 20. 6. 2014 v 16:20, Marcus napsal:

Zeptám se odborníků, protože sám Monsta nemám. Myslíte si, že cena 70 Kč za kus za originální stěžejky (20 mm x 2,5 mm) je ještě přijatelná? Poptávka je na 2, maximálně 4 kusy, takže celá krabice za lepší cenu by asi nebyla k ničemu. Za tuto cenu se dají objednat v jednom hodinářství, které je AD Seiko. Díky.   

Já kupoval (a asi nejen já z tohohle vlákna) na ebay celej balíček (10ks) Seiko tlustý stěžejky a vycházelo to něco ke 3 stovkám, poštovný grátis, tudíž 1ks/30kč... A jestli plánuješ monstra a střídat řemeny, tak bych doporučil si koupit ten balíček. Do některých gumáků ty stěžejky těžce narveš a pak je vytahovat je nadlidský síly, takže se tam nechávají. 

http://www.ebay.com/itm/20mm-FAT-SS-SPRING-BARS-SEIKO-6105-6217-4205-7S26-MID-DIVERS-WATCH-Z20-STRAP-/111208336918?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item19e4888e16

Odesláno
  V 20. 6. 2014 v 20:03, Strocek napsal:

Já kupoval (a asi nejen já z tohohle vlákna) na ebay celej balíček (10ks) Seiko tlustý stěžejky a vycházelo to něco ke 3 stovkám, poštovný grátis, tudíž 1ks/30kč... A jestli plánuješ monstra a střídat řemeny, tak bych doporučil si koupit ten balíček. Do některých gumáků ty stěžejky těžce narveš a pak je vytahovat je nadlidský síly, takže se tam nechávají. 

http://www.ebay.com/itm/20mm-FAT-SS-SPRING-BARS-SEIKO-6105-6217-4205-7S26-MID-DIVERS-WATCH-Z20-STRAP-/111208336918?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item19e4888e16

Jak jsem psal, není to pro mě a 10 ks by asi bylo zbytečně moc.

Mezím jsem ale našel toto a to už by se prý dalo.

http://www.chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=2995

A zkusím třeba ještě hledat dál. I tak díky za info.

Odesláno
  V 20. 6. 2014 v 18:38, Miroslávek napsal:

Zdravím ,

tak mě dnes dorazily oranžové MONSTRA , kupované na zdejším bazárku. Předtím jsem si je prohlížel jenom z fotek, ale naživo a na ruce jsou opravdu parádní. Pořád na ně tupě zírám , čím dál víc se mi líbí, bohužel i synátorovi :-( , tak snad mi nesebere hračku. Hned jsem ještě objednal oranž nato. Dnes nemůžu , ale zítra přidám fotky ( snad ).

Jsou fakt boží.....

M.

Tak vítej :)

A koupils nové nebo staré?

V 20. 6. 2014 v 20:03, Strocek napsal:

Já si koupil 6ks za 131.06 CZK + doprava 50.41 CZK :) Taky si myslím, že je lepší jich mít víc...

Odesláno

Publikováno Včera, 23:20

Miroslávek, on 20 Čer 2014 - 20:36, said:snapback.png

V 20. 6. 2014 v 18:38, Miroslávek napsal:

Zdravím ,

Jsou fakt boží.....

M.

Tak vítej  :)

A koupils nové nebo staré?

Koupil jsem starší , Cal. 7S26, zakoupeny  v roce 2008 v Chronoshopu a jsou velmi zachovalé, jako nové. Dle prodávajícího zatím nebyl žádný servis , myslíte že bych měl nechat udělat ???

M.

Odesláno

S tím bych asi počkal. Teď si užívej nové hodinky a když by nechodily nějak rozumně, tak bych to možná začal řešit :)

Odesláno
  V 21. 6. 2014 v 5:55, Jörg8X napsal:

S tím bych asi počkal. Teď si užívej nové hodinky a když by nechodily nějak rozumně, tak bych to možná začal řešit :)

Díky  , od včerejšího příspěvku do teď , tj. asi 10 hodin  a celou noc na ruce cca 2 sec do minusu .

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 21. 6. 2014 v 13:51, lub napsal:

kluci, kdybyste měli stěžejky na monstra navíc, tak bych si jeden nebo dva páry klidně vzal. kdyžtak dejte vědět, díky.

Jezdíš do Prahy? bych tu 2 měl.

Odesláno (upraveno)

tak i já hlásím novou akvizici a zároveň přezutí. léto může oficiálně začít :)

post-2864-0-22580700-1403532544_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lukis
Odesláno

pánové, děkuji za pochvalu, potěšila :)

rozhodoval jsem se mezi starou a novou verzí a ač přesvědčen, že to budou staré, nakonec jsem neodolal novým na tahu, opravdu na ruce vypadají lépe. jak na tahu, tak na pneušce

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...