El Nano Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Na tobogánu bych se ani tak nebál toho dopadu, jako spíš že s nima někde štrejchnu po cestě. Jak vypadaj po tom roce a půl, předpokládám intenzivního nošení? A zkus je dát třeba na nějaký NATO nebo gumu, pak hned vypadaj docela jinak a máš zas nějakou změnu aspoň Monstra se nepotřebujou zalíbit každému, jsou prostě své, takové originální. A za ty prachy naprosto ultimate tool watch. Proto všechno jsem si je prakticky okamžitě když přišly oblíbil, narozdíl od jiných hodinek...A myslím, že jen tak z domu nepůjdou.
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Já jsem s nima vydržel tejden, ale byla to moje chyba, dal jsem přednost indexům před strojkem a jak tohle vlákno sleduju, čim dál tim víc přemejšlim o novym modelu. Strašně se mi líbí ten jejich origo tah.
tano Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Me monstra je po cca 1,5 roce noseni dle me v dobrem stavu.Par skrabancu maji,ale jen tzv.vlasecnicovych.Jinak na sklicku vubec nic.Jinak me plne vyhovuje ten origos tah chlapi,ale nemam nic proti vasemu tuningu))).
tano Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Jinak k te jizde na toboganech,ja si davam vzdy ruku s hodinkama na bricho,prave z duvodu abych s nima nekde nestrechl,znam se.Chtel bych se Vas panove optat,zda je kalibr v Monstrech tzv.oboustrane natahovaci?Diky.
Bushman Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Tak jsem svoje monstra před měsícem prodal, koupil jiné hodinky.... Ale tak mi chyběly, že už jsou na cestě ke mně nová monstra. Je tohle normální? :-)
wizard-ov Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Ty už jsi jedny měl ? Tak to jsem je poslal do dobrých rukou - další chronomagor
Bushman Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Jasně, že měl. Tu starší verzi. Pak se mi zalíbily švýcary - quartzky, říkal jsem si, dvoje neunosím, když nebudu monstra nosit, zastaví se, quartzky jsou přesnější... A dal jsem je pryč. Když jsem je předával osobně kupci, cukala mi ruka, ale nedalo se nic dělat, obchod byl dohodnutý a slovo se muselo dodržet :-) Ale od té doby mi chybí ta váha na ruce a plynule lezoucí vteřinovka a hlavně celý ty hodinky. Tak proto... Mimochodem, když jsem tu radostnou novinku sdělil doma ženě, ťukala si na čelo a říkala taky něco o chronomagorovi... no, vlastně spíš jen o magorovi :-))))
tano Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Jasně, že měl. Tu starší verzi. Pak se mi zalíbily švýcary - quartzky, říkal jsem si, dvoje neunosím, když nebudu monstra nosit, zastaví se, quartzky jsou přesnější... A dal jsem je pryč. Když jsem je předával osobně kupci, cukala mi ruka, ale nedalo se nic dělat, obchod byl dohodnutý a slovo se muselo dodržet :-) Ale od té doby mi chybí ta váha na ruce a plynule lezoucí vteřinovka a hlavně celý ty hodinky. Tak proto... Mimochodem, když jsem tu radostnou novinku sdělil doma ženě, ťukala si na čelo a říkala taky něco o chronomagorovi... no, vlastně spíš jen o magorovi :-))) Treba se k nim zase vratis))).
Bushman Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Tak díky wizard-ovi byl můj absťák zažehnán a nová mostra už jsou na ruce... :-)
tano Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 BushmanDnes, 13:03 Tak díky wizard-ovi byl můj absťák zažehnán a nová mostra už jsou na ruce... :-) Jake je jejich barvicka?
tano Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Ja mam taky ty same,uz rok a pul.Gratuluji!!!))
tano Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Chtel bych se vas optat,jak casto se servisuji nase Monstra?
Beet Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 V 26. 8. 2014 v 14:35, tano napsal: Chtel bych se vas optat,jak casto se servisuji nase Monstra?Ja bych rekl, ze dokud jdou dobre, tak do nich nevrtat.Je pravda, ze nemam zkusenosti s pretesnovanim, takze jak casto nechat pretesnit, nevim.
tano Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 financDnes, 15:25 Safír dělá Harold Ng (yobokies.com) a chodí okolo 50USD i s pošťákem. Safírový sklo je obyčejná placka, žádná klenutá fajnovost a původní hardlex není potřeba měnit. Vydrží hodně, je to pěkný a patří tam. Ja vim,take si myslim zbytecne se v nich nevrtat,ale stejne asi po 5 letech by bylo dobre je nechat prohlednout.
tano Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Jeste panove,zkousel z nekdo z teto obce se potapet s Monstry?
5etter Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) tano, tobě to množství příspěvků roste tak rychle, že každou chvíli očekávám v prodejní sekci inzerát na monstra :-) Nic ve zlým, jenom jestli můžu poradit, tak se zbytečně neptej a raději hledej a čti. Všechno, na co se ptáš, už tu někde je. A abych nebyl OT (mimo mísu), tak jo - zkoušel jsem se s nima potápět asi dva metry hluboko, jenom tak na hubu a monstra to samozřejmě přežily v pohodě. Problém s těsností jsem měl jenom já - nateklo mi do ucha :-) V mém chlubicím vlákně (odkaz v podpisu) můžeš vidět fotky od moře. Jinak spoustu pěkných fotek od lidí, co svoje potapěčské hodinky občas namočí najdeš v tomto vlákně Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem 5etter
brumko Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 V 26. 8. 2014 v 6:52, tano napsal: Chtel bych se Vas panove optat,zda je kalibr v Monstrech tzv.oboustrane natahovaci?Diky.Je.
tano Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 brumkoDnes, 19:22 tano, 26 Srp 2014 - 08:52, napsal/a: Chtel bych se Vas panove optat,zda je kalibr v Monstrech tzv.oboustrane natahovaci?Diky. Diky moc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se