Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No s Finama to bude stejně těžký. Upřímně dnes jsme hráli tragicky :-( A bez Jágra i přesilovky nula. Ani to míchání dneska Růžovi neslo. No snad chtěli jen soupeře uchlacholit :-)

Odesláno

Upřímně dnes jsme hráli tragicky. Ani to míchání dneska Růžovi neslo.

Vidim to stejne. Michani sestavy ukazalo, jak nejsou sehrany, ted jde o to jestli se mu to podari sestavit tak aby to fungovalo......
Odesláno (upraveno)

Na straně druhé, co asi tak Finové z dnešního utkání vypozorují? Je tady někde smajlík na exkrement? :D

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Na straně druhé, co asi tak Finové z dnešního utkání vypozorují? Je tady někde smajlík na exkrement? :D

Moc chytří z toho nebudou, ale to platí i o nás jako fanoušcích a Růža v rozhovoru připouští, že naše obrana ideální taky není. To se dá kompenzovat větším počtem gólů, ale bez Jágra by to bylo těžší. Stařík Jágr je prostě nepostradatelný. Možná je to s jeho zraněním jenom blamáž, Jarda si odpočinul a ještě Finové nevědí s čím můžou počítat:-)

Odesláno

Taky jste si všimli, že Záruba už není to, co  býval? Nějak mám pocit, že nestíhá sledovat, co se na ledě opravdu děje a spolukomentátor už není tak servilní, jako dřív a natvrdo ho opraví a vysvětlí oč jde... No tak třeba únava materiálu :)  A taky jsem si všiml, včera v pozápasovém studiu, že nějak nechytá žerty... :D

Odesláno

Včerejší předvedený výkon našich borců ideální nebyl, ale zážitek to byl úžasný. Nějaké foto:                    

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Byl někdo v tý fanzóně, jak je v Praze u haly?

Říkám si, že teď na playoff bych i někam zašel do davu a vyzkoušel, co opravdu ty g-schocky vydrží :-)

A nebo někam jinam, má-li někdo tip.

Odesláno

Říkám si, že teď na playoff bych i někam zašel do davu a vyzkoušel, co opravdu ty g-schocky vydrží :-)

Vstup do fanzóny je i bez platné vstupenky. Poslední fotku, co jsem dal je z prostoru před pódiem. Tam se také promítají zápasy. Atmosféra jaká je venku při zápasa našich nedokážu říct. Tu jsem si užíval v hale :-)

Odesláno

Můžeš dojít o víkendu na fotbalovou Spartu a zařvat tam - Plzeeeň, mistr a vyzkoušíš je dostatečně :-))).

Teď vážně, byl jsem v fanzoně cca 3x a je to tam paráda, jak se to národnostně míchá, tak tam vládne pohoda. Tam je neotestuješ.

Odesláno

Mě už stačilo to derby v TV. Byli jsme na chatě u tchýně, a ona že se prej budeme dívat na nějaký seriál či co. A tchán, fanda Plzně (je odtamtud), zticha... Tak jsem se naprd a šel do cca 2 km do hospody. Další 2 dny tichá domácnost...

Můžeš dojít o víkendu na fotbalovou Spartu a zařvat tam - Plzeeeň, mistr a vyzkoušíš je dostatečně :-))).
Teď vážně, byl jsem v fanzoně cca 3x a je to tam paráda, jak se to národnostně míchá, tak tam vládne pohoda. Tam je neotestuješ.

Odesláno

Tak poslouchám, že jsme silnější v ofenzívě, Finové nedávají moc gólů, na brankáře něco vymyslíme, Jarda je v pořádku. Tak sakra proč jsem nervózní jako prase?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...