Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po roku...
  • Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja si myslim, ze podobnost je tam jasna. To vsak neznamenam, ze by to neboli pekne a dobre hodinky. Mne sa pacia viac ako IWC.

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
  V 10. 6. 2014 v 7:26, Daemonultimate napsal:

u Eterny mi nesedí ta luneta,strašej mě ty jemný kouty,ale jinak se mi moc líběj.

povedený hodinky .... "luneta" zřejmě kopíruje pětišutr na číselníku ..... cena bude nad možnosti prostého lidu ........ moc se mi to líbí  :smile_anim:

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno (upraveno)
  V 10. 6. 2014 v 19:07, haky73 napsal:

Tak dík,teda nejdřív jsem chtěl napsat dík,teď bych radši nevěděl,muj odhad 60 a vejš skončil jen u toho vejš,o hodně vejš.Tak Hakymu díky a YPO má zase, ale tentokrát ,,blbou",  pravdu :-)

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

motiv 5 ložisek je jasný a odkaz na historický model také, hodinky jsou super, možná o 1-2mm větší pouzdro, cena s inhouse mi nepřijde úplně mimo.

Nahrazují IWC Ing ME na pozici dream watches !

Odesláno

Eternu vlastní China?  Pak bych kopírování pravděpodobně pochopil.... Sakra, vždyť to je do očí bijící, palec dolů pro Eternu"

• po měsících...
Odesláno

Neznam detaily ohledne prace G. Genty pro hodinarske spolecnosti IWC, AP, Eterna nebo Rolex. Jeho design muzeme spatrit na mnoha modelech. Otazka je, zda byl osobne zainteresovan i v historickem modelu Eterny.

Pokud je zde navaznost na puvodni model, je to v poradku. Podobnost s Ingy tam je. Zejmena korunka a jeji ochrana.

Kazdopadne se jedna o povedene hodinky ;-)

post-24638-0-77498200-1412595370_thumb.jpeg

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Včera jsem je měl na ruce a jsou to krásný hodinky se zajímavě zdobeným inhousem. Perfektně sedí na ruce, mají ideální velikost. Určitý nádech Ingenieur tam je, nicméně bych se přiklonil k tomu, že v Eterně prostě vycházeli ze svého původního modelu a práce G. Genty. Jsem nahlodán...:-)

Odesláno
  V 5. 2. 2015 v 17:56, kvejkr napsal:

Sou fakt super, ale 120k ? Chachachacha stát třetinu, tak jich možná pár prodaj :/

Ja bych se tak nesmal, urcite nekoho oslovi, nerikam ze to neni hodne.

Odesláno
  V 5. 2. 2015 v 22:41, hedonista napsal:

Přesně tak, provedením prostě patří do tohoto cenového segmentu ne-li výše. Na živo jsou ještě mnohem hezčí a mají parádní antireflex.

Jj, ten AR je neskutečnej

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...