Přejít na obsah

"UP-ování prodejních inzerátů

Doporučené příspěvky

Souhlasim s YPO. Rezervace a jeji ruseni je upovani a ojebavacka pravidel. Na hodinky neni nikdy takovy naval, aby prodavajici nemohl tohle resit pres SZ. Proste dokud neni prodano, inzerat plati a hotovo. Myslim, ze pripad, ze by se tu nekdo musel verejnou "rezervaci" branit lavine zajemcu tu jeste nebyl a nebude. Kdyz je lavina, je hned prodano a inzerat se muze zavrit. Kdyz neni zadna lavina staci SZ, verejna "rezervace" je zcela zbytecna a jedna se pouze o UP.<br />

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 129
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já taktéž souhlasím, navíc mám pocit, že vážení členové pravidla dodržují a "oje**vač" má přesně opačný přístup, byť jeho přínos fóru je diametrálně menší. Pak to totiž vypadá tak, že je "rezervace", za dva dny "všem jsem odpověděl", za dva dny "UP", za další dva dny "pár lidí se ozvalo", dva dny "všem jsem odpověděl přes SZ" ... atd

Odkaz ke komentáři

vše, co mě štvalo, již bylo více řečeno. Plný souhlas s YPem a výše uvedenými! Měl by se do toho jednou pro vždy zavést Ordnung. Bohužel tu geometrickou řadou rostou oje.ávači /samozřejmě neházím všechny do jednoho pytle!/

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

par lidi se ozvalo atd proste mazu. rezervace sme doted uznavali, pac toho nebylo zas tak moc, ale pokud chcete, tak se nejak domluvime. tlacitko pridat je temer nerealny, podle me. takze jestli jsem to dobre pochopil, bud rezervace zrusime a do vlakna pise majitel jen UPy a rezervace si bude resit pres SZ, nebo bude zadosti o rezervaci psat zadatel do vlakna sam? Nebo jeste jiny navrh?

Odkaz ke komentáři

IMHO bych nezavadel pravidla uplne na vsechno, staci poslat report a modi se tim zabyvaj - uvidime, co napr. cegy  vymysli dal, jestli tam zas bude info o rezervaci, tak mu to smazu a poslu varovani a dal to neresim.. zatim tam mel rezervaci na den a po dni rezervace zrusena.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

nez si to nadatloval, tak sem mu to sestrelil :)

co si sestřelil ? ..... má to tam 6.7. i dnes .... dej mu ban za drzost a hnusnej kufr :D

edit: tak uš 

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

slovo rezervace bych zrušil, když už si tu hrajeme na UPování

v prvním příspěvku by měl být inzerát ..... po pěti dnech UP ...... daších pět dní UP ..... a prodáno .....  to je všechno = nic mezi tím

.

.

.

když už psát REZERVACE, tak ať to do inzerátu píšou ti co o prodávanou věc mají zájem = "mám zájem, prosím o rezervaci"...... ono se to hned vyselektuje od blbů

EDIT: úplně stejný UPování je když si někdo náhodou po dvou dnech vzpomene a smrkna do vlákna další fotky atd, atd.....

S tímhle musím souhlasit. A myslím si, že je to nejlepší způsob, když rezervaci, tak ať si ji píše sám potencionální kupující, já jsem se po předchozí špatné zkušenosti rozhodnul psát zájemce podle pořadí do vlákna, takže je jedno jestli to napíšu já nebo rovnou potencionální zájemce.

wave ceptor: tak tady to docela chápu, když je ten koncert dneska :D .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Modi, na jakým "jádře, enginu, nebo platformě, nebo wotevr" nám běží fórum? Např. na WUSu je možný příspěvek upravovat kdykoli, aniž by došlo k posunu "nahoru", tohle naše forum umí, nebo ne?

Chápu, že tlačítko už je zásah do zdrojáku kódu (pokud to není věcí uživatelské konfigurace), ale úprava příspěvku kdykoli, by nemusela být.....ale jen hádám, zda-li by nám to tu taky nefičelo.

Kdyby stávající úprava příspěvku nebyla omezena na několik minut po zvěřejnění, dalo by se tím Rezervovat bez UPů,hm? Je omezení doby úpravy po vložení příspěvku věcí "nastavení" systému, nebo je to vlastnost?

Upraveno uživatelem Sedlin
Odkaz ke komentáři

Já bych to nechal jak to je, a nevymejšlel na všechno další a další zákazy a regule, kvóty atd, to tu za chvíli budem jak v Moskvě, potažmu Bruselu.
Myslím že ve stávající formě to funguje dobře, i když nejsem mod a můj pohled je jen zvenčí.

Odkaz ke komentáři

uprava kdykoliv tu byla, kdyz sis este hral, Sedline, v uhlaku na horniky, a protoze byla cleny zneuzivana, byla tato moznost omezena..

Ok

maxímálně jsem tahal po dvoře kačera a h...u říkal hamu-papu, ale na horníky v uhláku mě nikdy neužilo

Upraveno uživatelem Sedlin
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...