ABCDE Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Chtěl bych se zde podělit o fotky mých domácích hodin. Sice se nejedná přímo o nástěnné hodiny ,ale nenašel jsem bohužel vhodnější téma. Jsou to stolní hodiny Seiko(hodiny a teploměr). Už pár let ležely ve sklepě nevyužívané a otlučené. Tak jsem se minulý týden rozhodl je předělat podle mých představ. Takto to dopadlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Kuchyňská chrona Heuer. Už deset let.(samozřejmě fake, ale dá se na ně koukat). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Bulova Harley-Davidson v kanclu. Z mé éry vášnivého motocyklisty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 po sto letech oživím vlákno novým přírůstkem do kuchyně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 varit vajicko na makko, bude kumst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 vajíčka na mňěkko nevaříme, ty mám po půlhodině v autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Kdo nemá doma Primky, jak kdyby nebyl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Po babicce, uz makaji dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Po babicce, uz makaji dlouho.Ty moje Primky jsou taky po prarodičích :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Ty moje Primky jsou taky po prarodičích :-)Super, to potesi, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 2x tydle, vzdycky se mi libily (IKEA) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 To je fajn, žes mi je připomněl, při mé poslední návštěvě v Ikea jsem je zapomněl hrome koupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 2x tydle, vzdycky se mi libily (IKEA)Já taky, ale mohl bych vyměnit baterky aby jely... Jak se chodím domů jen vyspat, tak jsem na ně úplně zapoměl... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Prej jsem byl hodnej. Dostal jsem předčasně k narozeninám takovou parádu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Pecka,tohle je prostě ikona, máš k nim i píšťalku a čepici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Famozní Čapka s trumpetkou dorazí prý dodatečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 (upraveno) Prej jsem byl hodnej. Dostal jsem předčasně k narozeninám takovou parádu. Dárek co opravdu potěší To jsou ty naprosto tiché s plynulou vteřinovkou? Upraveno 23. června 2015 uživatelem ABCDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Vterinovka sice skace, ale je ticha. Nevim, jak to soudruzi udelali, ale slyset nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Tak tu plynulou vteřinovku má asi až ta větší verze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se