Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Docela velké slevy na hodinky na mall.cz

Je tam spousta šitózních značek, ale mají i nějaká ta Suunta, Timexy a Casia. A slevy třeba 40-50 %

Namátkově např. tato géčka z původních 2690,- za 1699,- a doprava zdarma. Check it out.

post-32970-0-23517200-1420324600_thumb.jpg

Odesláno

Pěkné vintage Omega, škoda že již mám skoro stejné. Nepozná někdo, zda je krabička opravdu původní?

http://aukro.cz/omega-seamaster-automatic-swiss-top-stav-original-i4942298589.html

Krabička je dle mě originál otec má stejnou na svojich omegach rv. cca 1987-88 je plastová potažená kůží.
Odesláno

Pěkné vintage Omega, škoda že již mám skoro stejné. Nepozná někdo, zda je krabička opravdu původní?

http://aukro.cz/omega-seamaster-automatic-swiss-top-stav-original-i4942298589.html

Krabička je dle mě originál otec má stejnou na svojich omegach rv. cca 1987-88 je plastová potažená kůží.
Odesláno

Ahoj,

dnes jsem se stavoval v HK podívat na nějaké hodinky:

Mají zde na pár modelú Citizen s rádiem slevu 30 % - cena byla myslím 15.295,- za model AS4030-59E (modelem jsem si jist) a také AS2031-57E

(modelem si nejsem jist) a ještě asi dva (možná víc) Promaster modely. Měli tam i slevy na nižší modely 15 %.

Pak zde ještě měli Certina DS First Ceramic (keramická luneta)s titanovým tahem - snad jsem to zjistil dobře Certina C014.417.44.081.00 za cca 13000.

Pokud by někdo chtěl kontakt tak přes SZ.

Odesláno

coper-myslis jako dole ve Futuru jo?

No nechtěl jsem to hned tak ventilovat :-) páč je ještě zvažuji taky, ale ano. Svět hodinek ve Futuru.

Odesláno

Idealni nacasovani, mrknu tam a diky za tip!!! A neboj, pokud pases po Citizenech RC, tak ty Ti nevyfouknu :)

No nechtěl jsem to hned tak ventilovat :-) páč je ještě zvažuji taky, ale ano. Svět hodinek ve Futuru.

Odesláno

Někdo tu kdysi psal, že by Steiny Ocean one v zelene bral 

tak je tu příležitost:

http://uhrforum.de/steinhart-ocean-one-gruen-gruen-t200365

Tak to čumím jako puk! O zelené variantě se tu opravdu mluvilo. Někdo ji tu dokonce i virtuálně vyrobil změnou barvy klasických Oceanu ve fotoeditoru. 

Jak je psáno v tom inzerátu, majitel je nechal předělat a originál ciferník k hodinkám přikládá. Kde tedy pořídil ten zelený? Proč ho nevyrobil z původního? Nemohla opravdu někdy v minulosti existovat nějaká zelená limitka?

Odesláno

Tak to čumím jako puk! O zelené variantě se tu opravdu mluvilo. Někdo ji tu dokonce i virtuálně vyrobil změnou barvy klasických Oceanu ve fotoeditoru. 

Jak je psáno v tom inzerátu, majitel je nechal předělat a originál ciferník k hodinkám přikládá. Kde tedy pořídil ten zelený? Proč ho nevyrobil z původního? Nemohla opravdu někdy v minulosti existovat nějaká zelená limitka?

To jsou už pak "doublewannabe watch"? (Překopu repliku abych se pokusil přiblížit jiným?) 

Hustý a to ani nekomentuji ten odstín, je sice nepravděpodobné, ale pořád možné, že je ta fotka jen nepovedená  :clap:

Odesláno

No, nerad bych tu rozjížděl debatu, která tu byla už mnohokrát a vždy bez výsledku. Nedávno jsem měl Oceany v ruce a nebylo jim co vytknout. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...