Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nevim, kam to dat, tak asi sem. Modena ma vyprodej gumovych pasku. ted jsem si objednal tenhle:

1236643453145-443244065.jpg

a prijde na privetivych 12,48 USD (misto obvyklych 24,98), s dopravou to je 15,98 USD, coz je levnejsi, nez jak jsem to kupoval pres obchodnika na eBayi.

Odesláno
Kdyby si někdo z Prahy objednával a nevadilo by mu, že bych se s jedním řemenem přidal, dejte mi prosím vědět, pravděpodobně bych jeden užil. Díky.

Také bych se rád přidal s jedním kusem k něčí objednávce.

Odesláno

Sice nejsem z Prahy, ale taky bych si něco objednal - můžu si to vyzvednout na příštím srazu, případně zaplatit poštu.

Odesláno

s radosti zjistuji, ze se to ujalo. rad bych pomohl, ale kdyby pasky pristaly v anglii, tak by to ucel asi taky nesplnilo.

treba by pomohl kubson. je takovej hodnej, a kdyz ho pekne poprosite...

Odesláno
taky bych se pridal, a neco pribral...

nechcete na to nekdo zalozit diskusi kde se domluvi kdo co chce a pak vylosujeme dobrovolnika ? :)

pokud by to bylo do rozumne vyse, tak jsem ochoten to koupit, ale jak rikam, bydlim v uk. pokud by to nekdo chtel ale ode mne prevzit na letisti v praze, tak tam budu v sobotu 27.6.2009 mezi 10 a 11 dopoledne. ale to by teda byla akce kulovy blesk, logisticky dost narocne :-)

mimochodem, na WUS jsou modre titanove seiko samurai za 225 USD, nosene, ale pekne... :-)

nechcete je nekdo, at to nemusim byt ja?

P5194390.jpg

Odesláno
taky bych se pridal, a neco pribral...

nechcete na to nekdo zalozit diskusi kde se domluvi kdo co chce a pak vylosujeme dobrovolnika ? :)

zajemcu na modena strapy / remeny je uz celkem dost (kibi, lolohh,vit, ricous, quasar007, grakij), takze jsem dle doporuceni grakije zalozil vlakno.

diskuse a doladeni objednavky tamtez.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...