ricous Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Omega Planet Ocean Liquid Metal... http://cgi.ebay.com/Omega-Seamaster-Planet...=item3caa0950dd
Heky Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Ball Trainmaster Cannonball Express chronograph on bracelet (CM1052D) - $1945
Jarett Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Na eBay krásné skeletonové Speedmastery z platiny v limitované edici ... jen ta cena ...
Návštěvník Tada Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Ball Trainmaster Cannonball Express chronograph on bracelet (CM1052D) - $1945 No to je ovšem nádhera! Akorát ten nepoužitelnej minutovej sčítač zamrzí...
Jakubisko Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 rolexky na TimeZones: Oysterdate Precision 34mm na aftermarket tahu, za 600 liber http://i63.photobucket.com/albums/h130/MrSpanky/dsc_1657.jpg http://i63.photobucket.com/albums/h130/MrSpanky/dsc_1606.jpg Tak uz jen 550 liber. Zeptal jsem se, jestli je proda bez tahu a remenu levneji - neproda. I tak uz je to slusna cena za rolady...
Viktor Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 OT: No ty skeletizovaný moonwatche jsou pro mě úlet, spojení těch kudrlinek na strojku a archetypálních "tool" hodinek je šílený nápad, který pro mě nefunguje.
Heky Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 OT: No ty skeletizovaný moonwatche jsou pro mě úlet, spojení těch kudrlinek na strojku a archetypálních "tool" hodinek je šílený nápad, který pro mě nefunguje. Souhlas. Mně se zdá, že u speedů nefunguje vůbec nic novýho - až na původní verzi. Akorát spodní průhled se safírem může být pro někoho fajn na koukání, ale to je asi tak maximum z modernizace, který překousnu Ani jejich různý pokusy se subciferníkama mě vůbec nenadchly...
Petr77 Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Nadhera... snad prvni Becka, ktera se mi libi. WR je na 500M a asi budu za blbce, ale kde je heliak?
Jarett Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Souhlas. Mně se zdá, že u speedů nefunguje vůbec nic novýho - až na původní verzi. Akorát spodní průhled se safírem může být pro někoho fajn na koukání, ale to je asi tak maximum z modernizace, který překousnu Ani jejich různý pokusy se subciferníkama mě vůbec nenadchly... s ohledem na cenu je naše diskuze opravdu hypotetickou úvahou ... já bych je bral, jako další do řady klidně, ale ....
Heky Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 s ohledem na cenu je naše diskuze opravdu hypotetickou úvahou ... já bych je bral, jako další do řady klidně, ale .... Já bych je nebral ani kdyby byly za cenu normálních speedmasterů - když se na ně kouknu, tak okamžitě vidím čínu za 5 USD Připomíná mi to podobný snažení u AP Royal Oak nebo Hublotů...vezmou jedny pěkný hodinky a ty pořád omílají do zblbnutí (jen jim přidávají šílenosti v designu) Kdyby radši Omega vymyslela další in-house...
Kasper Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Nie lacné, ale krásne zachovalé Speedmaster Professional Pre-Moon
Oliver333 Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Od 18.2. bude u Lidla box na hodinky za 349,- Byl jste se někdo v lidlu mrknout na ty boxy?Jak vypadají v reálu?Koukal jsem do letáku na fotku a nevypadají špatně.
diox Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Box jsem viděl a koupil. Za ty peníze nemůže člověk očekávat zázraky, ale je to kolikrát lepší než nechat hodinky někde "povalovat". Vzala si ho nakonec přítelkyně a je spokojená. Moje posouzení je asi takové že cema odpovídá kvalitě a použitému materiálu.
Marfi Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Za ty peníze docela fajn box. Kdyby byl za 250,- byl by to super box.
quest987 Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 sorry za ot ....box mam taky,a cena odpovida zpracovani,takze zadnej velkej zazrak,material kozenka,horni sklicko je plexi.ale zase za tu cenu nejdou cekat zazraky
Skydiver Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 (upraveno) sorry za OT ale ten BALL :toot: už mi skoro ujížděla ruka na Paypal... uff... jdu se z toho vyspat... btw: box z Lidlu jsem dneska koupil taky a za ty prachy je to v pohodě, aspoň se nepráší na hodinky... Upraveno 18. února 2010 uživatelem Skydiver
Frantik Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Jen k tomu boxu.......ja bych se stydel dat hodinky do neceho podobneho, jako je box z Lidlu. Nevim, mam je na polici, asi se mi na prasi, ale nikdy bych nesnesl pocit, ze je mam v krabici z Lidlu. Ale ja jsem divnej.
bandicoot Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Frantik: Ty nejseš divnej, ty jseš hnusnej snob - radši budeš chodi nahej než z tesca, radši budeš čumět na telefon než nosit festiny a radši budeš mít hodinky na parapetu než v tomhle... Tebe neštve ten box, tebe štve jeho původ... jseš hnusně povrchní... / joke...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se