Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

OT: No ty skeletizovaný moonwatche jsou pro mě úlet, spojení těch kudrlinek na strojku a archetypálních "tool" hodinek je šílený nápad, který pro mě nefunguje.

Odesláno
OT: No ty skeletizovaný moonwatche jsou pro mě úlet, spojení těch kudrlinek na strojku a archetypálních "tool" hodinek je šílený nápad, který pro mě nefunguje.

Souhlas. Mně se zdá, že u speedů nefunguje vůbec nic novýho - až na původní verzi. Akorát spodní průhled se safírem může být pro někoho fajn na koukání, ale to je asi tak maximum z modernizace, který překousnu :) Ani jejich různý pokusy se subciferníkama mě vůbec nenadchly...

Odesláno
Souhlas. Mně se zdá, že u speedů nefunguje vůbec nic novýho - až na původní verzi. Akorát spodní průhled se safírem může být pro někoho fajn na koukání, ale to je asi tak maximum z modernizace, který překousnu :) Ani jejich různý pokusy se subciferníkama mě vůbec nenadchly...

s ohledem na cenu je naše diskuze opravdu hypotetickou úvahou ... já bych je bral, jako další do řady klidně, ale ....

Odesláno
s ohledem na cenu je naše diskuze opravdu hypotetickou úvahou ... já bych je bral, jako další do řady klidně, ale ....

Já bych je nebral ani kdyby byly za cenu normálních speedmasterů - když se na ně kouknu, tak okamžitě vidím čínu za 5 USD :) Připomíná mi to podobný snažení u AP Royal Oak nebo Hublotů...vezmou jedny pěkný hodinky a ty pořád omílají do zblbnutí (jen jim přidávají šílenosti v designu) :thumbsdown_anim: Kdyby radši Omega vymyslela další in-house...

Odesláno

Box jsem viděl a koupil. Za ty peníze nemůže člověk očekávat zázraky, ale je to kolikrát lepší než nechat hodinky někde "povalovat". Vzala si ho nakonec přítelkyně a je spokojená. Moje posouzení je asi takové že cema odpovídá kvalitě a použitému materiálu.

Odesláno (upraveno)

sorry za OT ale ten BALL :toot: :toot: :toot: už mi skoro ujížděla ruka na Paypal... uff... jdu se z toho vyspat...

btw: box z Lidlu jsem dneska koupil taky a za ty prachy je to v pohodě, aspoň se nepráší na hodinky...

Upraveno uživatelem Skydiver
Odesláno

Jen k tomu boxu.......ja bych se stydel dat hodinky do neceho podobneho, jako je box z Lidlu. Nevim, mam je na polici, asi se mi na prasi, ale nikdy bych nesnesl pocit, ze je mam v krabici z Lidlu. Ale ja jsem divnej.

Odesláno

Frantik: Ty nejseš divnej, ty jseš hnusnej snob - radši budeš chodi nahej než z tesca, radši budeš čumět na telefon než nosit festiny a radši budeš mít hodinky na parapetu než v tomhle...

Tebe neštve ten box, tebe štve jeho původ... jseš hnusně povrchní...

;) / joke...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...