Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je křivě, já osobně mám raději, když je číslo uprostřed okénka. :)

Uprostřed na výšku nebo na šířku? Je pravda, že na výšku stoprocentně je to trochu vychýlené, ale takovou věc by mě ani nenapadlo kontrolovat, díky za upozornění ;)

Odesláno

Uprostřed na výšku nebo na šířku? Je pravda, že na výšku stoprocentně je to trochu vychýlené, ale takovou věc by mě ani nenapadlo kontrolovat, díky za upozornění ;)

Mne prijde, ze je vychylena ve vsech moznejch smerch:)

Odesláno (upraveno)

Zdravím vás všechny,

nechci zakládat zbytečně nové téma, tak píši sem.

Chci se zeptat zkušenějších na názor týkající se důvěryhodnosti ihodinarstvi.cz. Plánuji si zde zakoupit Tissotky ,,na lítačku", ale obchod neznám a rád bych koupil tam kde je zaručen původ hodinek a případné reklamace probíhají bezproblémově.

Díky za poskytnutí informací!!!!

Mějte se!

Upraveno uživatelem Wrch
Odesláno

Zdravím vás všechny,

nechci zakládat zbytečně nové téma, tak píši sem.

Chci se zeptat zkušenějších na názor týkající se důvěryhodnosti ihodinarstvi.cz. Plánuji si zde zakoupit Tissotky ,,na lítačku", ale obchod neznám a rád bych koupil tam kde je zaručen původ hodinek a případné reklamace probíhají bezproblémově.

Díky za poskytnutí informací!!!!

Mějte se!

Stačí hledat. Něco je ZDE a ZDE a ZDE.

Odesláno (upraveno)

Stačí hledat. Něco je ZDE a ZDE a ZDE.

Děkuji!! Něco jsem taky našel. Říkal jsem si ale, že od té doby třeba někdo získal nové zkušenosti. Chtěl bych koupit tyto:

http://www.ihodinars...17-1-586-52.php

Jsou cca o 2000,-Kč levnější než u třeba v kamenným obchodě (např. Hanák), ale tam bych zase věřil původu, kdežto tady mám obavy. Nedá se nějákým způsobem, třeba ověřením výr.č. někde na internetu, zjistit zda-li se nejedná o fake?

Děkuji za ochotu poradi!!

Upraveno uživatelem Wrch

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...