Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Poradte mi někdo prosím kde nejlépe koupit hodinky cca za 30-60tis.? Aby mi dokázali poradit....

Letisko Bahrain, alebo Dubai - letenka do 30kk, za zvysok si kupis hodinky. Urobis si vylet, a este aj colnikov odrbes...

Upraveno uživatelem Jaem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skvělé Seiko Alpinist s kalibrem 4S15 (exportní varianta) - ovšem pozor - ocelový tah na hodinkách není originální. K ceně hodinek si přidejte přeleštění pouzdra a vyčištění kalibru + nákup nového tahu.

http://cgi.ebay.com/RARE-ALL-ORIGINAL-SEIK...%3A1%7C294%3A50

post-236-1228652473.jpg

Upraveno uživatelem ¨safi
Odkaz ke komentáři

+-2 vteřiny denně :-) Kam se hrabou všechny švýcarské chronometry :thumbsdown_anim: :thumbsdown_anim: :thumbsdown_anim:

Me svycarske chronometry s prumernou odchylkou +0,2s/den celkem vyhovuji ;) +/- 2s denne mi delaly i Marina Militare a tem rozhodne nikdo zadnou extremni peci nevenoval :thumbsup_anim:

Kazdopadne me ty Seika, at uz jsou Grand nebo jine, pripadaji prostre vsechny skoro stejne a to je mozna duvod, proc bych mel barieru dat za jakakoliv Seika sumu vetsi nez 500 USD ;)

Kazdopadne diky za vsechny odkazy a informace o japonskych hodinkach, ac totiz nejsou ve stredu meho zajmu, rad se na ne podivam a prectu si o nich zajimave informace, ktere na foru zprostredkovavas prevazne ty ;)

Odkaz ke komentáři

Me svycarske chronometry s prumernou odchylkou +0,2s/den celkem vyhovuji ;) +/- 2s denne mi delaly i Marina Militare a tem rozhodne nikdo zadnou extremni peci nevenoval :thumbsup_anim:

Kazdopadne me ty Seika, at uz jsou Grand nebo jine, pripadaji prostre vsechny skoro stejne a to je mozna duvod, proc bych mel barieru dat za jakakoliv Seika sumu vetsi nez 500 USD ;)

Kazdopadne diky za vsechny odkazy a informace o japonskych hodinkach, ac totiz nejsou ve stredu meho zajmu, rad se na ne podivam a prectu si o nich zajimave informace, ktere na foru zprostredkovavas prevazne ty ;)

Měl jsem na mysli výrobcem garantovanou přesnost :-) Samozřejmě, že řada hodinek Breitling ( a daalších) má denní odchylku +-1-2 vteřiny denně. Jinak díky :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...