Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proč? Zatím jen render. Střeva obyčejná, design po tisící to samé.

Tak to lze říct o většině hodinek, ne?

Mě se líbí např. malá velikost, střídmý design, cena (střeva za tu cenu mi přijdou slušná), výrobce z EU- bez cla apod., za mě prima hodinky na každodenní nošení.

Odesláno

Na tyhle tu uz je samostatne vlakno. Celkem se mi to libi, ale znacka a provedeni loga je otresne. Ward ted prisel s nejakou verzi tridentu z roku 1965 a to me nakonec zaujalo daleko vic.

Odesláno

Harwey, díky.

Ward Trident Diver je hezkej, za mě trochu minus ruční nátah, není tah, a cena je už 2x vyšší.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

No jo, jenze kdysi chodily smp za dvacku a suby za osmde... it is what it is. Nazev vlakna je ?co je kde na prodej?, ne ?co je kde na prodej super vyhodne? ;)

Odesláno

2700Kč v roce 2014, to není zase tak dávno. Pravda ale je, že jich moc na prodej nebývá, tak to někdo zkouší...

Odesláno

Asi jo, ta cena je vysoká.

Ale nejsou, na ebay je to za poslední dva roky jedinkrát, co jsem je tam viděla. Tedy ne že bych to sledovala každý den. 

On se kupec buď najde, nebo ne, to je jednoduchý. 

Odesláno

Tak to čumim. EU AD 25% dolů na Grand Seiko hi-beat potápkovou limitku, která se tím pádem stává levnější než ekvivalent v produkční verzi. Zaujalo mě to ne proto, že by ta cena mohla konkurovat nabídkám neevropských dealerů, ale že je to v Evropě vůbec možný.

https://www.jurawatches.co.uk/collections/grand-seiko-watches/products/grand-seiko-watch-hi-beat-36000-diver-limited-edition-sbgh257

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...