Bert Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Uvidime, objednal jsem dvoje s osobním odběrem .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Cena není špatná. To jsem zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Cena mi prijde uplne nerealna, nechce se mi tomu verit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 No divný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 (upraveno) Cena mi prijde uplne nerealna, nechce se mi tomu verit.Podívej, za kolik se prodávaly Airmany v Chronoshopu a za kolik je reálný ty starý modely sehnat dneska na Jomashopu, Ashfordu atd., to je kolikrát třetina ceny, co stávaly tady... Upraveno 10. května 2019 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Podívej, za kolik se prodávaly Airmany v Chronoshopu a za kolik je reálný ty starý modely sehnat dneska na Jomashopu, Ashfordu atd., to je kolikrát třetina ceny, co stávaly tady...Najlacnejšie na chrono 24 za 930? aj tak slušná cena týchto 720cca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Najlacnejšie na chrono 24 za 930? aj tak slušná cena týchto 720ccaJá vím, ale třeba Airmany SST stávaly tady přes 40tisic, teď je reálné seženeš min jak za půlku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 (upraveno) sakrys, ja nedavno Berkuse pustil za desitku :-( EDIT: link https://obleceni.bazos.cz/inzerat/104451563/Jedinecne-hodinky-s-vecnym-kalendarem.php Upraveno 10. května 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stelvio Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Pravda nebo lež - to je otázka. (S obchodem nemám zkušenost)https://www.virtucon.cz/p/eterna-automatik-1273-41-49-1363Já jsem tam před lety kupoval první winder. Byl za bezkonkurenční cenu, osobní odběr u majitele pod barákem, vše v pohodě. Když jsem se pak po delší době ptal na další winder, protože ten můj už v nabídce neměl (při nákupu toho prvního jsem si naivně myslel, že winder na víc jak na jedny hodinky nebudu potřebovat), tak jsem se odpovědi nedočkal. Toť má zkušenost s tímhle e-shopem. Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 beeman- tyhle nabízeny hodinky jsou teda ale moc pěkny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Podívej, za kolik se prodávaly Airmany v Chronoshopu a za kolik je reálný ty starý modely sehnat dneska na Jomashopu, Ashfordu atd., to je kolikrát třetina ceny, co stávaly tady... Jo. Ale tohle neni jomashop ci ashford s uplne jinejma objemama a podminkama, todle je jakejsi malej ceskej eshop.. neverim tomu, ze by je mel zdaleka nejlevneji na svete.Rad bych se pletl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Uvidime, objednal jsem dvoje s osobním odběrem .... Jaks to dokazal? Mne to osobni odber vubec nenabizi.. kdyby se to dalo vzit kartou tak je zkusim, ale dobirkouu ci prevodem ne-e.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Mně to taky nenabídlo, ale jinde na stránce uvádí, že osobní odběr možný je. Takže jsem to pořešil dodatečným mailem po potvrzení objednávky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 (upraveno) Edit: Uz nic, jasny, dik. Upraveno 10. května 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvguzzi Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Já jsem tam před lety kupoval první winder. Byl za bezkonkurenční cenu, osobní odběr u majitele pod barákem, vše v pohodě. Když jsem se pak po delší době ptal na další winder, protože ten můj už v nabídce neměl (při nákupu toho prvního jsem si naivně myslel, že winder na víc jak na jedny hodinky nebudu potřebovat), tak jsem se odpovědi nedočkal. Toť má zkušenost s tímhle e-shopem. Odesláno z mého SM-G960F pomocí TapatalkDěkuji za informaci.Potom prosím napište, jak jste dopadli s nákupem . Za měsíc plánuju pořídit svůj první přírůstek (teprve začínám), takže hledám kde se dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Nejsou to hodinky pro každého, ale nejsou často k vidění na prodej...Já osobně čekám na poslední generaci astrodei až se někde objeví. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F202663159752 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 To už radsi nějaký Campanola, tohle na mne působí tak trochu lacine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Mě se taky tyhle nelíbí, je to jedna z prvních verzi z 80.let. Já mám v hledáčku Astrodeu poslední generace se žlutým ciferníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Když u tebe vidím ten milion záložek, kolik máš RAMku v počítači? Sorry za offtopic.sakrys, ja nedavno Berkuse pustil za desitku :-( EDIT: link https://obleceni.bazos.cz/inzerat/104451563/Jedinecne-hodinky-s-vecnym-kalendarem.php berkus.png Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 watchshop.com má jarné zľavy Napr. G-shocky sa tam dajú zohnať za veľmi slušné ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se