Lookyn Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Timex na Zalando za 1362,- Kč a ještě lze využít dodatečnou slevu 20% s kódem FINISH20 https://www.zalando.cz/timex-q-diver-unisex-hodinky-blue-tx154m015-d15.html Stejný Timex na bazoši za 3500,- Kč https://obleceni.bazos.cz/inzerat/147872734/hodinky-timex.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Tadyty orienty za hubičku. A eště kilo dole při registraci. A já blb jsem je bral za čtyřku a medil jsem si, jaký to byl kauf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.667 Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Do konce února za zaváděcí cenu 120€+dph+doprava. Co si o tom myslíte? CONTAR Watches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Mne sa pacia nemat par Timexov v tomto style uz doma, idem do nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 @Ace.667Za ty peníze to vypadá velmi zajímavě. Výhodou je také, že je to obchod z EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 skoda tej baterky dizajnovo si velmi fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Alpina Seastrong Automatic https://www.gemnation.com/watches/Deal-Of-The-Day.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 ty Alpiny teda vypadají fakt dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 36 minutami, saquinas napsal: ty Alpiny teda vypadají fakt dobře Mi na nich vadí, že je to bronze PVD coating a ne klasický echt bronz. Vždyť to bronzové pouzdro přece nemůže být dražší než ocel + PVD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Vypadají celkem masivně, a prvně vidím, že mají průhled na strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 12 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Alpina Seastrong Automatic https://www.gemnation.com/watches/Deal-Of-The-Day.html na mě tam juklo Christian Dior La D De Dior Ladies Watch Model CD040110A021 až jsem se orosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 3 minutami, Datel napsal: na mě tam juklo Christian Dior La D De Dior Ladies Watch Model CD040110A021 až jsem se orosil Ono se to mění podle místního času, ale taky pěkný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 4 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Ono se to mění podle místního času, ale taky pěkný kousek a taky se ti překlopilo špičaté výročí, tři čtverky už je závazek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 (upraveno) Mimochodem na timestore mají doprodej BocciaTitanium, značka sui generis, ale co. Mají to tam za o něco víc jak poloviční cenu proti konkurenci, počítám jeden dva kousky od modelu. Takže jsem 6 titanových kousků pořídil (ale dva z toho poslal zpátky ;o) To zpracování je slušné, na to moje domácí žvýkání mi vyhovují (taky zaplní hodinkovnici, tak člověk chvilku nepošilhává) - byl sem se tam podívat znovu a budete zklamáni - skoro žádné hezké tam po mě nezůstaly... Upraveno 24. února 2022 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Jak je to vintage chronograf, tak 30-40 tis., jedno jaká značka. Ty NOS Yema jsou ale fajn. https://atgvintagewatches.com/atg-vintage-watches-for-sale-f25/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 nic tam nevidim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Před hodinou, Roman-ZA napsal: nic tam nevidim ... druhé svrchu `;o) ale na nich zas já nic nevidím (nejsu cílovka, vypadá to jako solidní zboží, ale u mne holt žádnou slintage nespustily) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 V 24. 2. 2022 v 20:41, Datel napsal: Mimochodem na timestore mají doprodej BocciaTitanium, značka sui generis, ale co. Mají to tam za o něco víc jak poloviční cenu proti konkurenci, počítám jeden dva kousky od modelu. Takže jsem 6 titanových kousků pořídil (ale dva z toho poslal zpátky ;o) To zpracování je slušné, na to moje domácí žvýkání mi vyhovují (taky zaplní hodinkovnici, tak člověk chvilku nepošilhává) - byl sem se tam podívat znovu a budete zklamáni - skoro žádné hezké tam po mě nezůstaly... Tvl, jak jsi psal o Timestore, tak jsem tam, já blbec, kouknul a samozřejmě to zase odnesla má peněženka! Že já jsem sem lezl. A taky tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 18 hodinami, tombas napsal: Tvl, jak jsi psal o Timestore, tak jsem tam, já blbec, kouknul a samozřejmě to zase odnesla má peněženka! Že já jsem sem lezl. A taky tam. zdar,.ale uznej, že jinde by to holka odnesla víc ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 @Datel ale vzhledem k tomu, že to nejsou hodinky za 1500,-, ten zářez je dost citelný. Kdybych tam nelezl, nekoupím nic a jsem v pohodě. No, stalo se, byl jsem ve zvláštním citovém rozpoložení a dokázal jsem si to v tu chvíli zdůvodnit. A jo, ta cena ještě po slevě 5 % za věrnost byla nejnižší v celé Evropě (dle Chrono24). Teď ještě aby mi dobře sedly, v pondělí by měly dorazit, tak potom se pochlubím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se