papun Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Pár fotek mojich mazlíků. Jinak dneska je od ráno nosím, než na večeři přezuji na něco decentnějšího. No a ráno jsem s nimi zavadil o hranu dřevěného opěrátka u židle. Hned jsem si řekl, že jsem je tedda brzo pokřtil a šel dál. Asi za deset minut jsem se odvážil vyhodnotit škoda a ono tam nic nebylo. Potěšilo mě to. PS: V takové krabičce to je, když to koupíte v CZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Tak už je mám taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak synkovi jsem je kupoval v CZ (kamennej krám QuickTime tuším) v kovové krabičce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 V 27. 1. 2020 v 18:16, Gombo napsal: Dnes som dostal darcek priamo z Tokia.Ani ich nechcem otvorit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Tak za 10 dní provozu dělají asi 7 s do plusu. Takže za měsíc by to mělo být asi 21 s. Což je v normě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 (upraveno) Mně dělají podle aplikace cca +0,45s / den. Upraveno 26. prosince 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 V 26. 12. 2020 v 18:29, papun napsal: Tak za 10 dní provozu dělají asi 7 s do plusu. Takže za měsíc by to mělo být asi 21 s. Což je v normě.V normě výroby sice jo, ale jinak totálně na hovno. U mne už by je zobaly slepice na dvoře. Měl jsem asi osmery, nakonec jsem skončil u kusu se třemi sec / měsíc do plusu. To ještě celkem jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 V 26. 12. 2020 v 18:47, geometr napsal: Mně dělají podle aplikace cca +0,45s / den.Takže cca +14 sec / měsíc. Půlka povolené tolerance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 No jo, jednou už jsme si tu o tom psali Nevím, jestli jsem tady napsal nějakej muj odhad plus mínus, jako teď (až teprve tak měsíc zpátky jsem je začal sledovat pomocí aplikace mistra Hubálka), ale taky u Tebe neprošly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 V 26. 12. 2020 v 19:08, geometr napsal: No jo, jednou už jsme si tu o tom psali Nevím, jestli jsem tady napsal nějakej muj odhad plus mínus, jako teď (až teprve tak měsíc zpátky jsem je začal sledovat pomocí aplikace mistra Hubálka), ale taky u Tebe neprošly Jj, mám holt vysoké nároky a nějaká Ronda (nebo něco obdobného) s +- 15 - 30 sec měsíc je opravdu zcela mimo oblast mého zájmu. Chápu, že F91 nemají RC, ale spíše mne zaráží ten rozptyl. Od +2 až po pomalu povolených +30 sec / měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Tak to víš. Ty moje jsou třeba relativně dost starý, vyrábí se to, jak už víme, všude možně, asi i kvalita střev nebude držet jednu linku a za tu cenu... Ale je příjemný narazit na kousek, kterej udělá pár vteřinek z měsíc, to jako jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Kdybch si měl vybírat, tak by se mi ty hodinky pak trošku prodražily. Mě je to docela šumák kolik to dělá, pokud to nedělá nějaký brutál. Mechaniky dělají +12s za den a taky to neřeším. Ale jako jo, kdyby byly přesnější, tak se zlobit nebudu, ale řešit to taky nebudu. Ale jinak jsou to kulťáky a sedli jsme si spolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Jasný. Já tohle taky tak neprožívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Dají se některé digitálky nějak seřizovat (třeba i jiné moduly)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Některé moduly ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 V 26. 12. 2020 v 19:37, papun napsal: Dají se některé digitálky nějak seřizovat (třeba i jiné moduly)? Rozšířit Dají se třeba DW 5600E modul 1545 na desce mají hardware potenciometr, nebo běloruské Elektronika mají zase software ladění rychlosti běhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Zlaťáky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Tak už je mám taky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 (upraveno) Jsi tomu nějak propadl, Kristiáne Ale ty vepředu jsou lepší. Popravdě moc nechápu, co lidi na těch 91čkách maj. Upraveno 4. února 2021 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 V 4. 2. 2021 v 21:54, siwi napsal: Jsi tomu nějak propadl, Kristiáne Ale ty vepředu jsou lepší. Popravdě moc nechápu, co lidi na těch 91čkách maj. Rozšířit Jo, nevim co se stalo, ale nějak mě chytila digi mánie:-DD Na cestě jsou Merliny:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se