Berny Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Promiňte po delším zmáčknutí se nápis objevil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Ale do vody moc nejsou co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 popravdě jsem to ještě nezkusil ale jak jsem to tady tak četl tak se snima lidi dostanou až do 2 m ty je máš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Nemám, přemýšlím o nich. Kdyby měly WR aspon 100m tak je beru hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Step Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Já ty svoje mám rád, takže už je do vody neberu, ale než jsem si k nim udělal citovej vztah , tak jsem je nechával i na plavání a všechno v pohodě Každopádně vzhledem k tomu, že i s poštou je seženeš za tři kila, tak i kdyby do nich náhodou nateklo, tak se zas tak moc nestane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 já jsem si je koupil v pondělí na Alza.cz za 400 kč a mám je moc rád jsou lehké a ani o nich nevím a bojím si je vzít do vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 V 25. 5. 2016 v 18:20, Berny napsal: popravdě jsem to ještě nezkusil ale jak jsem to tady tak četl tak se snima lidi dostanou až do 2 m ty je máš ? Vzhledem k tomu, že regulérně prošly plnohodnotným frostie testem, bez ztráty kytičky, tak bych se toho až tolik nebál. Koupání v moři, potápění, skoky do vody, tobogán, ba i sauna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 V 25. 5. 2016 v 18:44, Frostie napsal: Vzhledem k tomu, že regulérně prošly plnohodnotným frostie testem, bez ztráty kytičky, tak bych se toho až tolik nebál. Koupání v moři, potápění, skoky do vody, tobogán, ba i sauna...to jsem moc rád já nad nimi váhal asi měsíc a po tom co jsem se tu dočetl tak jsdem se do nich zamiloval a musel jsem si je jít koupit mohl bys přidat fotku svých F-91 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Když to říká Frostie tak tomu asi budu i věřit. Chci je na všechno plavání/potápění/lezení/střelba/workout .... Asi jste mě přemluvili!!! Hajzli ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 (upraveno) V 25. 5. 2016 v 18:56, Z. Paul napsal: Když to říká Frostie tak tomu asi budu i věřit. Chci je na všechno plavání/potápění/lezení/střelba/workout .... Asi jste mě přemluvili!!! Hajzli ! jsou to velice slušné hodinky elegantní lehke a takřka nezničitelné když se koukneš na youtube tak tam můžeš najít spoustu testů těchto hodinek přežili i zamrazení do ledu a je na ně záruka 24 měsíců Upraveno 25. května 2016 uživatelem Berny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Já je taky měl, jsou super, jen na velkém zápěstí vypadají malé...jinak bych se ale ani toho koupání s nimi nebál...kdybys chtěl jistotu za ne o mnoho víc peněz, která vydrží už fakt všechno, tak doporučuji DW-290, ale ty seženeš jen na E-Bay. Sice nejsou tak známé, ale dělají je už skoro stejně dlouho jako ty F-91W :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 V 25. 5. 2016 v 19:00, Chilliluk napsal: Já je taky měl, jsou super, jen na velkém zápěstí vypadají malé...jinak bych se ale ani toho koupání s nimi nebál...kdybys chtěl jistotu za ne o mnoho víc peněz, která vydrží už fakt všechno, tak doporučuji DW-290, ale ty seženeš jen na E-Bay. Sice nejsou tak známé, ale dělají je už skoro stejně dlouho jako ty F-91W :-)já mám hubenější ruku takže na mě vypadají dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kach Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Koupil jsem je synovi puberťákovi - bazén i moře úplně v pohodě, navíc mají "pohnutou" historii". Akorát je už nenosí, začal nosit gumový náramky všech možných youtube a zpívajících celebrit a už nebyly dostatečně cool . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 já také nosím náramky ale pro své Casio F-91w si na ruce vždy čas najdu ano vím jak je to snima a s teroristama to by u nich mohli dávat i do příbalového letáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kach Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Koukám že si z nich fakt úplně vyřízenej, co budeš dělat, až koupíš svoje první Rolexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Zatím jsem měl jen Rolex Submariner ale mám na ně malé zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Půjdu proti proudu a doporučím spíše F 105. Jsou podobné ale mají illuminator. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Půjdu eště víc proti proudu : Cokoliv, co má stopky jen 60min je na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 A jsou o 100kč dražší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kach Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 V 25. 5. 2016 v 19:25, Berny napsal: Zatím jsem měl jen Rolex Submariner ale mám na ně malé zápěstí Tak určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se