t2 Odesláno 12. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Tak dnes GW5000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Fotka sice včerejší, ale dnes úplně nemlich stejně to samý, G, hospoda, pivo, kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Tak za posledních pár dní zase GW5000. Z Prahy odjížděly bez synchronizace, ale u Ještědu se chytaly každej den.A taky jsem viděl tento orloj a nedalo mi to nevifotit ho pro chronomag: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Já nosím svoje géčka 24h denně, už na nich mám závislost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 ... Gundam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 po delší době jsem šel zase do géček. po prvním rozpacích celkem spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Moc pěkné to máš. Teď už můžeš díky vibracím klidně ohluchnout. :-D Bude nějaká recenze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Dnes teda ne, ale včera celý den nový kousek z Islandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Moc pěkné to máš. Teď už můžeš díky vibracím klidně ohluchnout. :-D Bude nějaká recenze?dík. zčásti i kvůli vibrátoru jsem je pořídil. a mě ráno vzbudil - sláva.jen mi moc neseděj ty křidýlka zespoda po stranách, uvidím jestli si zvyknu.působí mohutnějším dojmem než GD100 i když jsou menší.něco k nim napíšu - až bude čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 dík. zčásti i kvůli vibrátoru jsem je pořídil. a mě ráno vzbudil - sláva.jen mi moc neseděj ty křidýlka zespoda po stranách, uvidím jestli si zvyknu.působí mohutnějším dojmem než GD100 i když jsou menší.něco k nim napíšu - až bude čas. Já bych něco podobného jako jsou vibrace potřeboval na svoje gw4000D. Stačí si hodinky přilehnout pod polštář a nevstává nikdo. Nejdou nějak křidýlka odšroubovat? Řešil jsem to na PRW2000. Nožky jsem vymontoval a nahradil mezeru kroužky z nějaké průhledné hadičky. Jsou dost vysoké. to je vidět v porovnání např s Risemanama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 lub : Gratuluju, jsem pak zvědavý na psaní. Snad se někdy taky dokopu k pár řádkům o Rangemanech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Nedavno.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 lub: taky bych se přimlouval za nějaký postřehy,....protože se mi rozpadli DW-003, tak vymejšlím náhradu......díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Na práci na zahradě jako dělané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Cyklovylet podel Vltavy Doping Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 lub: taky bych se přimlouval za nějaký postřehy,....protože se mi rozpadli DW-003, tak vymejšlím náhradu......díkyMě taky, a dodnes jsem žádnou možnost nenašel. Ani na ebay jsem nenašel náhradní bezel. Na 5600-5700-5900 jo, ale na 003 ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 lub: taky bych se přimlouval za nějaký postřehy,.tohle nestačí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Jj, už jsem to mezi tím taky našel a přečetl.Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Po delsi dobe, opet na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Dnes jsem si splnil jeden řidičský sen. Samo na ruce přitom G špička GW5000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se