Daemonultimate Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Paráda Tano Já tyhle i když fotka včerejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 (upraveno) Double Upraveno 17. května 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Daemonultimate: díky, tak ty tvoje jsou nářezový! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Dneska jsem po delší době vytáhl z hodinkovnice DW-9052. Ráno ještě byly jako nové, pak jsem je měl chvíli na ruce venku na sluníčku a když jsem se na ně někdy v poledne podíval, byly nějaký takový ulepený a zjistil jsem, že se začalo rozpouštět pogumování bezelu :-( Nedávno mi to udělala pogumovaná vrstva na rukojeti fénu, pořád jsem se divil, proč to tak lepí, a ono se to stářím rozpouští. Tyhle géčka mám cca. 10 let, těžko říct, jestli je to hodně nebo málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Teď když si člověk meje ruce všelijakýma dezinfekcema tak mi to taky nepřijde pro hodinky nejbezpečnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Pokud se na to podíváte z druhé stránky klucí, tak vzhledem k ceně hodinek, to je sakra výkon. 10 let služby, s minimem nákladů, to je super. Chápu ale majitele, že pokud si k nim vytvořil osobní vztah, tak to zabolí. Já si dnes pro jistotu objednal v Koscomu k Protrek další pásek. Dokud jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Nojo známá bolest géček. Bohužel to je otázka ne jestli, ale kdy. A odpověď je hrozná: bezel umí vydržet tak dlouho dokud jde koupit náhradní. Takže v momentě kdy odejde už se nedá koupit. Prima se zamyslet nad géčkama bez gumovéhového bezelu, řada MR-G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Když oni tyhle hodinky nejsou dělaný na to, aby si k nimlověk vytvářel vztah Ale taky zamáčknu slzu, až mi moje 5610 shnijou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ree Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Presne, to isté sa stalo mne s 5600 jedny s prvých. Dlho som ich nemal tak, že ich trochu "opucujem" no a keď som chcel vybrať bezel tak sa mi rozpadol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 No ty moje DW-9052 nemají přímo gumový bezel, mají plastový, na kterém je tenká vrstvička takového gumového nátěru, a právě ta se stářím začne rozpouštět a rozpadat, až zůstane jen holý plast pod ní, takže hodinky se dají nadále používat, ale samozřejmě to už nevypadá hezky. To rozpouštění je dané stářím, třeba tyhle DW-9052 jsem měl na ruce naposledy někdy loni, když ještě o desinfekcích nebylo ani vidu ani slechu. Ta gumová vrstva se dává na spousty věcí, ať už kvůli vzhledu nebo kvůli lepšímu úchopu - myši, foťáky, fény, telefony, hodinky... někde začne odcházet po pár letech, jinde drží. Ten gumový nátěr se dá koupit i ve spreji. Nošením nebo používáním to moc podmíněný není, třeba tyhle géčka jsem zase tak moc nenosil. Blbý je, že se proti tomu nedá nic dělat, jedině, až se to začne rozpouštět, tak to zkusit opatrně smýt nějakým lihem či ředidlem s ohledem na podklad pod tím a nechat tam pak jen ten holý podklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 (upraveno) Stačí ty hodinky nosit a ten gumový sajrajt sleze ještě před tím, než se stihne rozpadat a lepit. Upraveno 19. května 2020 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Dnes to šlo i s tímhle na ruce ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ree Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Dnes leňošenie na záhrade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Nasazen nový bezel a jsou opět jako z výlohy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Ty červený nápisy jim seknou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 před 3 minutami, t2 napsal: Ty červený nápisy jim seknou! Mám rád červený prvek na hodinkách. Proto taky tento model. Trochu mě zlobí inverz, ale co už. ( proto je mám taky v prodeji) Bohužel, chyba je v mé optice, ne v hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robocop Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Dnes žabáci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Já dnes celotitanové MR-G 110T z roku 1996. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se