Radek.VV Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 Kocoury Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Odesláno 22. července 2020 (upraveno) Oranžové monstrum (-; ”drama” Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. července 2020 uživatelem Piplík
Fordik Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Odesláno 22. července 2020 Oranžové monstrum (-; ”drama” To jsou ty od KFLa? Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Piplík Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Odesláno 23. července 2020 Je to ten stejný model ale mám je od někoho jiného. Jsou to monstra ale nosí se dobře (-:
Daemonultimate Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Odesláno 23. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Odesláno 23. července 2020 Daemonultimate: to jsi Ty s gečkama, jo? Dobrá a vtipná fotka.
Daemonultimate Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Odesláno 23. července 2020 Díky jsem se trochu bál, že mi je nebude chtít vrátit. Ale byl tak o sto kilo lehčí a o x let starší. Tak nedělal problémy.
Daemonultimate Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Odesláno 24. července 2020 Tak přidám ještě jednu z tématického celku Jak testujete svá géčka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TauCeti Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Odesláno 24. července 2020 Frog fridaySent from my SM-G975F using Tapatalk
Daemonultimate Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Odesláno 25. července 2020 (upraveno) Drážďany a za rohem čeká Wempe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. července 2020 uživatelem Daemonultimate
Skeleton Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Odesláno 27. července 2020 Tak dneska asi vezmu nějaký Géčka no... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Žigi Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Odesláno 27. července 2020 Moninec na sportovno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Odesláno 27. července 2020 poslední dobou beru jako volnočasové hodinky na ruku nejčastěji tyhle obludy. jednak jsem si zvykl na anadigi, ty ručky prostě potřebuju a pak je tenhle model z těch levných snad nejpovedenější. perfektně seděj na ruce a k tomu skvěle vychytané funkce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Odesláno 27. července 2020 Dnes Lovosice a Píšťany Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Odesláno 28. července 2020 Dneska opět s modrým kocourem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Odesláno 29. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Odesláno 29. července 2020 Dneska jsem vzal bahnomastery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hantronix Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Odesláno 30. července 2020 Mám spoustu hodinek, ale žádné G-SHOCKy. Je to asi tím, že nejsem na tento typ hodinek. Ale nedávno se mi začaly líbit Casio GBA-400 v černo zlatém provedení. Tady na fóru jsem o nich nenašel ani zmínku. Má je tady někdo? Pokud ano, tak zkuste napsat nějaké postřehy a připomínky. Co vše lze přes BT ovládat?
t2 Odesláno 30. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2020 (upraveno) MRG 100. Včera jsem do nich dal novou batt, takže jsem je dnes provětral. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. července 2020 uživatelem t2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se