Sphinxx Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 (upraveno) My, co si to můžeme velikostně dovolit máme štěstí, že můžeme mít ve stáji silnějšího bráchu GW 5610 na stereoidech a sice GX. A jsem sakra rád, jsou super. Upraveno 7. dubna 2018 uživatelem Sphinxx
Frostie Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 My, co si to můžeme velikostně dovolit máme štěstí, že můžeme mít ve stáji silnějšího bráchu GW 5610 na stereoidech a sice GX. A jsem sakra rád, jsou super.Jsou. Sice preferuji pozitiv, ale i tyto jsou parádní.
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Děkuji, jsem rád, že tu oba prezentujeme oba dva kusy. Ten pozitiv je bez debat lepší pro čitelnost, ale negativ zase více patří k tomu looku. Dnes jsem je nařídil na přesno, tak jsem zvědav, jak mi utečou za měsíc.
Frostie Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Děkuji, jsem rád, že tu oba prezentujeme oba dva kusy. Ten pozitiv je bez debat lepší pro čitelnost, ale negativ zase více patří k tomu looku. Dnes jsem je nařídil na přesno, tak jsem zvědav, jak mi utečou za měsíc.JJ, budu rád, když dáš info. Mé oboje dřívější chodily v rozmezí +2-3 sec/měsíc, tento exemplář zatím cca +7-9 sec.
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Jasně, určitě to sem hodím. Jdu si napsat, kdy se štelovaly, abych měl přesné info. 3-4s/měsíčně je v pohodě, více už by mě asi štvalo, jakožto člověka zvyklého na RC. Uvidíme, no.
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Ještě mám myšlenku, že pokud se mi podaří sehnat orange full bezel + strap, tak je převlíknu a člověk má de facto dvoje hodinky, tak oranžová vypadá super, hlavně na léto.
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Ještě mám myšlenku, že pokud se mi podaří sehnat orange full bezel + strap, tak je převlíknu a člověk má de facto dvoje hodinky, tak oranžová vypadá super, hlavně na léto. Zdroj obrázku: WUS
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Jinak dávám echo na tato pěkná, zachovalá Géčka. Kdyby měl někdo zájem, budou k prodeji. Přednost na odkup má Siwi, protože o ně v minulosti projevil zájem, tak jej nechci obcházet, ale jinak jsou k mání. SphinxxCZE (zavinac) seznam.cz
Olin.uj Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 S GX se snad roztrhla sobota... Jsou super..
Olin.uj Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Pro mě to už hlavně nemá nic společného s digi. ..takže od začátku palec dolů. Je to ale jenom můj názor..
Frostie Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Pro mě to už hlavně nemá nic společného s digi. ..takže od začátku palec dolů. Je to ale jenom můj názor..Teď ti nerozumím...Jsou to snad automaty? Pravda, není to komplet stainless steel se screwbackem, ale zobrazení je digitální..
Olin.uj Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Teď ti nerozumím...Jsou to snad automaty? Pravda, není to komplet stainless steel se screwbackem, ale zobrazení je digitální..Frostie nevím jak je to možné ale tahle citace patřila do jiného vlákna pro Rangemany. Pokud je to moje chyba... omlouvám se.
beeman Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 jsi me s tou cervenou naockoval, takze misto jeansoveho jsem si dnes vyrobil totok :-) (vim, ze to sem nepatri, ale kdyz nejdou ty SZ... tak se omlouvam za OT) My, co si to můžeme velikostně dovolit máme štěstí, že můžeme mít ve stáji silnějšího bráchu GW 5610 na stereoidech a sice GX. A jsem sakra rád, jsou super.
5etter Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 Už mi začíná být líto všech těch mechanik, které leží odložené doma v hodinkovnici, ale géčkům se prostě vůbec nechce z ruky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se