5etter Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Já jsem měl za to, že po prvním úspěšném pokusu už k dalším pokusům logicky nedochází.
siwi Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 To já taky, ale patrně to zas tak sofistikované nebude. Na chalupě, kde je příjem signálu 100% ůspěšný, mám čas synchronizace vždy ve 3:02. Při tom vím, že hodinky ji spouští i v 1:00.
5etter Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 Frostie, kde jsi, když tě člověk potřebuje? Očekával jsem do pěti minut scan příslušné části návodu v němčině. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gaPPak Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 Dnes to bylo spíš na mudmany. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 (upraveno) Frostie, kde jsi, když tě člověk potřebuje? Očekával jsem do pěti minut scan příslušné části návodu v němčině. IMG_20180602_094123-01.pngano, ale to bych nesměl být ráno na ošetření v nemocnici bez internetu. Jinak, Vojta mate zcela, protože k automatické synchronizaci dochází mezi 2. a 5. hodinou SEČ / SELČ. Viz: obr nebo kapitola G21 přiloženého návodu k modulu 3159 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. qw3159.pdf Upraveno 2. června 2018 uživatelem Frostie
siwi Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 ...Jinak, Vojta mate zcela, protože k automatické synchronizaci dochází mezi 2. a 5. hodinou SEČ / SELČ. Viz: obr nebo kapitola G21 přiloženého návodu k modulu 3159 Honzo, když už se pasuješ do role znalce rádiového seřizování času, což ti tu mnozí i věří, pak 5etterovi dlužíš ještě vysvětlení, proč měl po jedné hodině indikovánu úspěšnou synchronizaci, zatímco ráno už ne. Stačí ty hodinky vzít prostě do ruky a sledovat je, jak se v noci chovají. Bez ohledu na to, co se píše v návodu, se 5610 pokusí o první seřízení hned o půlnoci, viz přiložený obrázek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Věř tomu nebo ne, tuto synchronizaci jsem ručně nevyvolal. K dalšímu seřizování pak dojde v jednu (jestli ve dvě, to nevím) a ve tři. A to vše bez ohledu na (ne)úspěch synchronizace předešlé. Otázkou pak samozřejmě zůstává, proč se v návodu píše to, co se tam píše...
5etter Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Takže jsem si to pamatoval zcela správně: Větička o neprovádění dalších pokusů po úspěšné synchronizaci tam je. Jak napsal siwi, otázkou zůstává, proč se to chová jinak. A s tou posloupností, to jsem nikdy nepochopil. Jak může být první pokus ve dvě, pak ve tři, čtyři, pět a nakonec o půlnoci a v jednu? Vždyť potom je přece další den a tak pořád dokola. Takže kdyby napsali, že první pokus je o půlnoci a poslední v pět, bylo by to logičtější.
Sphinxx Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 ano, ale to bych nesměl být ráno na ošetření v nemocnici bez internetu.Máš u sebe telefon? Respektive měls včera?
siwi Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Takže jsem si to pamatoval zcela správně: ... Musím přiznat, že i já jsem si po léta myslel, že to tak je. První stín pochabnosti se objevil pár týdnů po tom, co jsem si ty 5610 koupil. Jednou o půlnoci jsem si všiml, že se aktivoval režim synchronizace, což jsem nečekal. Pozornost jsem tomu ale nevěnoval. Na Silvestra jsem si je vzal přes noc na ruku, aby moje TAGy neutrpěly na diskotéce nějakou újmu. Tam jsem si synchronizace všiml v jednu. No, a kdykoliv je seřízení úspěšné, mám na displeji údaj 3:02. A jak jsem psal výše, tento údaj je tam i v případě, kdy mají hodinky po celou noc možnost přijímat signál v plné síle, tedy v situaci, kdy i první pokus o půlnoci musí být úspěšný. To, že se hodinky automaticky seřizují i v případě, kdy byl předešlý pokus úspěšný, dokládá tvůj případ. V jednu úspěch a RCVD na displeji, ve tři neúspěch. RCVD z displeje zmizí a kontrolní údaj ukazuje datum a čas poslední úspěšné synchronizace, tedy 1:02.
petr_cha Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Pokračování zitra, ted jdu spat.. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 .. a hopla.. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 Tímhle u mě Casio docela dost kleslo, že se ty hodinky chovají jinak (hloupěji), než jak popisuje návod.
siwi Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 .. a hopla.. :-) 20180604_065541.jpegDíky, že ses toho ujal. Už jsem přemýšlel, kterou noc si na to vyhradím
Rampa McKvak Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Parádní velikost - stejná jako GA 800 Počet kroků jsem raději zakryl, dneska jsem za loosera :-) Vše se dá nastavit přes appku a čas se může automaticky nechat seřizovat přes BT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Dnes mi dělali společnost po práci na kole :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
siwi Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Odesláno 11. června 2018 Při pracovním nasazení jim to stejně sluší nejvíc... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Odesláno 11. června 2018 Super fotka Siwi! Já ty své Géčka těžce zanedbávám, nějak se na ně nedostává a chobotnice nejsem
siwi Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Odesláno 11. června 2018 To je škoda, Michale, zanedbávat tak zajímavá Géčka. Obzvlášť, když umíš tak hezky nafotit tu vrtulku Ale jak říkáš, nejsme chobotnice, no?
AndyAaron Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Odesláno 11. června 2018 Siwi, mi netvrd, ze to jsou pracovni hodinky. Vzdyt na sobe nemaji ani sram, ani zrnko prachu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se