bocko Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Nice view Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Ta červena vypadá dobře Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Áno v tej červenej su moc OK, som si ich obľúbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Siwi, mi netvrd, ze to jsou pracovni hodinky. Vzdyt na sobe nemaji ani sram, ani zrnko prachu Však mi to taky dalo práci ty zrnka prachu vyretušovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Však mi to taky dalo práci ty zrnka prachu vyretušovat To mi vrtá hlavou u každé Siwiho fotky. No a teď už je jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 To by malo byt samostatne vlakno na 5600 a ich derivaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 To by malo byt samostatne vlakno na 5600 a ich derivaty nebo celkově na řadu 5xxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 A ze Gecka sa nedaju ko koseli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2018 Čas na oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2018 (upraveno) Čas na večeři. Upraveno 17. června 2018 uživatelem Heini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2018 Dobíjíme baterky ... Poslední 3 měsíce furt v zápřahu, mechaniky šly do šuflete a někerý i do frcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Combi ťah je už na ceste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Změna je život, takže ideální leštěnky s BT. Jediné, co mi fest kazí radost, že se jedná prakticky o nové hodinky, dnes poprvé na ruce a na sluníčku vylezly takové vlásečnice na lunetě? To jsem dost nasranej, ale jinak hodinky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Ale copak to vidím, ty už máš taky vrtule? Dobré jsou což? Hele stačí když vyměníš lunetu za karbonovou, jako já a máš klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Na kolik přijde? Klidně SZ. Jinak to vypadá superově (u Tebe), ale stejně mě to pekelně sere, nová hodinka a tohle? Sorryjako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Mno jo, holt ta naleštěná luneta je bohužel první na ráně. Na Géčkách dost kontraproduktivní záležitost, nazval bych to takovou daní za krásu Moje je bez poskvrny, ale to jen proto, že je nahrazená právě tou karbonovou a ocelová je v uložená. Karbonka úplně levná nebyla, ale přesně si to nepamatuju, zkusím dohledat a napíšu ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Dnes Frogy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se