Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Siwi, mi netvrd, ze to jsou pracovni hodinky. Vzdyt na sobe nemaji ani sram, ani zrnko prachu ;)

Však mi to taky dalo práci ty zrnka prachu vyretušovat :)

Odesláno

To by malo byt samostatne vlakno na 5600 a ich derivaty :D

nebo celkově na řadu 5xxx  :photo:

Odesláno

Dobíjíme baterky ... Poslední 3 měsíce furt v zápřahu, mechaniky šly do šuflete a někerý i do frcu.

post-58444-0-18595800-1529262037_thumb.jpeg

Odesláno

Změna je život, takže ideální leštěnky s BT. Jediné, co mi fest kazí radost, že se jedná prakticky o nové hodinky, dnes poprvé na ruce a na sluníčku vylezly takové vlásečnice na lunetě? To jsem dost nasranej, ale jinak hodinky super.

Odesláno

Ale copak to vidím, ty už máš taky vrtule? Dobré jsou což? Hele stačí když vyměníš lunetu za karbonovou, jako já a máš klid.

Odesláno

Na kolik přijde? Klidně SZ. Jinak to vypadá superově (u Tebe), ale stejně mě to pekelně sere, nová hodinka a tohle? Sorryjako.

Odesláno

Mno jo, holt ta naleštěná luneta je bohužel první na ráně. Na Géčkách dost kontraproduktivní záležitost, nazval bych to takovou daní za krásu :) Moje je bez poskvrny, ale to jen proto, že je nahrazená právě tou karbonovou a ocelová je v uložená. Karbonka úplně levná nebyla, ale přesně si to nepamatuju, zkusím dohledat a napíšu ti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...