siwi Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 No jo, já do prodejních vláken moc nechodím, tak ani nevím. Ale ty, co mám, jsou běžně k dostání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Jasně, ale tam byly tyhle, teda tuším : https://www.amazon.com/Casio-Shock-GW-5000-1JF-Multi-Japan/dp/B00272NBJQ Btw. zrušení sekce těch skončených prodejů je fak škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Jo, tak ty asi vím, kde skončily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Jestli jsou u tebe, tak sorry za nedůvtipnost, ale prolejzám to tady jen nárazově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Nené, u mě opravdu nejsou. Jak už jsem psal, do prodejů moc nekoukám. Ani jsem nevédél, že je tu nékdo nabízí. Ale nedávno se tu někde objevily coby nová akvizice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 OK, no každopádně jsou pro mě celkem lákadlem. Hranatý géčka jsou u mě už stálicí, takže občas pomýšlím na nějaký ten upgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Tak hranatý Géčka jsou super a dělá se jich spousta variant. Nepochybně se tu zase nějaké objeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Casio Oak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Já dneska nosím DW-6700 bez bezelu...ale dal jsem si předsevzetí, že jim musím sehnat bezel, nebo musím koupit ještě jiný, který ho mají v dobrým stavu...to je prostě hrozný, tyhle starý géčka jsou tak zajímavý a všechno to skončí na kusu plastu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 I bez bezelu vypadají pěkně... A autodráha taky parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Některým Géčkám bezel nechybí a tyhle mezi ně patří! To samé říkám třeba o modelech G-2000, DW-9200 nebo MR-G 1.Já dneska nosím DW-6700 bez bezelu...ale dal jsem si předsevzetí, že jim musím sehnat bezel, nebo musím koupit ještě jiný, který ho mají v dobrým stavu...to je prostě hrozný, tyhle starý géčka jsou tak zajímavý a všechno to skončí na kusu plastu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Po několikahodinovém usilovném prolézání internetu jsem našel nějaké lidi z Malajsie, kteří vyrábí bezely na některá stará géčka...no a prý ho mají, tak jsem objednal a nechám se překvapit :-) Díky za pochvalu...autodráha je klasika Ites z dětství, kterou jsem vyhrabal ve sklepě a sestavil pro kluka..... Tyhle géčka jsou i bez bezelu dost velký, tak nevypadají bez něj tak hrozně, ale přece jen bezel je bezel, s ním jsou pak jak vystřižený ze Starcraftu nebo Falloutu...a takový Pipboy se vždycky hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 moc jsem si tyhle obludy oblíbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Po několikahodinovém usilovném prolézání internetu jsem našel nějaké lidi z Malajsie, kteří vyrábí bezely na některá stará géčka...no a prý ho mají, tak jsem objednal a nechám se překvapit :-)Tak na to jsem zvědav. Pak se pochlub. Mám taky nějaký géčka kde bych nový bezel uvítal. Něco bylo z Brazílie ale jen na 5600C/5700C. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Po delší době..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 moc jsem si tyhle obludy oblíbil.20200209_161849.jpgHmm, zaujímavý kúsok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Když má pršet tak géčka. Teda v Praze svítí slunko. Tak teda zlatky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Když má pršet tak géčka. Teda v Praze svítí slunko. Tak teda zlatky:xyIMG_20200210_112545.jpgBlyštíš sa doširoka, doďaleka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gola Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 GXW-56-1BJF Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gola Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 GXW-56-1BJF Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se