michalval Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 před 30 minutami, 108 napsal: V Bangkoku som ich nasiel v zlave za kilo, spokojnost, hlavne display je niekde inde oproti klasickym modelom Hezky pěkně! Hotel Prince Palace, bazén v 11. patře a nikde nikdo? Tak to má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Dneska modrásky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
108 Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 V 3. 2. 2022 v 17:49, michalval napsal: Hezky pěkně! Hotel Prince Palace, bazén v 11. patře a nikde nikdo? Tak to má být. Dobry postreh, inak vyzeralo to tam ako v hoteli duchov, neviem ci tam nebolo dokopy tak 10 hosti na tych 744 izieb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Dobry postreh, inak vyzeralo to tam ako v hoteli duchov, neviem ci tam nebolo dokopy tak 10 hosti na tych 744 izieb Byl jsem tam naposledy pred 2 lety. A sledoval z hoteloveho pokoje v televizi korunovaci krale Ramy 10. A z okna na vlastni oci sledoval vystrely z del z Kralovskeho palace. Je to super hotel. Meli jsme 70 m2 apartma s pritelkyni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Včera jsem nestihl to sem dát: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Shanghai Night Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VaKam Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Rangemany uprostřed zasněžených plání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ree Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 V novom… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Včerejší 22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 před 3 minutami, chief napsal: Včerejší 22 Pěkné. Byl jsem přesně pro tyhle rozhodnutý, nakonec v přímém porovnání se starší verzi mi hrozně vadil menší ciferník a vzal jsem starší model. U staršího modelu se dá snadno vyměnit celý case, tady to už bude problém. Ale jinak moc pěkné hodinky, použité materiály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 51 minutes ago, Ondraj said: Pěkné. Byl jsem přesně pro tyhle rozhodnutý, nakonec v přímém porovnání se starší verzi mi hrozně vadil menší ciferník a vzal jsem starší model. U staršího modelu se dá snadno vyměnit celý case, tady to už bude problém. Ale jinak moc pěkné hodinky, použité materiály. @OndrajDíky! jojo starší 1K jsou už lety prozkoušený a parádní hodinky do pekla a zpět já je mám taky s tím zeleným páskem. tyhle 2K Mudy jsem nejdřív vzal šediváky a pak ještě tenhle písek. Jsou dělaný trochu kompaktnějc než původní a maj pár vylepšení v materiálech (kovová luneta a karbonový guard), STN display atd. tak uvidíme časem jak se osvědčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Tak dnes ještě vyvětrat šediváky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se