t2 Odesláno 2. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Včera v hospodě : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Dnešní balkónové sledováni deště.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Dnes celý den.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Při čekání v autě na mou lepší polovičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Dnes celý den.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Dnes dorazily. Zítra začne seznamování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Moc hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Dnes dorazily. Zítra začne seznamování. To si tak odfotil, že tie hodinky vyzerajú, ako keby nemali krycie sklíčko, vyzerá to veľmi efektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Včera i dnes kromě slunce ve skle jěště G 5600EB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Jj, a furt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 na ruce už jsem delší dobu žádný géčka neměl, ale teď jsem trochu nahlodanej do tědlech DW-9052:http://www.skywatches.com.sg/reviews/casio-g-shock-classic-mens-watch-dw-9052-1bcg-dw-9052-1b.htm géčka z posledních let mě neoslovujou a tyhle se mi vždycky líbily. tak do nich asi pudu, když jsou za dobrou cenu. jen se obávám horší čitelnosti displeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 proč by byla horší čitelnost displeje? šak to není ta mrdka inverzní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Tak je to precejen takova ta stara skola, kdy ty spodni reflexni vrstvy nebyly tak dokonaly, to vidim na svych dw-290. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 (upraveno) Dnes provětrány ..... GD-350 Upraveno 14. července 2016 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Dnes poprvé..Sedí parádně i na mé menší ruce (cca 17,5 cm, pro ty co mají strach z velikosti)No, mám z nich radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 na ruce už jsem delší dobu žádný géčka neměl, ale teď jsem trochu nahlodanej do tědlech DW-9052:http://www.skywatches.com.sg/reviews/casio-g-shock-classic-mens-watch-dw-9052-1bcg-dw-9052-1b.htm géčka z posledních let mě neoslovujou a tyhle se mi vždycky líbily. tak do nich asi pudu, když jsou za dobrou cenu8. jen se obávám horší čitelnosti displeje.Jj pocitej s tim. Mel jsem dvoje a vadil mi ten vnitrni plast, co rozdeluje displej-hazi celkem vyrazny stin, takze citelnost 5600 necekej. Taky tlacitka jak jsou zapustene nejsou uplne ok vzhledem k velikosti, takze jsem bezel ze spod urezaval. Tak to maji moderni gecka jako ga100. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Jj pocitej s tim. Mel jsem dvoje a vadil mi ten vnitrni plast, co rozdeluje displej-hazi celkem vyrazny stin, takze citelnost 5600 necekej. Taky tlacitka jak jsou zapustene nejsou uplne ok vzhledem k velikosti, takze jsem bezel ze spod urezaval. Tak to maji moderni gecka jako ga100.dík, no jo, vzpomínám si, že jsi je tunil. už mě to stejně zase nějak opouští. mám troje casio digi se kterými jsem maximálně spokojenej a další stejně nepotřebuju. teď ještě navíc ty timexy na prodej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Potápky mám do kanclu a výroční géčka k vodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray33_11 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Po pár letech opět něco co netiká :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 8900A a ani ne tak na ruce :-) Konečně se mi povedlo je rozchodit poté co umřel ten "nesmrtelný" akumulátor.Zkusil jsem ho koupit na ebay a ze startu se nějak nechytly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se