siwi Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Já jsem zase nečekal, že by mě mohly bavit ty polygony, vzal jsem je jen tak, jako zajímavost do šuplíku Polygony jsou prostě zajímavý, o tom žádná. Včera jsem se zase nudil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Polygony jsou prostě zajímavý, o tom žádná. Včera jsem se zase nudil: Beze jména.jpgNo zasloužily by si takovou krásnou fotku jako je Tvoje. Budu muset něco vygenerovat, i když na takovou úroveď se nedostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Ona to zas taková věda není. Stačí jen zaostřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 No právě...mobil nic moc a makroobjektiv k foťáku nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Tak jsem seridil svych 6 gecek na zimni cas a musim rict, ze ty moduly uz nejsou, co byvaly. Ty stare (v dw-6660 a Raysmanech) umi stelovat cas i do zadu, ty nove uz ne a musi se cele pretocit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Ona to zas taková věda není. Stačí jen zaostřit Ostřím tak, že si kolega o mě myslí, že jsem blázen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Tady taky jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Ostřím tak, že si kolega o mě myslí, že jsem blázen. Já bych tu diagnózu posunul spíš směrem ke žloutence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Já bych tu diagnózu posunul spíš směrem ke žloutence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 (upraveno) Polygon, ostřím tak, že nemám zaostřeno.... Upraveno 2. listopadu 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Starý vojny, moje nejstarší plastový géčka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 ...děla na kanónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 ...děla na kanónu. Supr fotka. Dneska jsem montoval botník, tak jsem ty svoje taky provětral: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 (upraveno) Wannabe gshock, dw290 Upraveno 5. listopadu 2017 uživatelem lac1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Minulej týden jsem po letech viděl Nebezpečnou rychlost a nemohl jsem tu hranatou nádheru dostat z hlavy, takže přírůstek v podobě DW-5600E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Opět Polygon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Čerstvě vybalené, čeká je ještě menší úprava a poté budou naprosto skvělé. Žádné G mě ještě tak nedostaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 gratulace jsou na gumě?ta vrtule je přesně k čemu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Čekal jsem na ně od chvíle, kdy jsem zjistil, že budou a vyplatilo se, jsou perfektní.Vrtule je řekl bych primárně designová, ale jinak je určená i k zobrazení nabití (jsou to soláry), během normálního chodu se pak i pootáčí (ne jako u Nautilů místo sekundovky), ale během uběhlé hodiny se postupně protočí a podobným způsobem funguje i u dalších funkcí.Ovšem co je vážně bomba, Bluetooth, které funguje trošku jinak, než u smartwatch a dalších. Tady nejsou žádné smart blbosti, ale hodinky se přes Bluetooth párují s telefonem, ze kterého si synchronizují čas a dají se přes to i kompletně nastavit a to i s kalibrací, to mě vážně hodně zaujalo a funguje to perfektně. Nastavit se pak dají i klasicky manuláně, ale toto je mnohem snažší.A ještě poslední skvělá věc, jednoduše se dá přepínat zobrazení domácího a světového času s nastavením, co se kde má zobrazit. Tzn. cestuji z ČR nekam jinam, domácí čas mám na hlavním cifru, čas destinace na spodním malém. Přiletím do destinace a tam si přepnu jedním tlačítkem zobrazení WT na hlavní cifr a domácí přehodím dolů, aniž bych něco musel nastavovat, to je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 ZULU kocour... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se