Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Čekal jsem na ně od chvíle, kdy jsem zjistil, že budou a vyplatilo se, jsou perfektní.

Vrtule je řekl bych primárně designová, ale jinak je určená i k zobrazení nabití (jsou to soláry), během normálního chodu se pak i pootáčí (ne jako u Nautilů místo sekundovky), ale během uběhlé hodiny se postupně protočí a podobným způsobem funguje i u dalších funkcí.

Ovšem co je vážně bomba, Bluetooth, které funguje trošku jinak, než u smartwatch a dalších. Tady nejsou žádné smart blbosti, ale hodinky se přes Bluetooth párují s telefonem, ze kterého si synchronizují čas a dají se přes to i kompletně nastavit a to i s kalibrací, to mě vážně hodně zaujalo a funguje to perfektně. Nastavit se pak dají i klasicky manuláně, ale toto je mnohem snažší.

A ještě poslední skvělá věc, jednoduše se dá přepínat zobrazení domácího a světového času s nastavením, co se kde má zobrazit. Tzn. cestuji z ČR nekam jinam, domácí čas mám na hlavním cifru, čas destinace na spodním malém. Přiletím do destinace a tam si přepnu jedním tlačítkem zobrazení WT na hlavní cifr a domácí přehodím dolů, aniž bych něco musel nastavovat, to je super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...