Maxmillian Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Tak uz zase tady. A zas bleskova dohoda a shipping. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Už to tu psalo mraky lidí přede mnou, takže by bylo zbytečné všechnu tu chválu opakovat. Podepisuji v celém rozsahu a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Vše samozřejmě naprosto Ok, děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubajda Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Vždycky super obchod. Vřele doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Dobrých zpráv a lidí, kterým je možné věřit, ubývá, proto si Jeromima hýčkejme A navíc! Abych koupil hodinky, který nepotřebuji, který "bych si přeci nikdy nekoupil" a to jen proto, jak jsou profi připravený a prezentovaný, to chce Mistra Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Sešli jsme se, přinesl to, ukázal mi to, vyzkoušel jsem, sedělo to, zapili jsme to a rozešli se. Jako vždy na výbornou. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Hladký a rychlý obchod, tak jak to mám rád :-) Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Perfektní obchod od a do zet. Doporučuji;) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Rychle a dobře. 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Vcera podano, dnes dodano. Jeste, ze takhle rychle tu moc lidi nefunguje, protoze uz bych to nemel kam davat! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Zase se mi podarilo z Jarka neco vytahnout, ale beru to tak, ze jsem mu usetril psani inzeratu Dik za obchod a kdykoliv znova. Uz konecne dohanim Marcuse? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Slušností a fair play člověk nejdál dojde, to bude platit vždycky v jakkykoliv době a Jará je toho absolutním důkazem.Naprostá spokojenost a velké díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Taky koukám, že jsem Jardovi zapomněl přidat hodnocení. Co říct? Fajn chlap, na kterého je spoleh a člověk mu může věřit. A tento pozitivní lidský profil se odráží i při obchodování s ním, tudíž vše perfektní a kdykoliv to rád zopakuji. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 já taky zapomněl, tak napravuji, obchodů bylo víc a všechny naprosto bez chyby, díky a doporučujiurčitě zopakujeme, páč mám prst na spoušti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Rád přihodím další pozitivní referenci matadorovi a gentlemanovi fóra. Ultrarychlý zaslání, přijemnej pokec aspoň via SZ, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Jarda mi dělal servis na pár kousků a musím říct, že absolutní spokojenost, férové jednání, rychlost, kvalita, atd. No, ještě že ho tu máme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Děkuji za obchod. Vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Jardovi bych chtel podekovat nejen za obchod, trebaze slo o zalezitost za par kacek, ale hlavne za jeho ochotu a pomoc, nekolikrat jsem ho totiz otravoval a zadal o radu. Jeho nadani, vedomosti a zlaty ruce mu jen tise zavidim Frajer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Obchod za pár Kč, ale vše proběhlo OK, a díky za trpělivost. I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Opět vše na jedničku. Děkuji a samozřejmě doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se