Dave123 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 (upraveno) Děkuji za obchod Jardo všechno v pohodě. Upraveno 10. srpna 2019 uživatelem Dave123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Obchod rychlostí blesku, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Opät vyborny obchod a hodinky uz dnes na ruke. Rychla dohoda a vo vsetkom vyhovel. Stale sa budem vracat po nove stare kusky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Přidám se k ostatním, obchod rychlý, spolehlivý, absolutně není co vytknout. Ještě jednou děkuji a jsem rád že jsou tu lidi jako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Vše rychlé a v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Za mna tiez bez problemov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Jen spokojenost - otravoval jsem ho od večera do dlouhé noci, měl jsem problém s logistikou i penězma, přesto trpělivě snášel mé rozmary a odeslal ještě díve, než měl peníze na účtě, prostě nadstandart za který moc děkuji.Hodinky včera odeslány, dnes ráno na ruce.Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX_cz Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Naprostá spokojenost. Rychlá domluva, předání v příjemném prostředí i s čumendou na naše další "miláčky". Hodinky přesně odpovídají popisu i stavu. Za mě můžu jen doporučit a rád to někdy zase zopáknu Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Muzete mi nekdo, prosim, poradit, co sem mam asi psat?Chcete jako slyset, ze skvela komunikace, skvele hodinky odpovidajici popisu, skvele baleni a dodani pres pul republiky pod 24 hodin?Fakt to chcete slyset?Tak OK, presne takhle to bylo.Diky, Jaro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Všechno přesně dle dohody a rychle. Děkuji za obchod a bude mi potěšením někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Lupa přišla v pořádku, komunikace skvělá, můžu jen doporučit, určitě to nebyl náš poslední obchod, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Opět vše na jedničku, příjemná a rychlá komunikace i celý následný proces. Děkuji a opět doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Podruhe skvele a urcite ne naposledy Diky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Zde je asi zbytečné psat,ze bylo všel v pořádku,Jardovo jednani je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Pohodový obchod, díky. I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Double Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Všechno ideální. Díky za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Skvělá domluva, rychlé vyřízení zakázky a s ohledem na kvalitu odvedené práce směšná cena. Děkuji a těším se zase příště! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Další obchod s Jarkem dopadl na jedničku.Vřele doporučuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Jsem rád,že jsi tu s námi.Děkuji ještě jednou za vše a vřele Jardu doporučuji.Taková pracovní rychlost se již dnes nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Co dodat ,budu se jenom opakovat . V pořadí třetí kšeftík.Vždy rychlá domluva a rychlé odeslání, za mě naprostá spokojenost - yes. Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se