Jump to content

Recommended Posts

Posted

... toz tohle vlakno mi nejak uniklo ... ale lepsi pozde nez vubec ... moc hezky cteni na nedelni odpoledne, moc hezky fotky na prohlizeni, moc hezky hodinky na noseni ... proste parada ... 

• 1 month later...
Posted

Včera dorazila zásilka od Omegy.. Omega racing řemen a překlápěčka. Po nasazení na moony hýkám nadšením...pecka ! ;-)pabatyde.jpgbe4epeze.jpgmeru2yda.jpg6eqejyna.jpg

• 2 weeks later...
Posted

pekne pocitanie, paradne fotky ...suprove hodinky

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted (edited)

tak sem tiez nieco prihodim z vlastnej zahradky, nech to nezapadne :)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

a dokaz, ze omega na sklicku nie je mytus

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Toams
Posted

moc pěkně napsané - byl jsem takřka rozhodnutý pro Bondovky a už si tak jistý nejsem. červík pochybností začal hlodat - to Ti tedy pěkně děkuji  :-)

Posted

Ten racing remen s preklapeckou je na Moonech uzasny, to by mel videt Kristian, sundal by tu nehodici se milanskou krajku.

Však já o tom vim  :) ... I na podobným sem je nosil...

A krajku už sem sundal  :cheers:  

Posted

Diky, udelal jsi mi radost. Krvacelo mi srdce, kdyz jsem videl ty krasne, chlapske kosmonautske hodinky v kombinaci s fizi krajkou smokingove kosile. :)

Posted

Hasňo, mně se to chlapáctví na Tobě líbí...., je fakt, že k některým hodinkám je mesh jak pěst na oko, ale Kristian se teď začal prohánět v jiných vodách a tam má fiží krajka vstup přísně zakázaný. 

Moony na  origo racing řemenu s Omega překlápěčkou jsou ta nejlepší kombinace...měl jsem to raději než tah....,ale to už je historie ;-)

Posted
:) Mam i citlivou femininni stranku a nebojim se s ni pracovat. Na zaverecnem skolnim mejdanu po maturite jsem mel fizi a motylka. Rano, kdyz jsem se vzbudil v cizim Volvu neznameho majitele, tak to uz ale moc femininne nevypadalo.
Posted
;) pravda pravda, racing a preklopka je pro me na uplne stejne urovni jako tah, mam to pul na pul. Za me aktualni vrchol chronobundu a uz se me drzi dost dlouho... i kdyz se zase koukam kolem....