Bert Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Hele frajere, tohle je forum o hodinkách. Sbal si svý krabičky, pytlíčky, čepičky, já nevím co ještě, a naval něco pořádnýho :-) Teď vážně: obrovská gratulace. Jsou fakt perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Tak jsem nevydržel a musel jsem zkouknout toto: http://www.youtube.com/watch?v=VM8N7Ot-BYg ...ten rotor je fakt booožííí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Tož to je zajímavé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Ty blaho,slusna podivana,uzivej je ve zdravi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Pekna podivana.. a dobre nas vsechny napinas... GRATULUACE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 30. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Dobre jitro nedockavci Dnes jsem se probudil do krasneho pocasi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 tak konecne...gratulacia k tomu paradnremu kuskuto si si pekne nacasoval, pekna nedela :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deewy Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Velka gratulace, vskutku nadherny masterpiece.Ten rotor je famozni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 30. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Vsem hrozne moc diky za gratulace! Jsem z nich uplne odvarenej. Ty detaily jsou neskutecny. Promysleny a nadherny. Uz jenom ta spona rika hodne. Kombinace brouseni a lesteni je pak i vsude jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 V 30. 6. 2013 v 10:06, Topkan napsal: Dobre jitro nedockavci Dnes jsem se probudil do krasneho pocasi... No už jsem se bál, že když dneska nebude pršet, nebudeš fotit Parádní kousek! Teď se jdu mrknout na to video, už mužu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Konečně! Je to nejhezčí kousek od Perreletu! Moc se mi líbí ciferník a bok pouzdra, rotor je pak třešnička na dortu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 30. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 (upraveno) V 30. 6. 2013 v 11:12, Rodkopf napsal: Konečně! Je to nejhezčí kousek od Perreletu! Moc se mi líbí ciferník a bok pouzdra, rotor je pak třešnička na dortu! Souhlas Na bocich jsou vybrany drazky a hrany jsou pak vylesteny. Ten rotor je docela tezkej, pekne cizim, jak sebou vzdycky mele. Ale neni to zadny chveni jako u 7750, proste se jenom prevaluje a vim o nem Jeste pridam dve chlupaty :-D Upraveno 30. června 2013 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Jsou skvělý, mít ruku jako ty, mám je už dávno doma - tobě sednou dokonale . Navíc výborný univerzály, dají se vzít k čemukoliv. Bohužel žádná fotka neumí ukázat, jaká pecka je ciferník pod světlem, plastický indexy, hluboká datumovka a blýskavý rotor naživo... Jak se mi líbí skoro všechny Perrelet, tak souhlas, že tyhle jsou nejlepší, navíc ten rotor opravdu natahuje (i když to dlouhý točení na Turbínách má taky svoje). Ještě jednou velká gratulace! (tiše doufám, že udělají XL verzi a druhý den jdu pro tyhle ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 30. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 (upraveno) Ty mas dobrou tlapku Ale unosil bys je, je to o zvyku.Ten rotor je fakt mistrovsky brousenej. Mozna se mi jednou podari to vyfotit :-D Upraveno 30. června 2013 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Nádhera Topkane , určitě nejhezčí Perrelety !!!! Loni, když jsem posílal příspěvek o těchto hodinkách, schoval jsem jejich snímky. Nyní s radostí vítám možnost posoudit, že vizualizace v sebemenším nelhaly a Perrelety jsou opravdu krásné. Doufám, že nebudeš blbnout a za čas je nebudeš prodávat, byla by to ohromná škoda. Tuhle větu jsem psal již několikrát, málokdy byla vyslyšena. Pevně věřím, že budeš výjimka a hodinky Ti budou sloužit velmi dlouhou řadu let. Níže s omluvou připojuji snímky, které tiše uchovávám. zdroj - http://www.lacotedesmontres.com/actu/La-montre-Perrelet-Peripheral-Double-Rotor-Le-Double-Rotor-joue-un-nouveau-tour-No_8980.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Wow, tak to bylo parádní probuzení do slunečného červencového dne. Jsem nadšený z plastického cifru...a video demonstrující rotor je dechberoucí. Moc gratuluji ke krásným, zde na fóru neotřelým hodinkám. Užívej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Perrelet by si měli povinně prohlédnout všichni majitelé Longines, Fortis, Prim, klidně i Omega a podobně.Aby zjistili, jak má vypadat špičkově zpracované pouzdro, jehož hrany řežou... jak má vypadat kvalitní spona zdobená i unvitř... jak má vypadat krabice od hodinek... jak má vypadat perfektně nazdobený strojek s rotorem z olovnatého skla... Prostě jak mají vypadat hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 1. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Diky Snowe! Ty mas vzdycky v rukavu suprovy fotky, tak je prosim pripojuj bez omluvy Nemam duvod prodavat. Jsou to moje prvni inhousy (a na dlouho posledni).Nigu mas recht. Nevidel jsem tak detailne zpracovany hodinky a to uz jsem mel na ruce ruzny zverstva. Jeste jsem premyslel o Nomosech Zürich, ty jsou taky pekne zpracovany. Ale na ty jsem moc mladej a oblekovky nevynosim. Nedelaly by mi takovou radost jako Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2013 Prostě skvělé! Opět něco, co člověk nevidí každý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 5. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2013 Dneska jsem byl za slusnaka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se