African Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 před 14 hodinami, guzmic napsal: Jsem třetí den přímo pod Chopkom v Demänovske doline a za mě dobrý, plno atrakcí zábavy, jídlo výborné, ovšem ceny asi skoro jak v Rakousku. Pivo 2-3e jidlo tak 6-15e lanovka na Chopok a zpět dolů dva dospělí 44e na go pass, normálně 46e. Kamarád mi min týden tvrdil, že v Rakousku se ubytovali ve středisku a vstupy na lanovky, busy atd. měli v ceně (dostali nějakou kartičku od provozovatele) tak nevím no... nebo toto... dítě tam skáče třeba 30 min kua a to mám jedno. Jen ať blbnou, to už tady jednou bylo a pak koukali všichni jak z jara, že mají Tatry vymetený..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 před 2 minutami, African napsal: Jen ať blbnou, to už tady jednou bylo a pak koukali všichni jak z jara, že mají Tatry vymetený..... V 7:00 jsem byl přímo na Chopku a cca 10 min jsem kecal s borcem, co má na starosti lanovkou. Celý léto mají cca 750-800 lidí nahoře, když je pěkně jako včera, tak 1500. Prej mají dobrou sezónu a že VT jsou na tom ještě daleko líp, že tam se člověk nepohne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 jo, v rakousku jsme asi pred osmi lety poprve dostali v salzbursku tuhle karticku k ubytovani - lanovky zdarma, sleva na vstup do wilder wasser, bazen zdarma na dve hodiny a asi milion atrakci, ktere jsme ani nestihli za ten tyden precist, ne tak objet. fakt masivni podpora turismu. a jeste jsme tam byli po sezone, takze uz celkem klid od turistu... nejaky dalsi rok jsme ale byli v ubytovani, ktere do toho programu nebylo zapojeno (pritom cena za ubytovani byla celkem stejna) a nasledujici roky jsme zacali jezdit k domacim, kteri se zlobili, ze jsou uz v korutanech, ikdyz asi jen 500 metru za hranici salzburska, a ze kazdorocne zadaji salzbursko o moznost pripojit se k jejich programu, protoze korutany s podobnym programem teprve zacinaji a jejich slevy nejsou vubec tak zajimave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Tak nám začíná u kámoše na chalupě měsíc cestování po tej naší hroudě díky koroně, no a kámoš se sudem někde v koloně, a my sušíme hubu, to nám to pěkně začíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Slovy klasika: Nejhorší pivo je žádný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Před hodinou, horal napsal: Slovy klasika: Nejhorší pivo je žádný! Přesně, ale je to na dobré cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 To bude nádhernej večer.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Co to je? Plzeň? Primátor? Broumov ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Ten pivachtivý půllitr....Beer pit stop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Plzeň a vypadá to před 33 minutami, TomCZ napsal: Co to je? Plzeň? Primátor? Broumov ? Plznička a vypadá to že tedy pěkně zabírá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Tak zítra ještě Plitvice a konec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Já se včera vrátil z Varny...a jako trip za pár kaček na 5 dní to bylo super. Muzea, restaurace, delfinárium, ZOO, příjemní domorodci...dal jsem si výlet na Zlaté písky, a už bych to neudělal, ceny o 50% vyšší než ve Varně, a sověti všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 před 11 hodinami, African napsal: Plzeň a vypadá to Plznička a vypadá to že tedy pěkně zabírá Už to nechlastej.... vidíš papoušky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Žuja je zákonTen Hvar bol dobrý nápad, dostať sa sem na obyčajnom auto je troška o držku, chleba len den vopred na objednávku par km každé ráno ale za ten kľud to stojíSeiko & Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Já se včera vrátil z Varny...a jako trip za pár kaček na 5 dní to bylo super. Muzea, restaurace, delfinárium, ZOO, příjemní domorodci...dal jsem si výlet na Zlaté písky, a už bych to neudělal, ceny o 50% vyšší než ve Varně, a sověti všude.Když tě nenapadne nic jiného než Zlaté písky, tak to se potom nediv :-)A když na mušle, tak jedině sem http://dalboka.bg/Dalboka/EN/index.htmlOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Zlaté písky jen na kukačku na pár hodin, ostatní radili, tak jsem to jel omrknout. Já byl ve Varně nadmíru spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Laa taky doporučuji, byl jsem asi 5x a vždy spokojenost hotel i koupání. Asi se tam vydáme na konec léta, přelom srpna-září. Je to tuten hotel?https://www.therme-laa.at/cs/wellness-hotel.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Ano to je ono. V županu projdeš z pokoje až do bazénů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Asi se tam vydáme na konec léta, přelom srpna-září. Je to tuten hotel?https://www.therme-laa.at/cs/wellness-hotel.htmlAno, je to totální pecka i co se jídla týká.. a večer doporučuji vinárničku ve městě..https://www.weinstein-laa.at super vína a místní delikatesy..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Konecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se