Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 14 minutami, gunman napsal:

Tak teď udělala státnici z interny a ještě za střízliva jsme z ní dostal tohle

byly v Rize a Talinu, jednou s klukem podruhý s kámoškou, bydlení přes booking v pohodě ve městech i po 22 večer bezpečno, letenky sehnali za pár stovek

Riga říkala, že je normální evropský město

Dobrá práce (tvoje i její 😀), děkuji.

Odesláno

Díky všem za rady, fakt jste mi pomohli. Jedu přes Švajc. Jako asi to bude levnější, ale hlavní plus je, že jsem tudy ještě nejel. Teda autem, na kole jsem tam už jednou zavítal. Teď mě vlastně štve, že nemám jak Paw ten luxus nechvátání a musím se z bodu A do bodu B dostat co nejrychleji.

Odesláno
před 2 hodinami, DavidLC napsal:

Dobrá práce (tvoje i její 😀), děkuji.

Už je to hodně let zpět ale manželka tam 1/2 roku studovala, já tam za ní na týden byl. 😃

Je to moc pěkně město.

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Muzeum_okupace_Lotyšska

kousek od náměstí, doporučuji.

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Lotyšské_etnografické_muzeum_v_přírodě

skanzen jako v Rožnově 😃 taky pěkný 

krásná je pláž Jurmala kousek od hlavního města.

To auto-moto muzeum bylo taky dobrý.

a je tam plno krásných hradů, ty jsem neviděl, byl jsem půl roku bez holky a měl jsem jen týden a o dvacet let míň 😃

jo a bydlela přímo na náměstí hýr 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 6 hodinami, guzmic napsal:

Už je to hodně let zpět ale manželka tam 1/2 roku studovala, já tam za ní na týden byl. 😃

Je to moc pěkně město.

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Muzeum_okupace_Lotyšska

kousek od náměstí, doporučuji.

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Lotyšské_etnografické_muzeum_v_přírodě

skanzen jako v Rožnově 😃 taky pěkný 

krásná je pláž Jurmala kousek od hlavního města.

To auto-moto muzeum bylo taky dobrý.

a je tam plno krásných hradů, ty jsem neviděl, byl jsem půl roku bez holky a měl jsem jen týden a o dvacet let míň 😃

jo a bydlela přímo na náměstí hýr 

Moc díky, vše je bude zajímat a co tam budou dělat dál neřeším 😉😀

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdar, je vás tu hodně, co jezdíte do Chorvatska. Mě to po několika letech ježdění ke spagetkam letos také čeká. 

Máme dotaz ohledně mýta na dálnici.. prý existuje nějaká karta, co se dá půjčit a pak projedete spešl pruhem, kde prilozite onu kartu p(nebo jako Flex v Rakousku) a pak se mýto platí až později. Maté někdo zkušenost? Docela by to bylo fajn....

Odesláno

Byl jsem tam několikrát a krabičku jsem neměl. Na vjezdu vezmeš lístek na výjezdu předáš a zaplatíš ( kartou OK). Hotovo. Pokud nejedeš v sobotu dopoledne tak v pohodě...

Odesláno

Nejde jen o zdržení, který může být v létě kolem Záhřebu velký, ale i o to, že je to přes krabičku levnější. Zkusil bych to hodit tady do inzerce a on se někdo najde, mezi lidma je jich dost.

BTW o víkendu jsem mluvil se známým Slovincem a v létě (no v podstatě už teď) doporučoval vyhnout se dálnici mezi Mariborem a Lublaní - opravujou to tam a co popisoval, tak to tam s kolonama bude vypadat jak na D1.

Odesláno

@Drda v sobotním provozu bych si volným průjezdem nebyl tak jistej. Masakr to je všude (Itálie i Rakousko). Tam mám naštěstí Flex. 

Cestu mám na 2 etapy. V pátek vyrážím, prejedu Chorvatsky hranice a tam to zapíchneme v penzionu. A v sobotu ráno dorazit zbytek. Takže se zácpám nevyhneme. 

@Paw pojedeme Maribor - Záhřeb - Karlovać. Ten inzerát je dobrý nápad... zkusím poptat i tímto způsobem.

Odesláno
před 2 hodinami, Gustaf napsal:

pojedeme Maribor - Záhřeb - Karlovać. Ten inzerát je dobrý nápad... zkusím poptat i tímto způsobem.

Na úsek dálnice A2 Macejl-Záhřeb krabička neplatí. 

Odesláno
před 3 minutami, Gustaf napsal:

Jj, to já vím...ale na A1 ano...

Tam ano, ale jestli pojedeš po dálnici jenom do Karlovace, tak kvůli 50 km bych to neřešil.

Odesláno
před 14 minutami, neuromancer napsal:

Tam ano, ale jestli pojedeš po dálnici jenom do Karlovace, tak kvůli 50 km bych to neřešil.

Ne ne...to jsem napsal jako směr kterým se budu ubírat. Jedeme do Marusici...

• Dát hlas 1
Odesláno

Ty vogo, já nedávám ty letecký společnosti, nedávám 😵‍💫 Teď jsem naši skupinu přes Wizzair odbavoval dvě hodiny, kupte si místa, kupte si místa...nasrat a když všechno vyplníš, všechny pasy a dáš náhodný výběr sedadel, ukáže se interní chyba. Všechno dokola čtyřikrát....a pak tak teda jo, když jinak nedáte, máte to zadarmo...zmrdi.

Odesláno
před 7 hodinami, African napsal:

Ty vogo, já nedávám ty letecký společnosti, nedávám 😵‍💫 Teď jsem naši skupinu přes Wizzair odbavoval dvě hodiny, kupte si místa, kupte si místa...nasrat a když všechno vyplníš, všechny pasy a dáš náhodný výběr sedadel, ukáže se interní chyba. Všechno dokola čtyřikrát....a pak tak teda jo, když jinak nedáte, máte to zadarmo...zmrdi.

Já objednával před měsícem klasika Ryanair, a poprvé v životě se cena letenky změnila den po zaplacení, a chtěli ještě doplatek... Taky celkem k nasrání. Pevné nervy!

Odesláno
před 14 hodinami, Gustaf napsal:

@Drda v sobotním provozu bych si volným průjezdem nebyl tak jistej. Masakr to je všude (Itálie i Rakousko). Tam mám naštěstí Flex. 

Cestu mám na 2 etapy. V pátek vyrážím, prejedu Chorvatsky hranice a tam to zapíchneme v penzionu. A v sobotu ráno dorazit zbytek. Takže se zácpám nevyhneme. 

@Paw pojedeme Maribor - Záhřeb - Karlovać. Ten inzerát je dobrý nápad... zkusím poptat i tímto způsobem.

Jezdím každý rok už snad deset let, krabičku nemám a zácpy jsou skoro vždy jen kolem Záhřebu, pokud to nepotáhneš v pátek až za něj tak je to fuck, já už to dělám tak, že Záhřeb musím proletět před 5 ráno a je to většinou cajk. A úplně nejlepší je nejezdit v sobotu.

Odesláno
před 5 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal:

Já objednával před měsícem klasika Ryanair, a poprvé v životě se cena letenky změnila den po zaplacení, a chtěli ještě doplatek... Taky celkem k nasrání. Pevné nervy!

Neuvěřitelné 😆 Třeba srovnání Kathmandu před 4 lety Quatar - 14 tisíc, vše na palubě zdarma včetně alkoholických nápojů, letos letenka 29 tisíc, místa placené extra, tv placená extra, alkohol placený extra....ať jsou někam, fakt ale"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...