Murphy97 Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 58 minutami, odjinud napsal: Jedem zitra na prodl. vikend k Šumavě (Sušice), mel byste nekdo tip na jednodenni vpád (výlet) na Šumavu? Oblast cca mezi Žel. Ruda - Kvilda. Predstava je dojet autem a udelat kolecko cca 10 - 15km nejakou peknou prirodou. Ale zadnej tuctovej les, co mam na chalupe za barakem echt Šumavu. Idelane ne moc kopce. Hezka prochazka je na jezero Laka, treba z Prasil. Splnuje to celkove tve zadani... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Drda Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 1 hodinou, odjinud napsal: Jedem zitra na prodl. vikend k Šumavě (Sušice), mel byste nekdo tip na jednodenni vpád (výlet) na Šumavu? Oblast cca mezi Žel. Ruda - Kvilda. Predstava je dojet autem a udelat kolecko cca 10 - 15km nejakou peknou prirodou. Ale zadnej tuctovej les, co mam na chalupe za barakem echt Šumavu. Idelane ne moc kopce. Nebo přejet nad nad Německou Rudu a okolo Javorského jezera je krásná procházka… https://maps.app.goo.gl/urfe5qhUr8nwXdFo8?g_st=ic 1
odjinud Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Dak jsme dneska dali tu Laku. Jako místo pěkný, panoramata okolo taky, ale jen cesta tam (z Prášil) 8,1 km a skoro furt do kopce. Takže minus jedna hvězdička. Co je taky naprd, ze tretina cesty je asfalt, tretina sterkova / kamenitá silnice a jen tretina přírodní cesta. Takže mam úplně zrychlovaný chodidla. Takže další hvezda dolu. Navíc to cely vyslo na 6 hodin a furt jsme se museli hnat zpátky do Rabí, kde jsme meli na 18h dojednanou vip večerní prohlidku hradu. Takže jsem ještě 2 hodiny behal po hradě. A top závěr - přítelkyně z rovinate Hané, ktere jsem chtěl takto ukázat echt Šumavu, k tomu jen řekla "takhle jsem si Šumavu nepředstavovala". No tvl, uz se těším na valeni na pláži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Harwey Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Priatelia, nejaky tip na muzeum, hrad, vnutornu aktivitu na trase brno-olomouc-sumperk?
vzduch Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Např. hrady Bouzov, Úsov, Sovinec. Na Mírov tě nepustí 1
Borisslos Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna před 4 hodinami, Harwey napsal: Priatelia, nejaky tip na muzeum, hrad, vnutornu aktivitu na trase brno-olomouc-sumperk? Muzeum olomouckých tvarůžků - Loštice Muzeum hodin - Expozice času - Šternberk (+ je tam i hrad) Expozice čarodějnické procesy - Šumperk Taky čarodějnice - zámek Velké Losiny (zde sídlil během procesů inkvizitor FJ Boblig - viz “Kladivo na čarodějnice”) … 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna před 6 hodinami, Harwey napsal: Priatelia, nejaky tip na muzeum, hrad, vnutornu aktivitu na trase brno-olomouc-sumperk? V Olomouci stojí za návštěvu určitě muzeum umění - nahoře je vyhlídka, katedrála sv.Václava, kostel sv.Mořice - věž s výhledem na město, rozárium, na jídlo doporučuji LongStoryShort, na výběrovou whisky BlackStuff, na hodinky Helvetia hodinky na náměstí a směrem na Jeseník určitě Karlova Studánka pro oplatky, léčivou vodou a na nějaký menší výšlap - Praděd je za bukem z parkoviště hvězda jezdí i kyvadlová doprava, to je směr prvý, druhý na Šumperk a dál - Velké Losiny, a na projížďku Červenohorské sedlo. 2
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Ještě jsem zapomněl na přečerpávací vodní elektrárnu Dlouhé Stráně, z Koutů nad Desnou jezdí také kyvadlová doprava nahoru, dolů možnost půjčit koloběžky. 1
Gustaf Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna V 13. 8. 2026 v 20:52, odjinud napsal: Jedem zitra na prodl. vikend k Šumavě (Sušice), mel byste nekdo tip na jednodenni vpád (výlet) na Šumavu? Oblast cca mezi Žel. Ruda - Kvilda. Predstava je dojet autem a udelat kolecko cca 10 - 15km nejakou peknou prirodou. Ale zadnej tuctovej les, co mam na chalupe za barakem echt Šumavu. Idelane ne moc kopce. Kvilda - pramen Vltavy - Bučina - Knížecí pláně - Borová Lada a busem zpět do Kvildy
Murphy97 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna V 15. 8. 2026 v 21:53, odjinud napsal: Dak jsme dneska dali tu Laku. Jako místo pěkný, panoramata okolo taky, ale jen cesta tam (z Prášil) 8,1 km a skoro furt do kopce. Takže minus jedna hvězdička. Co je taky naprd, ze tretina cesty je asfalt, tretina sterkova / kamenitá silnice a jen tretina přírodní cesta. Takže mam úplně zrychlovaný chodidla. Takže další hvezda dolu. Navíc to cely vyslo na 6 hodin a furt jsme se museli hnat zpátky do Rabí, kde jsme meli na 18h dojednanou vip večerní prohlidku hradu. Takže jsem ještě 2 hodiny behal po hradě. A top závěr - přítelkyně z rovinate Hané, ktere jsem chtěl takto ukázat echt Šumavu, k tomu jen řekla "takhle jsem si Šumavu nepředstavovala". No tvl, uz se těším na valeni na pláži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mozna jste tedy meli jet do Kolina a obejit namesti. Ja myslel, ze kdyz na Sumavu, tak trochu spalenych kalorii k tomu patri.. 1
DavidLC Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 8 hodinami, Murphy97 napsal: Mozna jste tedy meli jet do Kolina a obejit namesti. Ja myslel, ze kdyz na Sumavu, tak trochu spalenych kalorii k tomu patri.. Nooo, ono nevěř všemu i tady má náměstí svah a kostel je taky na "kopci", takže nene, ani sem.... 1
odjinud Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Dneska jsme dali v Sušici hned 4 vyhlidky, autem. U dvou se tedy muselo asi 300m popojit. Tomu rikam pristup. Ne jak na ty blbý Šumavě, kde jsou vsude zakazy vjezdu a závory a musi se tam chodit pesky.
African Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Letos fajnový, dobrodružství tři prdele... už zase s klukem valíme... tentokrát nach Barcelona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Zmrzlinar Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna V 13. 8. 2026 v 13:17, Gustaf napsal: Tak se nikdo neozval....asi žádný Gardista tady, tak jsem objednal apartmán v Sirmione. To ubytko na další sezónu mizí hodně rychle už teď, tak jsem nechtěl čekat.... Sirminone bylo peklo na zemi. Byli jsme tam na otočku o Velikonocích 3 roky zpátky a celé město zacpané auty, že nešlo skoro zaparkovat, ve městě jsi se doslova prodíral davem. Tam už mě nikdo nedostane. Na Gardě jsem byl tehdy okolo Malcesine a maximální spokojenost.
Gustaf Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 2 minutami, Zmrzlinar napsal: Sirminone bylo peklo na zemi. Byli jsme tam na otočku o Velikonocích 3 roky zpátky a celé město zacpané auty, že nešlo skoro zaparkovat, ve městě jsi se doslova prodíral davem. Tam už mě nikdo nedostane. Na Gardě jsem byl tehdy okolo Malcesine a maximální spokojenost. Tak parkování naštěstí máme zajištěný krytý, takze pohoda. Lidi mi nevadí...jsem zvyklej z Bibione klid úplně nevyhledavam. Navíc tam stejně budeme hodně výletit. No uvidím. Jedu tam poprvé, tak okouknem a třeba příště zvolíme jinak. Díky za recenzi
African Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna neuvěřitelně krásné, velmi energetické město. Jen ti mladistvý Němci, Holanďané a další co tady dělají strašný bordel... vůbec se upřímně nedivím že jsou místní naštvaný a všude visí plakáty stop turistům. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
African Odesláno sobota v 14:52 Nahlásit Odesláno sobota v 14:52 Se mi půlka vymazala, chtěl jsem jen říct že mě každý strašil co tu bude miliarda lidí a nakonec pohoda, Barcelona nijak nevybočuje přelidněním s jinými velkoměsty.... milión krásných míst s minimem turistů, a top 10 atrakcí prostě na chvíli zatnout zuby
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se