Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Pánové, nemáte prosím tip na nějaký boží hotel/resort kdekoliv ve Středozemním moři, který by byl u pěkné pláže a HLAVNĚ měl dostatek skluzavek pro menší děti (6 a 3 roky)?

Loni jsem byl v Turecku v Sueno Belek Deluxe, krerý splňoval všechno, co potřebujeme, ale rád bych se podíval zase někam jinam...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, ohledně Severního Kypru, létá se jak na tureckou, tak na řeckou část.
Problém je v tom, že turecká část není EU uznávána jako samostatný stát, proto se musí letět přes Turecko, kde budete v letadle čekat (tuším 40min).
Vždy je lepší letět do řecké části a pak přeprava busem.
Já letěl naštěstí do řecké části a bylo to super.
Pohostinnost, vše čisté, ochotný personál. Dokonce jsme vyzkoušeli i nemocnici, která byla na neuvěřitelné úrovni, přibližně 2 roky stará a turisty berou přednostně.

Odkaz ke komentáři

Dotaz ohledně Gruzie pro znalé :notworthy: Zařídil jsem si tam auto, ale všude v průvodcích straší že to nepřežiju, že je to na silnících džungle. Prý je lepší si najmout na místě auto s řidičem a to třeba na celý pobyt, co si o tom myslíte? 

Odkaz ke komentáři

Afri, asi bych se toho nebál. Ano, jezdí jak blázni. Hlavně jezdí rychle a předjíždí na místech, kde ty bys spíš brzdil:-).Měl jsem auto sice jen na 2 dny a najel tak 300km. Na Sicílii na kruháčích jsem se bál víc:-).  O Vietnamu ani nemluvě.

Odkaz ke komentáři

Dotaz ohledně Gruzie pro znalé :notworthy: Zařídil jsem si tam auto, ale všude v průvodcích straší že to nepřežiju, že je to na silnících džungle. Prý je lepší si najmout na místě auto s řidičem a to třeba na celý pobyt, co si o tom myslíte? 

Nesmysl. Oproti jiným zemím dál na východ je Gruzie ještě balada, i když samozřejmě, Rakousko nebo Skandinávie to není. Normálně, s opatrností v pohodě.

Odkaz ke komentáři

To PETR11, Frostie : Děkuji, tak to tak nechám, aspoň bude trocha toho dobrodružství :-) Nějaké tipy co si nenechat ujít v osmidenním výletě? Důležité vidět jejich pár nejvyšších kopců, ale tak nějak další mě nenapadá, asi se zajet ještě vykoupat k moři :-) Je mi jasné že času není moc a jako Japonec se tam honit také nehodlám, ale za každý tip na hezké nebo zajímavé místo budu moc rád.

Odkaz ke komentáři

Nechce se mi to hledat. Kdo tady psal, že byl na dovolené Moro Jable (Fuerte) a dal cestu Oplem na Playa Cofete? Chystám se tam příští týdnem VW New Beatle. Dám to? Na mapě není žádná cesta :) Neutrhnu tam něco z podvozku?

tušim to byl Bells?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...