Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

A mate nějaký nápad jaké evropské město dosažitelné z Phy/ Drážďan letecky na prodlouženy víkend..?

Možná budu za vola, ale mě se líbila Riga. Žena tam studovala a byl jsem tam týden. Pěkné centrun, fajn lidi, výborná strava, dobrý pivo, kostely, muzea atd..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaujali mě ty Bvlgari v prodejním vlákně, tak koukám na stránky a oni mají i luxusní síť resortů. Vypadá to super, zkusil jsem Bali na týden, ale bohužel nic pro socky :-) Patnáct tisíc Eur za týden ve dvou je trochu zu viel, ale je tu dost lidí se šiškama tak jenom takový tip :-)

https://www.bulgarihotels.com/

Odkaz ke komentáři

Zaujali mě ty Bvlgari v prodejním vlákně, tak koukám na stránky a oni mají i luxusní síť resortů. Vypadá to super, zkusil jsem Bali na týden, ale bohužel nic pro socky :-) Patnáct tisíc Eur za týden ve dvou je trochu zu viel, ale je tu dost lidí se šiškama tak jenom takový tip :-)

https://www.bulgarihotels.com/

tak tam jdi dělat aspoň pokojskou....
Odkaz ke komentáři

Nevíte kdy začíná byt koupatelně na Ibize? Stojí to za to vůbec tam jet? Na týden max, valet se u more blízko k baru a tak :) 4 roky jsem neměl dovolenou tak chci vzít přítelkyni na par dni do tepla. Víc jak týden se ovšem valet nevydrzime.

Od polky júna v pohode... bol som dvakrát... v 2005 v Cala tarida  (kľud) pre blázninec je kúsok Sant Antoni de Portmany... Druhý krát v 2015 na platja den bossa... je to asi najvyhlásenejšia pláž na Ibize... v hotely Club Bahamas (teraz sa to už nejako inak volá) je to 5 min. chôdze od Hard rock Ibiza a hotela Usuaia Ibiza kde je každý deň disco so svetovými djs... (Axel ingrosso, hardwell, v tom čase Avicii atď)

Odkaz ke komentáři

Simvas, rodice chtej vzit moji (skoro:)) petiletou dceru na konci unora k mori.. Arabsky zeme bych nerad (tedy ne Emiraty, sever Afriky, Turecko), letet osm hodin a jeste prestupovat taky ne, je vlastne jina moznost nez Kanary? Koupani v mori neni zasadni, spis bazenky a cerstvej vzduch. Rozpocet do kila vsichni na tejden.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...