Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Tak to čumím. Pokrok holt zastavíš :)

Ironie, nečekal bych rychlost jako TGV nebo, nedejbože Šinkanzen, ale jako cestovat vlakem průměrnou rychlostí 50km/h a po dojezdu ještě busem . . . 

děkuji, ale na pořadí letadlo / auto

dlouho nic

vlak

zase dlouho nic

bus

se stále nic nezměnilo. :D

Možná to má být výsměch moderní době, takový zvrácený humor, a to mě baví :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro partu mladejch ideál, zapaří, vyspí se a jsou u moře, pohoda :thumbsup_anim: Svou klientelu si to určité najde, já s dětmi a s tunou zábavy co vždycky vezu, můžu zapomenout. Vlakem jsem vždycky léta zpátky strašně rád cestoval, člověk vidí a hlavně má čas vidět zase něco nového, tak že trochu závidím, ale třeba jednou někde v důchodku, proč ne.... 

Odkaz ke komentáři

Taky jezdím rád vlakem, třeba od orloje k orloji za dvě hodiny a pár minut Pendolinem paráda. To dávám Prahu na denní otočku na lehko na výlet. Ale za 17 hodin + bus jsem doprdele letadlem v Austrálii. :D . . . 50km/h vlakem . . tvl, to je fakt bída.

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Tom4 napsal:

Taky jezdím rád vlakem, třeba od orloje k orloji za dvě hodiny a pár minut Pendolinem paráda. To dávám Prahu na denní otočku na lehko na výlet. Ale za 17 hodin + bus jsem doprdele letadlem v Austrálii. :D . . . 50km/h vlakem . . tvl, to je fakt bída.

Já nechápu, co se tak divíš při stavu svršku v H a HR... Tam je v některých místech i zmiňovaných 50 km/h nadpozemsky nebezpečná rychlost. Loni jsem si dal v rámci poznávání trochu masochistický výlet vlakem po Albánii a z Durresu do Librazhdu, cca 150 km 6 hodin tam, 6 zpět :)

tat.png

Odkaz ke komentáři

Vzduch snad je tak nějak furt stejný... Ale svršek, lokomotivy, vagóny (i ten má konstrukční rychlost), rychlost tratě apod.... Je to přes 4 státy... Je prdel jet z Varny do Burgasu... Autem 130 km... Vlakem 5 hodin, železniční uzel je daleko... 

Odkaz ke komentáři

Autem z Varny do Burgasu to je taky pakarna. Z Obzoru do Burgasu podél moře, taky same kopce a serpentiny. Jinak já byl vlakem v Bulharsku asi 15x. Vzpomínám jenom v dobrem,ačkoliv si první cesty nepamatují (1967).

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

V 1. 6. 2020 v 20:30, Tom4 napsal:

Tome, dej si BAM a pak mudruj :-)), byl bys štastnej za tuhle "chvilku" ve vlaku.

Proti tomu je i cesta do Burgasu procházka růžovou alejí.

Odkaz ke komentáři

A zrovna tenhle dálnej východ by se mi, jako zpovykanci určitě líbil 
Obávám se, že s názorem za 17 hodin v Austrálii spíš ne. Na BAMu se totiž nepočítá na hodiny a minuty, ale na dny a týdny. Moskva - VVO týden tam, týden zpět...
Odkaz ke komentáři

V 27. 4. 2020 v 17:18, Tom4 napsal:

To jsou ale darebáci. Napiš jim že lze hovno uzavřít a ať se chovají tak aby ještě s nevdáma vůbec někdo jel. Nedej se. Blábol že lze uzavřít by mě zvedl ze židle . . . 

Abych to tady aspoň zakončil, dostali jsme na všechny zrušené zájezdy a to i včetně lyžování poukazy. Všechny nabídky na částečné vyrovnání jsme odmítli a myslím že jsme udělali dobře...je to sice jen papír, ale myslím že ho využijeme a nepřijdeme tak ani o korunu. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...