bobi Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Hmm,na tu Hurghadu jsem taky zůstal čumět . Já tam žraloka nikdy (bohudík) neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Asi si nevšiml těch bojek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 ... asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 A Egypt bude "za hubičku" https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/716719/egypt-po-utoku-zraloka-na-turistku-68-zakaz-koupani-v-rudem-mori-a-varovani-vedcu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Tvl, týden před odletem do Hurghady nic moc zprávy tedy V Jihoafrický jsem si byl zaplavat sám před odjezdem z ubytování, a přesně dvě hodiny poté na tom samém místě sežral great white chlapa. Dodnes na to vzpomínám, a nemám při plavání ze žraloků moc dobrý pocit https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/krvavy-utok-zraloka-v-hurghade-zena-prisla-o-ruku-a-nohu-40401950#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=abtest196_discussion_timeline_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.czJa se vetsinou nastesti cachtam jen v bazenku a Hurghada me stejne nejak nebere.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 On je nějakej rozežranej..... https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/v-hurghade-zemrela-po-utoku-zraloka-druha-zena-40401995#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 před 4 minutami, DavidLC napsal: On je nějakej rozežranej..... https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/v-hurghade-zemrela-po-utoku-zraloka-druha-zena-40401995#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz No, pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Koukám,že je hajzl na ženský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Jako že na lidi nejdou takže @African může být v klidu jen s mladým... No humor to už asi není, nervy budou pracovat.... statistika/nestatistika... Když vezmu že Egypt je vpodstatě jen o moři a potápění, alespoň dle mého, tak blbý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 před 15 hodinami, DavidLC napsal: Jako že na lidi nejdou takže @African může být v klidu jen s mladým... No humor to už asi není, nervy budou pracovat.... statistika/nestatistika... Když vezmu že Egypt je vpodstatě jen o moři a potápění, alespoň dle mého, tak blbý... Tak v tom Egyptě je to taková dost blbá výhra v loterii, když se člověk podívá na statistiky. Já mám z moře respekt odjakživa, párkrát už jsem se i topil a JAR byla ta nejlepší možná škola Stejně tak vedu i své děti, ale dějí se prostě věci, které člověk neovlivní a patří k životu, jako teď třeba ten odtrh ledovce v Italských Alpách, to je je strašný.... Takže na dovolenou se těšíme, nějáký ostrozubec nám ji nezkazí a dnes třeba řeším nefungující kreditku, to je furt něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Fotka přímo z místa, skoro paradoxní kompozice v kontextu toho, že o pár metrů dál to bylo naostro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 před 43 minutami, JR_2010 napsal: Fotka přímo z místa, skoro paradoxní kompozice v kontextu toho, že o pár metrů dál to bylo naostro... Tak na tuhle bych zrovna chuť moc neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Žralok to má jinak, ten se chce nažrat, ty si chceš jen líznout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 před 2 minutami, nickolas napsal: Žralok to má jinak, ten se chce nažrat, ty si chceš jen líznout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 (upraveno) Náhodou paní vypadá jako pohodářka. To bárbíny často nebývaj. - Žralok to bere koukám nějak abecedně, teďka žere jen národnosti od R... Každopádně - když jsem četl o těch dvou dámách, přimělo mne to k uvažování o větším riziku pro ženy kvůli menstruaci. Pak jsem si ale všimnul, že Rakušanka byla skoro sedmdesátiletá a bylo po teorii. Upraveno 4. července 2022 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 před 6 hodinami, African napsal: Tak v tom Egyptě je to taková dost blbá výhra v loterii, když se člověk podívá na statistiky. Já mám z moře respekt odjakživa, párkrát už jsem se i topil a JAR byla ta nejlepší možná škola Stejně tak vedu i své děti, ale dějí se prostě věci, které člověk neovlivní a patří k životu, jako teď třeba ten odtrh ledovce v Italských Alpách, to je je strašný.... Takže na dovolenou se těšíme, nějáký ostrozubec nám ji nezkazí a dnes třeba řeším nefungující kreditku, to je furt něco Však jo, jinak to asi nejde . Když jsme se potápěli, tak jsme je vlastně hledali. Jednou někdo lezl na loď s tím že je dole žralok a my hurá dolů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Ten Egypt obecně na to trpí, většinou jsou to teda žraloci dlouhoploutví co tam koušou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Mě tam taky kousla ryba, až mi tekla krev, ale jenom jsem jí nakop...potom se mi tam už ale tak moc nechtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 před 2 hodinami, Exiztence napsal: Ten Egypt obecně na to trpí, většinou jsou to teda žraloci dlouhoploutví co tam koušou... Teraz to vraj bol Mako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Tak to potom patří spíš do vlákna Orient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se