Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

V 6. 6. 2023 v 16:19, honza71 napsal:

Ahoj, mate nekdo prosim tip na family valecku s atrakcema pro kluky 12 a 10 v Turecku ? Idealne resort bez Rusu. Pokud to teda neni v teto dobe utopie. 

Ahoj, měl jsem super nabídku do Turecka a právě kvůli Rusům jsem raději vybral o něco dražší a o hvězdičku horší Řecko. Známej se nedávno z Turecka vrátil a říkal, že už nikdy víc. Bylo jich tam mraky a jak jich bylo hodně tak se chovali hůř než obvykle

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 13 hodinami, Oliver333 napsal:

Ahoj, měl jsem super nabídku do Turecka a právě kvůli Rusům jsem raději vybral o něco dražší a o hvězdičku horší Řecko. Známej se nedávno z Turecka vrátil a říkal, že už nikdy víc. Bylo jich tam mraky a jak jich bylo hodně tak se chovali hůř než obvykle

Dopadlo to, jak jsem predpovidal 😎Odkliknutej madarskej Zalakaros 😁 Z tech parku, co zname, je imho nejprijemnejsi a i v srpnu je tam dost mista pro vsechny. 

Odkaz ke komentáři

Právě teď, safi napsal:

Konečně jsem přemluvil ženu, že by Egypt nebyl špatný. A pak viděla to video. A moje roční snaha je v háji. Jak daleko byl ten nešťastník od břehu?

Kousek, navíc údajně na veřejné pláži.... před rokem dvě báby ve stejné lokalitě, takže dokud se to nevyřeší, Hurghádu nebrat, už jenom kvůli omezení koupání. Minulý rok jsme s hotelem měli štěstí, ale v okolních úplný zákaz moře, to je pak po dovolené. My máme letos Marsa Alam, tam zatím vše ok....

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, safi napsal:

Konečně jsem přemluvil ženu, že by Egypt nebyl špatný. A pak viděla to video. A moje roční snaha je v háji. Jak daleko byl ten nešťastník od břehu?

Muzu doporucit tohle https://pickalbatros.com/pickalbatros-sea-world-resort-marsa-alam/

Odkaz ke komentáři

Nebyl tam pred par lety take zraloci utok? Jinak to video jsem ted shledl a ten konec je sileny, jak chlapik rve a k zachrane mel mozna 20metru.
Nevybavuju si, ale vsevedouci nejsem

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, African napsal:

Námi tolik milovaný Egypt mě začíná s útoky žraloků trochu znervózňovati 😬 Ten včerejší rusák docela brutál....

Měl jsem info hned po útoku od kontaktu tam - příčinu pojmenovali - mistňák hodil uhynulou krávu do té zátoky. Na místě i spousta dalších ryb, žraloci asi nervózní z pachů. Následně poslal i fotky odchyceného žraloka (tygří) a těla obeti. 

Upraveno uživatelem vaba
Doplněn druh
Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, vaba napsal:

Měl jsem info hned po útoku od kontaktu tam - příčinu pojmenovali - mistňák hodil uhynulou krávu do té zátoky. Na místě i spousta dalších ryb, žraloci asi nervózní z pachů. Následně poslal i fotky odchyceného žraloka (tygří) a těla obeti. 

Takže stále stejný vzorec? Do moře se dostane nečekaná potrava, která by tam neměla být?

Odkaz ke komentáři

Jen tak na prodloužený víkend s dětmi doporučuji Benecko nejvýše položenou chatu Karolínku 👍 Jezdíme několik let dvakrát do roka a vždycky nas ro to tam nesmírně potěší, super klidná lokalita, výborné jídlo a halda vyžití okolo. Wow, vrátili jsme se opět úplně paf 🫠

DSC_4752.JPG

DSC_4751.JPG

DSC_4748.JPG

Odkaz ke komentáři

Tchýně dnes nastoupila slavnostně důchod a manželka se rozhodla, že obě babky i s dětmi pozve v září k móři. Řekl jsem že přiložím ruku k dílu a mý mamce se velmi líbilo Turecko co tak vzpomínám, no koukám že i dobře vychází, navíc manželka tam nikdy nebyla. Nějáký tip s transferem z letiště do 2h, pláž, tobogány, blízko centrum města? Docela se mě líbí tady to...mám tam rezervaci, nebyl tam náhodou někdo odsud?

https://www.cedok.cz/dovolena/turecko/turecka-riviera/hotel-crystal-aura-beach-resort-spa,AYT2AUR.html?ofr_id=0adbad56378b23eeae4758c3ed838ce2046a97ec55b0636ef9be8eefa5ac5667&adults=2&childs=0

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...