vaba Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 před 2 hodinami, neuromancer napsal: Už je vše zrušeno, nic nepožadují Jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 V 6. 6. 2023 v 16:19, honza71 napsal: Ahoj, mate nekdo prosim tip na family valecku s atrakcema pro kluky 12 a 10 v Turecku ? Idealne resort bez Rusu. Pokud to teda neni v teto dobe utopie. Ahoj, měl jsem super nabídku do Turecka a právě kvůli Rusům jsem raději vybral o něco dražší a o hvězdičku horší Řecko. Známej se nedávno z Turecka vrátil a říkal, že už nikdy víc. Bylo jich tam mraky a jak jich bylo hodně tak se chovali hůř než obvykle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 před 13 hodinami, Oliver333 napsal: Ahoj, měl jsem super nabídku do Turecka a právě kvůli Rusům jsem raději vybral o něco dražší a o hvězdičku horší Řecko. Známej se nedávno z Turecka vrátil a říkal, že už nikdy víc. Bylo jich tam mraky a jak jich bylo hodně tak se chovali hůř než obvykle Dopadlo to, jak jsem predpovidal Odkliknutej madarskej Zalakaros Z tech parku, co zname, je imho nejprijemnejsi a i v srpnu je tam dost mista pro vsechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Námi tolik milovaný Egypt mě začíná s útoky žraloků trochu znervózňovati Ten včerejší rusák docela brutál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Konečně jsem přemluvil ženu, že by Egypt nebyl špatný. A pak viděla to video. A moje roční snaha je v háji. Jak daleko byl ten nešťastník od břehu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Právě teď, safi napsal: Konečně jsem přemluvil ženu, že by Egypt nebyl špatný. A pak viděla to video. A moje roční snaha je v háji. Jak daleko byl ten nešťastník od břehu? Kousek, navíc údajně na veřejné pláži.... před rokem dvě báby ve stejné lokalitě, takže dokud se to nevyřeší, Hurghádu nebrat, už jenom kvůli omezení koupání. Minulý rok jsme s hotelem měli štěstí, ale v okolních úplný zákaz moře, to je pak po dovolené. My máme letos Marsa Alam, tam zatím vše ok.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 12 minutami, safi napsal: Konečně jsem přemluvil ženu, že by Egypt nebyl špatný. A pak viděla to video. A moje roční snaha je v háji. Jak daleko byl ten nešťastník od břehu? Muzu doporucit tohle https://pickalbatros.com/pickalbatros-sea-world-resort-marsa-alam/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 8 hodinami, Prochy68 napsal: Muzu doporucit tohle https://pickalbatros.com/pickalbatros-sea-world-resort-marsa-alam/ Nebyl tam pred par lety take zraloci utok? Jinak to video jsem ted shledl a ten konec je sileny, jak chlapik rve a k zachrane mel mozna 20metru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Nebyl tam pred par lety take zraloci utok? Jinak to video jsem ted shledl a ten konec je sileny, jak chlapik rve a k zachrane mel mozna 20metru.Nevybavuju si, ale vsevedouci nejsem Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 (upraveno) před 10 hodinami, African napsal: Námi tolik milovaný Egypt mě začíná s útoky žraloků trochu znervózňovati Ten včerejší rusák docela brutál.... Měl jsem info hned po útoku od kontaktu tam - příčinu pojmenovali - mistňák hodil uhynulou krávu do té zátoky. Na místě i spousta dalších ryb, žraloci asi nervózní z pachů. Následně poslal i fotky odchyceného žraloka (tygří) a těla obeti. Upraveno 9. června 2023 uživatelem vaba Doplněn druh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 1 hodinou, safi napsal: Nebyl tam pred par lety take zraloci utok? Jinak to video jsem ted shledl a ten konec je sileny, jak chlapik rve a k zachrane mel mozna 20metru. Ano, napaden s umřel Čech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 5 minutami, vaba napsal: Měl jsem info hned po útoku od kontaktu tam - příčinu pojmenovali - mistňák hodil uhynulou krávu do té zátoky. Na místě i spousta dalších ryb, žraloci asi nervózní z pachů. Následně poslal i fotky odchyceného žraloka (tygří) a těla obeti. Takže stále stejný vzorec? Do moře se dostane nečekaná potrava, která by tam neměla být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Podle info shodný model. Fungoval i u předchozích 2 napadení (tam to bylo v kombinaci s podvecerem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 @safi Ja myslel ze se ptas jestli se to stalo v tom resortu, to co pise Vaba bylo 50km dalekoOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Upřesnění - 2018 Marsá Alam, Calimera Habibaba Beach Resort, mrtvý Čech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Žraloci jsou chill dokud nejsou chill, Egypt obecně je prostě průser na tohle, i co se týče toho že pravidelně hryznou žraloci dlouhoploutví nějakého potápěče na Brothers protože to nikdo pořádně nereguluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Jen tak na prodloužený víkend s dětmi doporučuji Benecko nejvýše položenou chatu Karolínku Jezdíme několik let dvakrát do roka a vždycky nas ro to tam nesmírně potěší, super klidná lokalita, výborné jídlo a halda vyžití okolo. Wow, vrátili jsme se opět úplně paf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas.st7 Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Ahoj tento rok jedu do Polského Sobotu konkrétně hotel SOPOT. Jede někdo taky konkrétně první týden v Červenci ? Máte nějaké tipy na restaurace atd ? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Tchýně dnes nastoupila slavnostně důchod a manželka se rozhodla, že obě babky i s dětmi pozve v září k móři. Řekl jsem že přiložím ruku k dílu a mý mamce se velmi líbilo Turecko co tak vzpomínám, no koukám že i dobře vychází, navíc manželka tam nikdy nebyla. Nějáký tip s transferem z letiště do 2h, pláž, tobogány, blízko centrum města? Docela se mě líbí tady to...mám tam rezervaci, nebyl tam náhodou někdo odsud? https://www.cedok.cz/dovolena/turecko/turecka-riviera/hotel-crystal-aura-beach-resort-spa,AYT2AUR.html?ofr_id=0adbad56378b23eeae4758c3ed838ce2046a97ec55b0636ef9be8eefa5ac5667&adults=2&childs=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Letos je v Turecku oficiální jazyk ruština. Peklo. Tam by mě nedostal nikdo ani párem volů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se