Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

sem tam byl jednou a tak se zrubal, ze mam vokno vod prijezdu do vodjezdu, ale prej je to tam pekny, rikala draha. spala teda s holkou v pokoji, ja spal na zemi v obyvaku, tak me pak bolely zada..

Odesláno

Přátelé, měl bych na vás prosbu. Chystám se na týdenní pobyt u Lago di Garda a nikdy předtím jsem v této části Itálie nebyl, takže mě zajímají tipy na dobré ubytování v lokalitě (beru jak vlastní vaření, tak i doporučení stran útulného místa s polopenzí). Můj časový plán je první týden v červenci, ale pokud máte pocit, že i jiný termín (trochu mimo hlavní sezónu) je vhodný k výletům a občasnému koupání - beru. :) No a chci tam jet autem, takže ocením i doporučení stran dopravy, či případné zajímavosti "na cestě". Kdyžtak i přes SZ, a't to tady netapetujeme informacemi, které nikoho jiného nezajímají. :) Díky moc!

Ked ešte nemáš vybrané tak pozri tu : http://zanzanu.it/en/apartments/

http://www.marzadrihotels.it/lakegarda/apartments.html

s detmi nevinechať Gardaland, potom určite Siermione , Limone sul Garda, z Malcesine lanovkou na Monte Baldo ....

Odesláno

Ahoj pánové,

Přes léto uvažujeme s mojí drahou polovičkou, navštívit jižní Čechy, základnu bych viděl v Českém Krumlově. Máte nějaký tip na ubytování? Manželka bude v 7 měsíci těhotenství takže jen takový týden.

Díky za rady a tipy.

Odesláno

sem tam byl jednou a tak se zrubal, ze mam vokno vod prijezdu do vodjezdu, ale prej je to tam pekny, rikala draha. spala teda s holkou v pokoji, ja spal na zemi v obyvaku, tak me pak bolely zada..

Akorát tam občas pěkně smrdí kravín co je v JZD hned za rohem

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nějaký tip na ubytko v Adržpachu/ Teplicích? Chtěl bych vyrazit s rodinou tak na 14 dní to těch míst. Čisto, dobrý jídlo, místo na kola....

Odesláno

Tady zrovna sedím u vstupu do Teplických skal na pivku a je tady toto a Severka ;-) 14 dní je docela dost, chce to střídat města, pokud do Vašeho programu zařadíš i Broumov, mám tam vybavený apartmán, pokud by jste měli zájem bydlet jako doma tak dej vědět přes Sz. Ale dopředu, mám léto dost obsazené.

post-364-0-39024300-1465129163_thumb.jpg

Odesláno

Pánové nebyl jste někdo v poslední době v Estonsku/Finsku - potřeboval bych info o cenách, možnostech ubytka a zajímavostech kam se podívat..a jak to nakombinovat..díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...