nickolas Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 (upraveno) Na lehci tury se jezdi do Polabi Otevri mapu a kdekoliv pobliz zubacky. Strbske, Smokovec, Lomnice... Super je Popradske, Zelene pleso. Je tam toho mraky a vsechno bez auta - tim stejne za "mesto" nemuzes.Edit: ale pokud nechces do skal, tak bych se na Vysoke vyprdnul a jel do Nizkych, nebo na Fatru. Slovensky raj je taky super. Upraveno 25. července 2017 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Prosím poraďte kde se ubytovat ve Vysokých Tatrách budu bez auta takže nějaké ideální strategické místo na lehčí túry, je v plánu jet i na Lomnici štít. Ubytování pro dva . Předem děkuji za rady Asi to nesplňuje skoro nic, ale nám se tam tak moc líbilo, že musím doporučit i v porovnání s Grand Hotelem Praha v Lomnici http://www.sliezskydom.sk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Prosím poraďte kde se ubytovat ve Vysokých Tatrách budu bez auta takže nějaké ideální strategické místo na lehčí túry, je v plánu jet i na Lomnici štít. Ubytování pro dva . Předem děkuji za radyPokud Ti nevadí skromnější ubytování, zkus se podívat např. na Aplend, mají v nabídce studia, chatky či apartmány ve Veľkém Slavkovu, Starém Smokovci či Tatranské Lomnici. Pokud budeš úplně bez auta, pak do Popradu se dá dojet i Pendolinem a pak pokračovat místní elektrickou dráhou, na kterou lze koupit permanentku (případně možné ještě laciněji to lze pořídit spolu s lístkem na Pendolino) a která přes Veľký Slavkov jezdí do Starého Smokovce a odtud pak na Štrbské Pleso nebo do Tatranské Lomnice. Ubytování je většinou v dosahu 5-10 minut od železniční stanice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Pro nenáročné v Tatrách doporučuju hotel Urán nebo Hutník , Tatranské Matliare- kousek do Tatranské Lomnice, na lanovku na Lomnickej štít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 playa del muro..to je super tip... krásna plytká pláž kilometre dlhá až po Alcudia port... bol som niekoľkokrát v hotely Condessa de la Bahia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 to je super tip... krásna plytká pláž kilometre dlhá až po Alcudia port... bol som niekoľkokrát v hotely Condessa de la Bahiajo, ja mam teda radeji rusnejsi mista, treba s'arenal, ale na tomhle ostrove si temer kazdy najde to svy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 jo, ja mam teda radeji rusnejsi mista, treba s'arenal, ale na tomhle ostrove si temer kazdy najde to svy..My byli s polovickou na Mallorce az v rijnu a bylo to skvely. Byli jsme v oblasti Cala romantica/Cala mendia, kousek od tech dracich jeskyni a byli jsme s vyberem spokojeni. Na tom severu se me hodne libil jeste nad mestem Alcudia ten Port de Pollença. Je tam tolik hezkych mist, ze to fakt nejde jednoznacne urcit Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Sem byl asi na špatný Playa del Muro koncem května tenhle rok, páč to bylo narvaný turistama vyvrhnutejma z rezortů, co celou pláž lemujou, nechyběli ani klasický prodavači cetek. Oblast kolem Palmy jako Palmanova, Magaluf pro mě byla teda naprostý utrpení, bar na baru, řvoucí britská mládež.. nic pro mě, vrátili sme se k autu a jeli radši pryč.Jediná oblast, co se docela dala, tak byl východ a jihovýchodně pak třeba Es Trenc, ale nedokážu si to představit v sezóně. Musím říct, že Mallorca mě teda nikterak zvlášť nenadchla.Úplně teda tomuhle doporučení nerozumim, když tommas4 chtěl vyloženě něco bez letovisek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Sem byl asi na špatný Playa del Muro koncem května tenhle rok, páč to bylo narvaný turistama vyvrhnutejma z rezortů, co celou pláž lemujou, nechyběli ani klasický prodavači cetek. Oblast kolem Palmy jako Palmanova, Magaluf pro mě byla teda naprostý utrpení, bar na baru, řvoucí britská mládež.. nic pro mě, vrátili sme se k autu a jeli radši pryč.Jediná oblast, co se docela dala, tak byl východ a jihovýchodně pak třeba Es Trenc, ale nedokážu si to představit v sezóně. Musím říct, že Mallorca mě teda nikterak zvlášť nenadchla.Úplně teda tomuhle doporučení nerozumim, když tommas4 chtěl vyloženě něco bez letovisek... tak ako píše montemar na mallorce si nájde každý svoje... Ale ísť do Magalufu a očakávať minimum ľudí je ako ísť na Staromák a čudovať sa že koľko je tam turistov... Pre pokojnejšiu dovolenku je Alcudia a St. Polenca na severe ostrova. A more je na Mallorce nádherné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Tak každému vyhovuje něco jiného, Mallorcu mám za sebe zcela vyloučenu, celé je to jeden velký party ostrov,ale myslím že jsem úspěšně našel malej ostrov ve středozemním moři kde by to mohlo být fajne, ještě řešíme dopravu, když to klapne tak se podělím o zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 tak ako píše montemar na mallorce si nájde každý svoje... Ale ísť do Magalufu a očakávať minimum ľudí je ako ísť na Staromák a čudovať sa že koľko je tam turistov... Pre pokojnejšiu dovolenku je Alcudia a St. Polenca na severe ostrova. A more je na Mallorce nádherné... Eh... no zbejvalo mi pár hodin před odletem, takže sem chtěl bejt blíž letišti, jinak sem se poflakoval celou dobu na východě v malejch plážích mimo rezorty, jeden kamarád mi to bohužel doporučil, že to tam měl kdysi oblíbený.Ale věřim, že třeba v tom září se tam dá najít něco pěknýho. Tak každému vyhovuje něco jiného, Mallorcu mám za sebe zcela vyloučenu, celé je to jeden velký party ostrov,ale myslím že jsem úspěšně našel malej ostrov ve středozemním moři kde by to mohlo být fajne, ještě řešíme dopravu, když to klapne tak se podělím o zkušenost. Tak držím palce, ať to klapne. Určitě dej pak vědět. Taky bych si někam docela odskočil, ale asi to nechám až na září právě kvůli sezóně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Tak každému vyhovuje něco jiného, Mallorcu mám za sebe zcela vyloučenu, celé je to jeden velký party ostrov,ale myslím že jsem úspěšně našel malej ostrov ve středozemním moři kde by to mohlo být fajne, ještě řešíme dopravu, když to klapne tak se podělím o zkušenost.Formentera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Hlavně nenechávejte lehátka na pláži přes noc. http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/v-makarske-se-vyporadali-s-lidmi-kteri-blokovali-misto-na-plazi/1510411 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Hlavně nenechávejte lehátka na pláži přes noc. http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/v-makarske-se-vyporadali-s-lidmi-kteri-blokovali-misto-na-plazi/1510411Plně s tím souhlasím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Formentera Hele to taky nevapadá zle, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 to ja vim, akorat musis trajektem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 trajekty jsou prej óká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 (upraveno) trajekty jsou prej óká Ešte ma napadla Ibiza. Bol som 2 x a 2005 sme mali s manželkou auto a chodili po maličkých zašitých plážach kde snáď na každej ešte boli zbytky hipisáckych obydlí a minimu ľudí... Ako destináciu odporúčam Santa Euláliu, kde nie sú diskotéky, auto a každodenný trip na inú pláž... Upraveno 27. července 2017 uživatelem tommi_d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Prosím poraďte kde se ubytovat ve Vysokých Tatrách budu bez auta takže nějaké ideální strategické místo na lehčí túry, je v plánu jet i na Lomnici štít. Ubytování pro dva . Předem děkuji za rady my jezdíme párkrát do roka na Štrbské Pleso (výhoda pro někoho může být i dostupnost Pendlínem/Regiem do Štrby) a to do hotelu Panorama a spokojenost. Teď budeme po poprvé zkoušet hotel Crocus...(dostali jsme voucher). Štrbské Pleso je na zubačce, vede tam dost turistických tras po okolí a dá se tam dobře "kávičkovat" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 (upraveno) Nějaký typy kam v berlíně? Ideálně zhyralosti. A kde koupit trávu do sz. Díky Upraveno 27. července 2017 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se