laskajefajn Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Mamut je moje oblibena znacka Afri.Vcetne bot. Jinak dnes relax u vody. Dnes do 3 do rana na báru...boli palice jeste ted. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 To snad aby ses zeptal jeho,woe .Kde to v tom psím počasí couráš?Malé ranní výstupy pro vyhládnutí v Teplických skalách, už se těším na řízek a jedno orošený :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Kluci: jak to je s internet.pripojenim na palube? Ja jsem ted zaplatil 2 eura v letadle s tim ze budu moc na data a ono to byla jejich virtualni sit tzn.filmy,alba pisnicek apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Kluci: jak to je s internet.pripojenim na palube? Ja jsem ted zaplatil 2 eura v letadle s tim ze budu moc na data a ono to byla jejich virtualni sit tzn.filmy,alba pisnicek apod.Záleží na aerolinkach - Emirates 20 MG a 2 hodiny zdarma, jinak 150 MG za cca 10$,potom ještě jeden tarif (ten si nepamatuji) když jsem letěl na Sál (s Portugalcema TAP) tak nic nenabízejí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Austrian 12eur. Smartwings nevim, jestli ma data nahore.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Norwegian zdarma, ale funkčnost žádnej zázrak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Smartwings má velký prd, to jejich "wi-fi" slouží pouze k připojení na systém zábavy na palubě, nikoliv na připojení k internetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Záleží na aerolinkach - Emirates 20 MG a 2 hodiny zdarma, jinak 150 MGco to je MG? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 co to je MG?nejspíš to samé jako MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 To nemoze byt to same predsa som myslel ze na air palube maju nejake specialne metricke jednotky kvoli neviemcomu, preto sa pytam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Nemáte kluci někdo zkušenost s tímto resortem Zante Royal resort na Zakynthosu? Děti viděli video a už nechtějí cuknout, na všechno dalšího co jim ukážu říkají blbý, blbý, no znáte to. Je to docela velký na můj vkus, ale co bych pro ty caparty neudělal, vyžití tam bude pro ně asi hafo, to je zase pravda...a navíc budeme mít celý týden k dispozici auto na poznávání ostrova. https://hotel.invia.cz/recko/zakynthos/zante-royal-resort-waterpark/?gclid=CjwKCAjwvNXeBRAjEiwAjqYhFnlbvBdLXiwNys_xHgZhfkmyZGUFaqcKkDnk6MknNqCUwFjlWk7oDhoCgNQQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 co to je MG?Jo MBJsem na palubě, tak upřesním cenik:-free 20MB a 2 hodiny -člen programu 150 MB/6,99$-člen programu 500 MB/14,99Funguje od vystoupani do 10 000 stop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Aha dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Nemáte kluci někdo zkušenost s tímto resortem Zante Royal resort na Zakynthosu? Děti viděli video a už nechtějí cuknout, na všechno dalšího co jim ukážu říkají blbý, blbý, no znáte to. Je to docela velký na můj vkus, ale co bych pro ty caparty neudělal, vyžití tam bude pro ně asi hafo, to je zase pravda...a navíc budeme mít celý týden k dispozici auto na poznávání ostrova. https://hotel.invia.cz/recko/zakynthos/zante-royal-resort-waterpark/?gclid=CjwKCAjwvNXeBRAjEiwAjqYhFnlbvBdLXiwNys_xHgZhfkmyZGUFaqcKkDnk6MknNqCUwFjlWk7oDhoCgNQQAvD_BwERecenze nic moc...co mas za priority při výběru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Recenze nic moc...co mas za priority při výběru?Hlavně vyžití pro děti. Budeme hodně cestovat po ostrově, který jsem projel křížem krážem, takže vím přesně kam, co a jak. Ale když se vrátíme odpo na hotel, tak chci aby se nenudili, i taková ta soukromá malá pláž se mi zamlouvá. Na recenze dávám pouze od známých lidí, protože samozřejmě známe všichni recenze typu moc teplo, moc řecké jídlo a jiné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Na clanek se vyser, ma chot je lekar a rika, ze to co rikas je kokotina A takhle my si létáme kamaráde, cha, to je zase akce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Hlavně vyžití pro děti. Budeme hodně cestovat po ostrově, který jsem projel křížem krážem, takže vím přesně kam, co a jak. Ale když se vrátíme odpo na hotel, tak chci aby se nenudili, i taková ta soukromá malá pláž se mi zamlouvá. Na recenze dávám pouze od známých lidí, protože samozřejmě známe všichni recenze typu moc teplo, moc řecké jídlo a jiné :-)dyť tam nic není kromě starýho olivovníku na kopci ...... vem děti rači na malé divy ....https://www.novinky.cz/cestovani/488009-na-maledivach-otevreli-prvni-podvodni-vilu-na-svete.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Pěkný pokojíček :-) Ale to už radši jednou na Zanzibar....jednou....za pár let. Jinak Zakynthos miluju, byl jsem tam dvakrát a pokaždé si to náramně užil, pro děcka ideální záležitost. Ta fabrika nahoře, no uvidíme, ale jinak ostrov parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Afri, jestli tam pojedeš, tak pak dej vědět jak jsi byl spokojený, nevypadá to pro děcka špatně, zajímala by mě recenze... Já byl letos s rodinou v Zatonu v HR a pro děcka naprostá paráda, hlavně blízko a autem, protože jsme s malou ještě nechtěli letět. Když chytně hysterák, tak si myslím, že by nás z letadla fakt vyhodili i ve vzduchu Jinak cca 4 roky zpět jsem byl s ženou na Rhodosu a velká spokojenost, chceme se tam s dětma vrátit. Celý ostrov se dá projet za cca 2-3 dny a je tam dost památek i přírodní rezervace - Lindos, starý město Rhodos (tam byl tuším Omega butik ), Prasonisi (jednu pláž tam omývají z různých stran 2 moře), údolí motýlů, .... co mě fascinovalo bylo, jak je tak relativně malej ostrov různorodej. Pro děcka byl super aquapark ve Faliraki kterej je dle tripadvisor nejlépe hodnocený v Řecku a jestli se nepletu, tak měl být i největší - na to bys děcka utáhnout mohl. Hotel úplně neumím doporučit, my bydleli na Affandou beach a v té době OK, pro děcka by to ale tolik nebylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Neměl by pls někdo tip na něco podobného tomuto? https://www.vnebi.czPodobnost myšlená prostředím, něco co je pěkně zakomponované do přírody, ale třeba ne až tak přehnané, todle mi přijde až moc vystrojené, nebo jak to říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se