Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Kluci: jak to je s internet.pripojenim na palube?

Ja jsem ted zaplatil 2 eura v letadle s tim ze budu moc na data a ono to byla jejich virtualni sit tzn.filmy,alba pisnicek apod.

Záleží na aerolinkach - Emirates 20 MG a 2 hodiny zdarma, jinak 150 MG za cca 10$,potom ještě jeden tarif (ten si nepamatuji) když jsem letěl na Sál (s Portugalcema TAP) tak nic nenabízejí)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáte kluci někdo zkušenost s tímto resortem Zante Royal resort na Zakynthosu? Děti viděli video a už nechtějí cuknout, na všechno dalšího co jim ukážu říkají blbý, blbý, no znáte to. Je to docela velký na můj vkus, ale co bych pro ty caparty neudělal, vyžití tam bude pro ně asi hafo, to je zase pravda...a navíc budeme mít celý týden k dispozici auto na poznávání ostrova.

https://hotel.invia.cz/recko/zakynthos/zante-royal-resort-waterpark/?gclid=CjwKCAjwvNXeBRAjEiwAjqYhFnlbvBdLXiwNys_xHgZhfkmyZGUFaqcKkDnk6MknNqCUwFjlWk7oDhoCgNQQAvD_BwE

post-364-0-30903800-1540747390_thumb.jpg

post-364-0-99047500-1540747394_thumb.jpg

post-364-0-95722900-1540747399_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nemáte kluci někdo zkušenost s tímto resortem Zante Royal resort na Zakynthosu? Děti viděli video a už nechtějí cuknout, na všechno dalšího co jim ukážu říkají blbý, blbý, no znáte to. Je to docela velký na můj vkus, ale co bych pro ty caparty neudělal, vyžití tam bude pro ně asi hafo, to je zase pravda...a navíc budeme mít celý týden k dispozici auto na poznávání ostrova.

https://hotel.invia.cz/recko/zakynthos/zante-royal-resort-waterpark/?gclid=CjwKCAjwvNXeBRAjEiwAjqYhFnlbvBdLXiwNys_xHgZhfkmyZGUFaqcKkDnk6MknNqCUwFjlWk7oDhoCgNQQAvD_BwE

Recenze nic moc...co mas za priority při výběru?

Odkaz ke komentáři

Recenze nic moc...co mas za priority při výběru?

Hlavně vyžití pro děti. Budeme hodně cestovat po ostrově, který jsem projel křížem krážem, takže vím přesně kam, co a jak. Ale když se vrátíme odpo na hotel, tak chci aby se nenudili, i taková ta soukromá malá pláž se mi zamlouvá. Na recenze dávám pouze od známých lidí, protože samozřejmě známe všichni recenze typu moc teplo, moc řecké jídlo a jiné :-)

Odkaz ke komentáři

Hlavně vyžití pro děti. Budeme hodně cestovat po ostrově, který jsem projel křížem krážem, takže vím přesně kam, co a jak. Ale když se vrátíme odpo na hotel, tak chci aby se nenudili, i taková ta soukromá malá pláž se mi zamlouvá. Na recenze dávám pouze od známých lidí, protože samozřejmě známe všichni recenze typu moc teplo, moc řecké jídlo a jiné :-)

dyť tam nic není kromě starýho olivovníku na kopci ...... vem děti rači na malé divy ....https://www.novinky.cz/cestovani/488009-na-maledivach-otevreli-prvni-podvodni-vilu-na-svete.html

Odkaz ke komentáři

Pěkný pokojíček :-) Ale to už radši jednou na Zanzibar....jednou....za pár let. Jinak Zakynthos miluju, byl jsem tam dvakrát a pokaždé si to náramně užil, pro děcka ideální záležitost. Ta fabrika nahoře, no uvidíme, ale jinak ostrov parádní...

Odkaz ke komentáři

Afri, jestli tam pojedeš, tak pak dej vědět jak jsi byl spokojený, nevypadá to pro děcka špatně, zajímala by mě recenze...

Já byl letos s rodinou v Zatonu v HR a pro děcka naprostá paráda, hlavně blízko a autem, protože jsme s malou ještě nechtěli letět. Když chytně hysterák, tak si myslím, že by nás z letadla fakt vyhodili i ve vzduchu  :death: 

Jinak cca 4 roky zpět jsem byl s ženou na Rhodosu a velká spokojenost, chceme se tam s dětma vrátit. Celý ostrov se dá projet za cca 2-3 dny a je tam dost památek i přírodní rezervace - Lindos, starý město Rhodos (tam byl tuším Omega butik :)), Prasonisi (jednu pláž tam omývají z různých stran 2 moře), údolí motýlů, .... co mě fascinovalo bylo, jak je tak relativně malej ostrov různorodej. Pro děcka byl super aquapark ve Faliraki kterej je dle tripadvisor nejlépe hodnocený v Řecku a jestli se nepletu, tak měl být i největší - na to bys děcka utáhnout mohl. Hotel úplně neumím doporučit, my bydleli na Affandou beach a v té době OK, pro děcka by to ale tolik nebylo...

Odkaz ke komentáři

Neměl by pls někdo tip na něco podobného tomuto? https://www.vnebi.cz

Podobnost myšlená prostředím, něco co je pěkně zakomponované do přírody, ale třeba ne až tak přehnané, todle mi přijde až moc vystrojené, nebo jak to říct :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...