Frantik Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Ja děkuji a řemen sedí na Panerai, jak prdel na hrnec :-) Doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Znovu skvělý řemínek na zakázku, nemohu, než doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Obchod typu hodinkového.Vše v pořádku, rozumná domluva, rychlost komunikace i odeslání na jedničku.I já mohu doporučit.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Skvelej přístup a skvelej řemen. Doporucuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Fantázia Spracovanie , ochota , možnosť customizacie všetko na AAAAA Moc dik a nebolo to naposledy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Neproběhl sice další obchod, ale rád bych ocenil, že když se dodatečně objevil menší zádrhel, kolega se zachoval férově, nedělal mrtvýho brouka a postavil se tomu čelem. Tak to má být.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Řemínky od habaděje už jsem přestal počítat. S čím se však dá počítat vždy, je skvělá práce a komunikace. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Super komunikácia, rýchla dohoda a ešte sa mi ponúkol, že mi vyrobí remienok. Za mňa palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Jirka mi po skvele predchozi komunikaci udelal remeny na PAMy presne podle mych pozadavku.Nadherna prace, skvely pokec, vse opet na jednicku podtrzenou.Moc diky a fotky dam do Jirkova vlakna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Dík Jirkovi za super řemen na stojedenáctky.Vše na 1* a už se těším na další spolupráci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Koupil jsem hodinky, sice žádný HH kousek, ale vše proběhlo na 1*. Popis seděl, bleskurychlé odeslání bez čekání na platbu, prostě pohoda a důvěra, vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Konečně jsem svého “dvorního” kůže-mistra poznal in persona, a dokonce ani o novej řemen nešlo. Obchod (prodej) proběhl podle domluvy, jako bonus fajn pokec. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Opäť parádne remienky. Za mňa spokojnosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konnan Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Super řemeny a super přístup, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Další parádní řemen! Díky moc a už se pomalu těším na další? Jirko, super práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Nošení dříví do lesa, ale další tři parádní řemeny na PAMy. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 každý řemen, co mi Jirka dělal, byl na jedničku s hvězdičkou. Krása, kvalita, super přístup a o pohodlnosti ani nemluvím. Díky Jirko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Tak už nevím jak víc chválit, ale každej další řemen od Jirky je lepší a lepší . Díky za skvělou práci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Děkuji za perfektní řemen a moc rád se zase ozvu. A oceňuji velmi vstřícnou komunikaci a trpělivost se mnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distar Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 @habadej Jirka je velký gentleman. Velmi rychlá a příjemná komunikace. Řemen je perfektní! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se