farkyostrava Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Pohodový obchod, rychlá komunikace, bezvadně zabaleno..... Farky doporučuje
dawe009 Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Odesláno 3. května 2020 Pro Tomáše bych rád napsal něco speciálního, protože je to jeden z nej lidí, co jsem tu osobně potkal. Potřetí jsme spolu obchodovali a nakonec všechny ty hodinky a prachy vlastně ani nebyly tak důležitý, protože se s ním především vždy rád potkám. Z obchodu, který samozřejmě proběhl perfektně a věřím že k oboustranné spokojenosti, bylo hodinové posezení u rybníka, bez roušek a fajn pokec o hodinkách i o životě. Skvělý přístup, vstřícnost, lidskost, férovost a rovný přístup chlapa..velmi si toho cením Tome. Buď zdráv.
actionman1 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 Všetko tak ako ma byt, seriózny prístup, hodinky podľa popisu a bezpečne zabalené. Odporúčam
lucid Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Odesláno 26. května 2020 Děkuji, všechno v nejlepším pořádku.
Argon Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Odesláno 17. července 2020 Vše v naprostém pořádku, perfektní komunikace po zprávách a při oboním setkání super pokec. Nakonec odešel s jinýma hodinkama, které jsem vzal s sebou na ukázku a porovnání . Můžu jen doporučit Každopádně vyřešena otázka co zaujme víc - Breitling Shark na tahu nebo Breitling Superocean na kůži
actionman1 Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2020 Vsetko tak ako ma byt. Top spokojnost a top pristup. Odporucam a tesim sa opät niekedy
prischera Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2021 Perfektni domluva, fajn pokec. Dik a kdykoliv zas.
jonyyy Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Odesláno 14. června 2021 Díky moc za rychlý a bezproblémový obchod! Snad zas někdy..
VintageLover Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2021 S Tomášem se velmi rád potkávám. Je to neskutečný sympaťák. Jsem moc rád za to, že jsme se mohli opět setkat. I díky tomuto jsem velmi rád, že můžu být součástí této komunity. Další náš obchod a vše proběhlo na výbornou. Moc děkuji a budu se těšit příště.
shadepirat Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2021 Super domluva i předání hodinek. Díky moc!
Skopky-Sonny Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 Za mě velmi slušnej, férovej a upřímnej chlap, tak to má podle mě být. Díky Tome za obchod a snad se někdy zase potkáme. Věřím, že si určitě budeme mít co říct
Snekofon Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Odesláno 21. května 2022 Díky Tome stejně jako ostatní - rychlá komunikace, platba, vše dle nejlepšího standardu očekávaného od členů fóra!
Ada_CZ Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Odesláno 27. července 2022 Ahoj, mohu poreferovat perfektní zkušenost z obchodu na dálku. Velmi objektivní a otevřené zhodnocení stavu a příjemná komunikace. Díky
Barbossa Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2022 Taky se připojuji k superlativům , bezva zabaleno , bezva domluva , prostě bezva obchod Díky.
JayB Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Odesláno 29. září 2022 Jak se mohl zapomenout tady něco napsat k obchodování s Tomášem? Díky němu je můj hodinkovník sice o pár kusů pestřejší, ale mnohem větší radost mám z naších setkání. Dvakrát jsme se chtěli jen narychlo sejít po práci a pokaždý z toho byl průšvih, protože jsme se totálně zakecali. Tom je opravdu velmi fajn a jelikož to sem patří, tak musím i zmínit, že je co se týče obchodu neuvěřitelně fér a vstřícný, ale to už pak opravdu není tak důležitý když ho poznáte osobně.
Tomas8 Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2022 Bezva rychlý obchod, skvělá domluva, vše dle dohody a navrch bezva pokec. Díky a zase někdy příště. T.
petr4612 Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2023 Také se připojuji s kladným hodnocením. Perfektní domluva a bezproblémové osobní předání i s krátkým hodinkovym pokecem. Děkuji za obchod a budu se těšit na příště.
VintageLover Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Odesláno 24. května 2023 Děkuji Tomovi za slova chvály v mém hodnotícím vlákně. Bylo to příjemné setkání, které uteklo velmi rychle. Příště doufám v setkání už na nějakým sraze. Máš krásnou a smysluplnou kolekci. Ještě jednou díky, Tome.
mysteryman69 Odesláno 1. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2024 pohodovy obchod rychla domluva vse jak ma byt
R4B4 Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 Rychlá dohoda, bezproblémový průběh, děkuji Tomovi za obchůdek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se