Kristian.nov Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Ahoj,tak se mi zastesklo po Seiko Spirit, který jsem kdysi pustil dál a jak jsem pátral kde bych pořídil klasický SRB033 Narazil jsem na zřejmě nový model Spiritu SRB 021 Trošku to ve mě hlodá, zatím vedou klasický 033, ale nejsem si stopro jist. Co myslíte vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Ty druhé se mi zdají více sportovnější,ty první /SARB 033/ zase více elegantnější,tak si vyber :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Jednoznačně starší 033. To původní pouzdro je pěknější, uhlazenější. Na těch nových mi vadí ochrana korunky a hrana na nožkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 ...za mě 033. Maj hezčí ručky i tah... A propos taky se mi po nich často stejská :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 V 11. 9. 2013 v 14:09, Radimk napsal: Jednoznačně starší 033. To původní pouzdro je pěknější, uhlazenější. Na těch nových mi vadí ochrana korunky a hrana na nožkách.Ochranu korunky taky nemusím.Souhlas s Radimem, za mě SARB033. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 021 a spol. nejsou nový Spirity, na trhu jsou docela dlouho a mám takový pocit, že některé barevné varianty (hnědá) se už nevyrábějí. Jsou trochu výraznější než 033, mně osobně to sedí víc, ale samozřejmě záleží na vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Pouzdro mají jednoznačně lepší 033ky, ale ten cifr a ručky 021 mají něco do sebe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Jen detail, Spirit se označovaly hodinky ze série SCVS. Nové SARB už jsou z lajny Mechanical. No a jaké vzít? Podle mého jsou neodolatelné SARB035, pokud je černý ciferník nutnost, tak se mi zdají lepší SARB023. Taky zpracováním budou trochu výš. Mimochodem SARB045 s modrým ciferníkem už taky není ve výrobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Černé jsem měl, ale jednoznačně nejlepší naživo byly ty s modrým cifrem, pokud máš možnost je sehnat, šel bych do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Zober 021, kvalitou spracovania puzdra a tahu su na tom lepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Ty nové mají nádhernou barvu ciferníku, ale naživo se dost lesknou. Jako že opravdu hodně, vypadá to, jak kdyby byly indexy z kamenů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Já osobně bych šel do SARB033. Vzhledem k tomu, že SARB021 jsem neviděl naživo, tak jen dle fotek soudím, že postrádají lumi na indexech a ručičkách. Ne že by to v téhle kategorii nějak vadilo, oproti potápkám je tam spíš sporadicky, ale bez lumi mi to tyhle hodinky trochu sráží z kategorie univerzálek. Navíc se mi na 033 strašně líbí, jak se ta světlá lumi barva odráží za denního světla pod určitým úhlem a jsou vidět jen ty malé cuplíky a čárky ručiček. Nevím, jak to napsat, ale bylo to tady na foru někde nafoceno. To byl i hlavní důvod, proč jsem nakonec zvolil tmavý cifr, i když jsem toužil po světlém, tedy SARB035. Ale jinak i 021 mají něco do sebe, ale mě osobně se moc nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 021 mi podle fotek moc nesedí, vše na cifru je nějak moc tlusté (indexy, ručíčky, ..) a už to ztrácí tu nenucenou eleganci, které si na SARBech vážím nejvíc. 033 už jsi měl, takže být tebou, zkusím 035, ten světlý cifr je fakt parádní, budeš to mít jako hezkou "protiváhu" k moonům a Autavie určitě žárlit nebudou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 No, mi motáte zase hlavu Každopádně díky za osvětu, za názory a za tipy... Ještě se zeptám, nějaké linky kde je nejlépe pořídit? O pár vím, ale třeba znáte lepší... (i když nejraděj bych je pořídil tady na fóru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 2 x jsem bral higuchi-inc.com a vše proběhlo naprosto v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 ehm, sice trochu mimo, ale co tyhle orienty?jsou i s černým, jinak strukturovaným ciferníkem.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63241-orient-star-wz0061dv-dv02003w/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 V 12. 9. 2013 v 9:16, lub napsal: ehm, sice trochu mimo, ale co tyhle orienty?jsou i s černým, jinak strukturovaným ciferníkem.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63241-orient-star-wz0061dv-dv02003w/ No krásně obšlehlý Omega AT...:-) Vypadají pěkně, ale nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 V 12. 9. 2013 v 9:09, ggrand napsal: 2 x jsem bral higuchi-inc.com a vše proběhlo naprosto v pořádku. Díky, proč mají u 033 v popisu že WR je 50m a že sklo neni safír? http://www.higuchi-inc.com/Spilitmecha.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Protože to je chyba. Neboj, je jenom jedna verze. Nevím, jestlis u nich něco kupoval, ale vyplní se ten formulář na dotaz, jestli to mají skladem, oni odepíší a pak přes paypal napíšu co přesně chci a odešlu společně s penězi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Higuchi bude asi nejlevnější, pokud chceš nové. Jen ta komunikace je poslední dobou trochu zdlouhavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se