Dzos Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Copak Ti má přijít ze států? Jsem hrozně zvědavej. Budeš brzo starej Taková pecka, jaký vytahuješ z klobouku ty, to rozhodně nebude .Ale tak jo, drobná nápověda. Chronograf, manuální nátah, 60. léta, na dnešní dobu podměrečný rozměr (38 mm), švýcarská firma s divným dvouslovným jménem, co dělala (dělá) hodně pro státy a vojsko. No jo, pod vlivem se to přihazuje tak nějak samo ...
VintageLover Odesláno 18. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Tak to se nechám překvapit, protože mě napadají jen názvy jako Baume & Mercier, a to je blbost.
Vladan Synek Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Tak po tom co jsem posvihl bullheadi vikend, dneska zase na ruce...
kuncák7 Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Jak tady probíhá ta seiko bullheadí masáž, tak se mě začínaj líbit čím dál víc, nebezpečně víc .
Vladan Synek Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Jak tady probíhá ta seiko bullheadí masáž, tak se mě začínaj líbit čím dál víc, nebezpečně víc . hlavně se fakt příjemně nosí, díky tvaru pouzdra sedí perfektně připlácnuté na zápěstí... Ale jestli Bullheady, tak v hnědé!
Honza.manta Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Už s těma bejčíma hlavama běžte někam. Šilhám po nich už dlouho a teď se to nějak kumuluje. Fuj na to!!!!
guzmic Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Jak tady probíhá ta seiko bullheadí masáž, tak se mě začínaj líbit čím dál víc, nebezpečně víc .Bulíky jsou parádní hodinky nemají chybu. :-)
guzmic Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 hlavně se fakt příjemně nosí, díky tvaru pouzdra sedí perfektně připlácnuté na zápěstí... Ale jestli Bullheady, tak v hnědé! Jedině modré, hnědé jsou pro holky :-)
Vladan Synek Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Jedině modré, hnědé jsou pro holky :-) A sakra... do teď jsem byl se svým genderem docela spokojený a teď toto a nebo se to dá v kontextu tohoto vlákna pochopit tak, že je mám dát mojí a sobě koupit nějake Heuery B je správně?
guzmic Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 A sakra... do teď jsem byl se svým genderem docela spokojený a teď toto a nebo se to dá v kontextu tohoto vlákna pochopit tak, že je mám dát mojí a sobě koupit nějake Heuery B je správně?Přesně tak jsem to myslel. :-) Tvojí by určitě slušely a jak by se o ně starala když by věděla co taková hračka stojí :-D
guzmic Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Hnědá je fajn Je fajn ale na modrou prostě nemá. B-) Konec hlášení v ruském jazyce
guzmic Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Hou, hou kovboji. Ale ne dělám si srandu obě varianty jsou parádní :-) už domlouvám doktora těm mojím
Anela Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 co takhle oživit vlákno vintage-chrono srazu?
bubuking Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 koupil - nosil -radoval - napsal recenzi do chlubírny - z nerozvážnosti prodal - vzpomínal - litoval - a když přišla možnost zase koupil /jiný kousek/ - a dneska přišly ..těžko říci, jestli jsem měl větší radost když jsem je kupoval poprvé či teď.....toto je můj vztah k Chronostopům ..
guzmic Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 koupil - nosil -radoval - napsal recenzi do chlubírny - z nerozvážnosti prodal - vzpomínal - litoval - a když přišla možnost zase koupil /jiný kousek/ - a dneska přišly ..těžko říci, jestli jsem měl větší radost když jsem je kupoval poprvé či teď.....toto je můj vztah k Chronostopům .. Jsou naprosto nadherné. Velká poklona
financ Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 koupil - nosil -radoval - napsal recenzi do chlubírny - z nerozvážnosti prodal - vzpomínal - litoval - a když přišla možnost zase koupil /jiný kousek/ - a dneska přišly ..těžko říci, jestli jsem měl větší radost když jsem je kupoval poprvé či teď.....toto je můj vztah k Chronostopům .. Chocholoušek by měl radost. Jen tak dál
malda Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Taky jsem měl u těch chronostopů prst na spoušti, ale nakonec jsem se ovládl... Moc hezké to máš!
straspol Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Ty bejci jsou neskutečné trápení, dlouhotrvající stupňující se muka, taková ve vlnách přicházející stále intenzivnější trýzeň. Prostě peklo, ze kterého vede ven jen jedna jediná cesta. Budu si je asi muset pořídit ..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se