JaRooN Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Úplně by stačil jeden... Kolik jsem měl dát smajlíků?
zbuddy Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Ta vpravo má postavu a obličej Chýlkové...
Lamiczka Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Což mi připomnělo, že jsem si o víkendu pořídil Rivaly a měl bych si to pustit Jinak pěknej malej pátek, koukám, že holky se moc neholily....
Návštěvník LukeD Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Já jsem věděl, že se někdo chytne. Kolik jsem měl dát smajlíků?Nic ve zlým, chápu, já se někdy po ránu taky pomalu rozjíždím <gramaticke okenko>Na emotikony se klidně vyser. Před nástupem internetu žádné neexistovaly a zvládali jsme to i bez nich. Pokud chceš v psaném textu vyjádřit zlehčení, ironii apod., stačí dát inkriminované slovo do uvozovek. Věřím tomu, že kdybys napsal (jméno už si "nepamatuju"), tak se s dost velkou pravděpodobností nikdo nechytí. Škoda jen, že velká část lidí tuto funkci uvozovek buď nezná, nebo úspěšně ignoruje.</gramaticke okenko>
5etter Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Tento způsob použití uvozovek, zdá se mi poněkud nešťastným. Smajlíka bych považoval za vhodnějšího, ale proč sakra každej vtip zvýrazňovat smajlíkem, aby ctěné obecenstvo pochopilo, že se má smát a tleskat? Mně se právě nejvíc líbí ironický humor prezentovaný s vážnou tváří, takže divák neví, jestli to myslíš vážně nebo ne. Za nedostižné mistry tohoto stylu považuju instanta s McStingera. Často s tímto stylem ale narážím i v osobním životě, takže vaše rozhořčení chápu.Tím bych tuto off topic diskuzi ukončil a nechal zde opět prostor pro hodinky se stopkama, starý auta, kozy a bobry
zbuddy Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 prostor pro hodinky se stopkama, starý auta, kozy a bobry Výborné shrnutí a jako staromilec díky za ty bobry.
Dzos Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Prosím vás, buďte tak dobří, dělejte to jako ti bobři, raději hned po dobrém následujte za bobrem. Je pravda, že tohoto chlupatého zvířectva je zde pomálu. Holt v módě jsou lysci.
tristan. Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Uz jsem pripraven na zitrek Sent from my iPhone using Tapatalk
VintageLover Odesláno 12. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 subdial ručku se podařilo sehnat? Supr.
Dzos Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Uz jsem pripraven na zitrek Sent from my iPhone using TapatalkKrásný kousek. Měl jsem podobný a blbec je prodal .
5etter Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Výborné shrnutí a jako staromilec díky za ty bobry. Prosím vás, buďte tak dobří, dělejte to jako ti bobři, raději hned po dobrém následujte za bobrem. Je pravda, že tohoto chlupatého zvířectva je zde pomálu. Holt v módě jsou lysci. Taky se řadím mezi milovníky přírody. Snad budeme zítra uspokojeni
VintageLover Odesláno 12. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Nebojte, i příroda bude...
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Hned mam chut na bivak :-). Prislib zitrka? To beru.
Návštěvník LukeD Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Tento způsob použití uvozovek, zdá se mi poněkud nešťastným. Smajlíka bych považoval za vhodnějšího, ale proč sakra každej vtip zvýrazňovat smajlíkem, aby ctěné obecenstvo pochopilo, že se má smát a tleskat? Mně se právě nejvíc líbí ironický humor prezentovaný s vážnou tváří, takže divák neví, jestli to myslíš vážně nebo ne. Za nedostižné mistry tohoto stylu považuju instanta s McStingera. Často s tímto stylem ale narážím i v osobním životě, takže vaše rozhořčení chápu.Tím bych tuto off topic diskuzi ukončil a nechal zde opět prostor pro hodinky se stopkama, starý auta, kozy a bobry Však v pohodě. Já ten tvůj vtípek pobral i bez těch uvozovek, ale tak víš co, soucítím s těmi, co ne. Poněvadž se mi to samotnému také často stává. Pardon za kecy mimo téma. Ať žije bobr! Pa pá...
Honza.manta Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Však v pohodě. Já ten tvůj vtípek pobral i bez těch uvozovek, ale tak víš co, soucítím s těmi, co ne. Poněvadž se mi to samotnému také často stává. Pardon za kecy mimo téma. Ať žije bobr! Pa pá... Ta poslední fotka fakt má duši.
travex Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Počkejte, až vám sem naběhne inkvizitor Boblig von Edelstadt.
VintageLover Odesláno 13. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Pátek, a třináctého k tomu... Pohodlně se usaďte, pusťe si song a jdeme na věc... Gilles Villeneuve... Prototyp na prodej... https://auto.bazos.cz/inzerat/69090009/Tatra-Prototyp.php Kdo neviděl nové Talking watches, tak povinnost. https://www.hodinkee.com/articles/talking-watches-with-morgan-king Tak opatrně, klouže to a zase má sněžit... :)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se