xmikes Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Odesláno 12. září 2020 TATRA a TissotOdesláno z mého Redmi Note 8T pomocí Tapatalk
Wanderer Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Odesláno 13. září 2020 Pěkný stroj. Koukám foceno od Claryho kříže. Tam je hezky.
mmattonni Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Odesláno 14. září 2020 Mimochodem, mohly bych se zeptat, co si myslíte o odolnosti vůči vodě u vintage hodinek? Dáváte si větší pozor?
VintageLover Odesláno 14. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2020 U potápek s vyměněným těsněním ne. Ale u ostatních je určitě lepší se vyhýbat vodě. Záleží vždycky na tom, o jaký typ hodinek a s jakou vodotěsností se jedná. Znám pár jedinců, co chodí s Autaviema plavat. Každopádně už to jsou ty, co mají vodotěsnost 200m a odolné těsnění. Chce to nechat projít pořádnou tlakovou zkouškou a mít vyměněná všechna těsnění. Já bych se ale vodě vyhýbal. U vintage je nevýhoda, že se těžko shánějí díly a taková případná voda x rez ve stroji nebo na ručkách a číselníku.... Vintage potápky od Seika, Doxy apod., tak ty bych ale do vody bral. Obecně všechny hodinky se šroubovací korunkou.
Wanderer Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Odesláno 14. září 2020 To jsou vypečené výběry. Ať už motor Jaguara na prvočinitele, svačina na BMW, nejlepší je ta sada nářadí ve dveřích. Díky
Raguss Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Odesláno 14. září 2020 V 14. 9. 2020 v 8:34, mmattonni napsal: Konečně Rozšířit krásné!! nech robia radosť
mmattonni Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Odesláno 14. září 2020 V 14. 9. 2020 v 11:48, Raguss napsal: krásné!! nech robia radosť Moc díky! Jsem z nich pořád nadšený! Sent from my iPhone using Tapatalk
mmattonni Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Odesláno 14. září 2020 V 14. 9. 2020 v 10:03, VintageLover napsal: U potápek s vyměněným těsněním ne. Ale u ostatních je určitě lepší se vyhýbat vodě. Záleží vždycky na tom, o jaký typ hodinek a s jakou vodotěsností se jedná. Znám pár jedinců, co chodí s Autaviema plavat. Každopádně už to jsou ty, co mají vodotěsnost 200m a odolné těsnění. Chce to nechat projít pořádnou tlakovou zkouškou a mít vyměněná všechna těsnění. Já bych se ale vodě vyhýbal. U vintage je nevýhoda, že se těžko shánějí díly a taková případná voda x rez ve stroji nebo na ručkách a číselníku.... Vintage potápky od Seika, Doxy apod., tak ty bych ale do vody bral. Obecně všechny hodinky se šroubovací korunkou. Já jsem právě taky spíš obecně pro nošení a užívání (samozřejmě při zachování nějaké elementární opatrnosti), ale říkal jsem si, abych jim napáchal nějaké extra zlo...Jinak moc parádní příspěvky! Vždycky čekám na novou várku! :—)Sent from my iPhone using Tapatalk
kuncák7 Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 V 14. 9. 2020 v 10:03, VintageLover napsal: U potápek s vyměněným těsněním ne. Ale u ostatních je určitě lepší se vyhýbat vodě. Záleží vždycky na tom, o jaký typ hodinek a s jakou vodotěsností se jedná. Znám pár jedinců, co chodí s Autaviema plavat. Každopádně už to jsou ty, co mají vodotěsnost 200m a odolné těsnění. Chce to nechat projít pořádnou tlakovou zkouškou a mít vyměněná všechna těsnění. Já bych se ale vodě vyhýbal. U vintage je nevýhoda, že se těžko shánějí díly a taková případná voda x rez ve stroji nebo na ručkách a číselníku.... Vintage potápky od Seika, Doxy apod., tak ty bych ale do vody bral. Obecně všechny hodinky se šroubovací korunkou. Rozšířit Tak nějak v podstatě s Karlem souhlasím. Nicméně mé omegy asi nesouhlasí, ale je to mou chybou- párkrát jsem je zapomněl na ruce a i před servisem jsem je "namočil". Ve chvíli uvědomění jsem se většinou i u toho málem utopil. Ale vintážky se mají hýčkat.
VintageLover Odesláno 17. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2020 (upraveno) Upraveno 17. září 2020 uživatelem VintageLover
kudrnac Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Odesláno 17. září 2020 Pekne... Hlavne me zaujala fotka s kombinaci PMD85/1 (pokud se nemylim) + monitor Merkur + Karel, tady patrne v provedeni notebook, kdyz to takto venci pred skolou/pionyrakem :-D
VojtaB Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Odesláno 17. září 2020 Občas to chce i jiná vintage chrona než Seika :))
VintageLover Odesláno 17. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2020 Parádní sestava. Obzvlášť Monzy a double Tissoty. Hnědý racing řemen se povedl, supr odstín.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se