straspol Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Cim vic budicku,tim vic chrono,to si pamatuj . Ale ty chronostopy berem ,o fous.Myslíš jako ,,Čím víc proužek, tím víc Adadis"...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Jo, to mi přesně taky okamžitě vytanulo na mysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 No, zase by se to s těmi budíky nemělo přehánět, že :).Vím, že je to off topic, navíc nejsou vintage, ale musel jsem.Osobně proti nim nejsem zaujatý, ale prostě se mi nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Presne,jen me vypadl smajlik. Samozrejme sem patrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 No vždyť my jsme to pochopili i bez smajlíku, že parafrázuješ byznysmeny z tržnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 (upraveno) Dzos: jsou, takový divný. Ještě bych nemusel Eberhard se čtyřmi subcifry v řadě (znám je tedy jen z obrázků, ale pochybuji, že naživo bych k nim nějak přilnul) Upraveno 20. dubna 2015 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Tohle je ovsem sen. Škoda ze mi nepůjčí kličky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 A poslední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Karle, kde to je? Že bych si zašel vybírat veterána... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 v Arkádách na Pankráci http://www.arkady-pankrac.cz/cz/akce_centra/v_zajeti_porsche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 stínsvětlo na vintážním FS meshi, páč barevně to sladit je peklo, ale už se na tom maká.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 (upraveno) Já ty hodinky prostě musím aspoň jednou denně dát na ruku... EDIT: a ještě jednu barevnou: Upraveno 21. dubna 2015 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Pánové, kdybych uměl závidět, tak závidím po každém novém příspěvku ve vlákně. :-) Těším se, až se také něčím pochlubím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 No "Boha" to je duet, 1/2 zostavy mam a na tu druhu sa idem co nevidiet zamerat.... parada Já ty hodinky prostě musím aspoň jednou denně dát na ruku...P4210470.JPGEDIT: a ještě jednu barevnou:P4210471.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Tak které? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Tak které?Ta Carlova Omega kolekce je kulervouci. A chce to měnit. Bych to nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 To mě poser... Bullheady s papírama a krabkou... Holy shit...Raději to tady zamknu, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Tak takhle velký kufr na hodinky bych si nikdy nekoupil... Vím proč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se